Hayat hediye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bana kalirsa baska bir insanin hayatina dokunun. Bu bir ogrenciye burs veya bir hastaya yardim olabilir.

Cok mutlu olursunuz umarim. :)

Herkese çok teşekkür ederim evlat edinmeyi ciddi ciddi düşünüyoruz sadece bazı şartlar ve kendimi toplama sürecini bekliyoruz bir yavruya aile olmak ve annelik duygusunu tatmak çok güzel şeyler .

Destekliyorum kesinlikle kendine hediye almalisin. Bazen gücümüzün ve basarilarimizin farkinda olmuyoruz. Bunu fark etmekle beraber kendjne deger vermeye basliyorsun. Ben olsam hayatta hic sahip olamadigim bir sey alirdim. Bu ufak bir sey de olabilir.

Aslında buraya bunun için yazdım birilerine bakın ben dayandım ve başardım demek istedim . Şimdi bunu kutlamak istiyorum

Bence bir ağaç dik ama sıradan bir ağaç olmasın uzun yaşayan her koşulda kurumayan solmayan bir ağaç olsun senin gibi
Bu fikre bayıldım
Türkiye’ye gidince arkadaşımla beraber yapacam bunu
İkimizde çok zor zamanlar geçiriyoruz
Bu bize güç verir
Seninde gönlünün muradı olsun inşallah bu fikir şimdiden huzur verdi bana

Düşünüyoruz ciddi anlamda
Bu forum size yardımci olacaktir.
Umarım girersiniz bu güzel yola.
Ben olsam bu zor günlerden çıkışını simgeleyen , umut verici bir dövme yaptirirdim. Ömür boyu benim olacak.
Bir sürü tasarımcı var. Onlarla bir beyin fırtınası yaparsanız istediğinizi bulabilirsiniz .
Ya da dikebildigim bir yere bu günlerimizi hatırlatacak ,güçlü bir fidan dikerdim. Çınar gibi.
Eviniz şehirdeyse köyünüze... Ne zaman görseniz 'vay be,bunu diktigim gün...' diye hatırlarsınız.
Onun dışında eşinizle tatile gidebilirsiniz. Bu mevsim Bolu guzeldir.

Tam da aklımdan geçen yer . Ayrıca her senemiz için ağaç diktik . Doğa olmadan yaşayamayız. Bizi hayata bunlar bağlıyor insanlardan çok doğaya olan tutkumuz ve yakınlığımız .

Merhaba bende yıllardır tedavi gören bebek kaybeden biri olarak ve kısa süre önce bende tedavide ilaç yan etkisi yaşayan biri olarak çok etkilendim. Ama senin hikayeni okuyunca aklıma geldi. Ben sana ya ayna alırdım böyle boydan seni komple alacak şekilde büyük bir ayna ve her gün yataktan çıkıp o güçlü kadını görmeni isterdim. İşte sen etten kemikten ve kaslardan olmuşsun ama çok güçlüsün demek isterim. Yada yine biraz büyük bu eskiden fotoğraf çekilirdi ya eşler bayan oturur erkek arkasında eli sandalyede öyle bir resim çeker hep göreceğim yere asardım. Vay be biz neler yaşadık neler sığdırdık da bu hayata yine De şükürler olsun hayattayız ayaktayız bu ağır imtihana rağmen birbirimize kenetlenmişiz derdim. Hep sağlıkla ve mutlulukla kal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…