Hayat hediye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok zor ama Kaybettiklerimiz bize güç veriyor sanırım . Elde etmek uğruna çabaladıklarımız aslında bize güç olarak dönüyor . Az önce böyle bir kayıp hikayesi okudum gözlerim yaşlı . Ama hayat işte bazılarımız böylesine zorluklarla sınanıyor . İnanıyorum ki mükafatını alacaksınız . Ben elimdekilere bakınca hep nasıl bir iyilik ettim de eşim yanımda ve hep destek bana derdim . Eşimin yaşaması en büyük mucizemde şimdi Benim yaşamam mucize . Hayat işte size sabır ve güç diliyorum . Fotoğraf Öner’inizi yapacağım

Maddi olursa bir küçük tatil evi alin .
Ve herzaman yoğunbakimdan ciktiğiniz günü orda kutlayin.
Birde gönüllü anne olabilirsinizi,bir cocuğa zaman ayira bilirsiniz ,sizin evlatlik işleriniz olana kadar .
Ahhh..bunu bende çok yapmak istiyorum .

Öncelikle çok gecmiş olsun canım.
Kuaföre git saçlarını değiştir,küçük değişimler insanı mutlu eder. Sonra bir güzel alışverişe çık istediğini al.
Ben olsaydım kendime pırlanta yüzük kolye küpe seti alırdım :)
Bir tane minnoş kedi yada köpek yavrusu da alabilirsin. Ben çok buhranlı bir zamanımda yolda bulduğum yavru kediyi aldım baktım,gercekten insanı çok mutlu ediyorlar . Bana arkadas oldu, geceleri bile koynumda uyuyordu .

Mükemmel bir şey yaptığınız minnacık bir yavruya aile olmuşsunuz. Ben de düşünüyorum ciddi ciddi araştırtırıyorum

Evlatlık alma fikri kafamızda bir süre imkanları sağlamamız gerek . Çok teşekkür ederim

Mükemmel bir şey yaptığınız minnacık bir yavruya aile olmuşsunuz. Ben de düşünüyorum ciddi ciddi araştırtırıyorum
İşten gelirdim kapının önünde beni karşılar sarılır yılışırdı,gercekten çok güzel bir duygu ve sevgisini anlatamam. İnsanın tüm kötü enerjısını alıyor. Tuvaleti gelince kosa kosa klozete gider yapardı :) Bakımı en kolay hayvan bence kesinlikle düşün canim. Mutsuzluğa,kırgınlığa ve ruhsal yorgunluğa birebir :)

Beğenmene sevindim canım dikmek istersen ladin karaçam yahut meşe dikebilirsin uzun süre zor koşullarda dayanan ağaçlar bunlar

Küçük altın bir kolye alın kendinize, çıkartmayın boynunuzdan hiç :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…