- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Düşünüyoruz ciddi anlamdaÇocuk evlat edinin. Size de çocuğa da en büyük hediye olur.
Yok gerçek anlamda kendimi kutlamak istiyorum üstümdeki rehavet kalksın istiyorumMecaz anlamda mı soruyorsun?
Evet aklımızda bu arada her şeye rağmen ülke turuna çıktık epey gezdik baştan sonaEşinizle bir tatil ayarlayın kendinize ya da belki tek başınıza. Bir soluklanin , dinlenin.
Kesinlikle o benim her şeyim . Her daim önce beni düşündü her konuda öyledir . Arabasında çocuk olan biri kaza da yapacak diye o haliyle o kişileri korumak adına arabasıyla kazaya karışmışlışı vardır . Polisler alnından öptü gözleri dolu dolu . Böyle insan nimet gerçekten. Ailesine bir şey yapamamasının sebebi de merhametiBence elle tutulur bir şey olsun .. baktıkça hatırlayacağınız ama şuan aklıma orijinal birşey gelmiyor ..
Bu Arada çok çok geçmiş olsun ve aslında hayatın sana en güzel hediyesi “eşin” yazdıklarından anladığım kadarıyla .. Allah mutluluğunuzu bozmasın
Bebek tedavileri sırasında ölümden dönmüşKonuyu bir tek anlayamayan ben kaldım galiba, neyi kutluyorsunuz, bebegınız mı oldu? Oyleyse dovme yaptırın
Vicdanlı insan her zaman iyidir .. Allah bozmasınKesinlikle o benim her şeyim . Her daim önce beni düşündü her konuda öyledir . Arabasında çocuk olan biri kaza da yapacak diye o haliyle o kişileri korumak adına arabasıyla kazaya karışmışlışı vardır . Polisler alnından öptü gözleri dolu dolu . Böyle insan nimet gerçekten. Ailesine bir şey yapamamasının sebebi de merhameti
Yopunbalımdan çıktım hayat ikinci kez başladı onu kutlamak istiyorum . Bebeğim olmadı ne yazık kiKonuyu bir tek anlayamayan ben kaldım galiba, neyi kutluyorsunuz, bebegınız mı oldu? Oyleyse dovme yaptırın
Güzel fikirCok sevdiginiz bir yemegi bu ulkedeki en iyi yerde yemeye gidin. Ve yapacaginiz masrafi dusunmeyin cikolata ise en iyisi kebapsa en iyisi
Cok gecmıs olsun, neden boyle bısey yasadiniz, daha anlamlı bısey olsa. Mesela cocuk esirgeme kurumuna bagıs yapabilirsiniz size hediye olmaz belki ama oradaki cocuklara cok guzel olur hem sizde manevi olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Gıdın gezin diyemeyeceğim cunku bende yapamıyorum onu gorursem unutamam, aklımdan atamam gıbı geliyor.Yopunbalımdan çıktım hayat ikinci kez başladı onu kutlamak istiyorum . Bebeğim olmadı ne yazık ki
Beynime pıhtı atıyordu kalbim o yüzden uyuttular . Fikirleriniz çok güzel . Gezme işi içim mecburen beklemek durumundayım elimde olmayan şartlardan .Cok gecmıs olsun, neden boyle bısey yasadiniz, daha anlamlı bısey olsa. Mesela cocuk esirgeme kurumuna bagıs yapabilirsiniz size hediye olmaz belki ama oradaki cocuklara cok guzel olur hem sizde manevi olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Gıdın gezin diyemeyeceğim cunku bende yapamıyorum onu gorursem unutamam, aklımdan atamam gıbı geliyor.
Bunu ilk defa duydum, pko diyince siz ohss oldunuz sandım bir anda niyeyse. Allah beterinden korusun, iyisiniz sımdı ınsallah dımı?Beynime pıhtı atıyordu kalbim o yüzden uyuttular . Fikirleriniz çok güzel . Gezme işi içim mecburen beklemek durumundayım elimde olmayan şartlardan .
Beynime pıhtı atıyordu kalbim o yüzden uyuttular . Fikirleriniz çok güzel . Gezme işi içim mecburen beklemek durumundayım elimde olmayan şartlardan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?