hayat herkesemi böyle acımasız

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
arkadaşlar çok başlık açtım bu farklı konu hiç anlatamadığım kendime itiraf edemediğim bir konu ben ne yapmak istiyorum amlayamadım yardım ben evlenmeden önce birisini sevmiştim oda beni hatta benden fazla evlendim peşimi bırakmadı ailem onaylamadığı için onunla evlenmedim gerçi eşimi seviyorum ama (aması ne diyenler oldu galiba) sürekli rüğyama giriyor o gün boyuca hemen hemen onu düşünüyorum çok sevdi beni hiç bağırmazdı bana 6 senelik mevzuuuydu lise yılları çok güzeldi eşim le çok mutluyum ama eşim olur olmaz bana basit şeyden bile bağırır bende korku sahibi oldum bağırmaları yüzünden eşim için aşk yok sevgi yok gibi bana çok acımasız davranır bu benim içimi çok acıtıyor lütfen beni yanlış anlamayın çok kötü durumdayım:43::43::43: insanın bir boşluğa düştüğünde derdini anlatacak birisi bulamamması dahada acı hiç dostum yok arkadaş var ama güvenilir değil yorumlarıızı bekliyorum

canım suan esınle aranda kı problemlerden dolayı bı bunalım gecırıyorsun bellı kı .

ve bı boslukta oldugun ıcın eskı sevgılın belkı de sana cazıp bıle gelıyordur

belkı de onu sıgınacak lıman olarak bıle gorebılıyorsundur

ama canım kendını kontrol et kotu seyler dusunmeyı engelle .

eskı sevgılı senı bı ımkansız olarak goruyor ,ve ımkansız olusun

ona tatlı geldıgı ıcın pesını bırakmıyor .ama sen ona ufak bı ısık yak emın ol

onda kı tum tılsımını yıtıreceksındır .o yuzden aklın da kotu dusunceler varsa

hemen sıl at .

canım suan esınle aranda kı problemlerden dolayı bı bunalım gecırıyorsun bellı kı .

ve bı boslukta oldugun ıcın eskı sevgılın belkı de sana cazıp bıle gelıyordur

belkı de onu sıgınacak lıman olarak bıle gorebılıyorsundur

ama canım kendını kontrol et kotu seyler dusunmeyı engelle .

eskı sevgılı senı bı ımkansız olarak goruyor ,ve ımkansız olusun

ona tatlı geldıgı ıcın pesını bırakmıyor .ama sen ona ufak bı ısık yak emın ol

onda kı tum tılsımını yıtıreceksındır .o yuzden aklın da kotu dusunceler varsa

hemen sıl at .

kesinlikle kötü düşünce m yok şimdi peşimi bıraktı ben evleneli 9 sene o da evlendi 4 sene önce peşimi bıraktı çocuğu var benimde biz birbirimizi yasaklarda sevdik

zaman zaman insan hayatında böyle olur tabi sınırı var. İnsan bazen eşinden beklediği ilgiyi göremeyince böyle düşünebilir ama tehlikeli boyutlara varmamak kaydıyla. Sonuçta diyorsun eşimle mutluyum diye bu önemli. Yasaklar her zaman güzel gelir insana. malesef. kendine meşgale bul. eşinle onu karşılaştırırsan sen zararlı çıkarsın çünkü elde edemediğin bir şeyi hırsla düşünürsün eşinin iyi yanlarını görmene engel olur. Sana zarar vermesin diye söylüyorum hırçınlaşır eşine ters davranırsın. Sonra hepsi çorap söküğü gibi gelir.

tehlikeli sulara doğru yüzüyorsun.sonuçta o da evli hadi sen boşannsan o boşanaçamı ikiniz de boşansanız ortada yavrular.çok çetrefillii bir durum ve sonuçun mutluluk olaçağını hiç sanmıyorum.sonu felaket olur diye düşünüyorum.eşimle mutluyum diyebiliyorsun sonuçta kimse dörtdörtlük değil.öbürü bağırmaz sana belki ama o da aldatır şu an karısına yaptığı gibi.başını belaya sarma yuvana sarıl.

Öncelikle bu kıyaslamadan vazgeçmelisiniz.
Çünkü ne eşiniz eski erkek arkadaşınız ne de eski erkek arkadaşınız eşiniz.

İçinizde o zamanların getirdiği güzel günler ukte olarak kalmış.
Ama belki de onunla evlenseydiniz şu an çok daha kötü durumda olacaktınız.
Kim bilebilir ki?

Ulaşılması zor olan insana her an cazip gelir.
Emin olun şimdi karşı karşıya gelseniz bu muydu yani diyeceksiniz :)

O nedenle bu düşüncelerden kurtulup, eşinizle kıyaslama yapmaktan vazgeçin...

Ve arkadaşlara ek olarak, eşinizle ilgili sorunlarınızı karşılıklı konuşun, size neden böyle davandığını sorun başka şeylerin stresini sizden çıkarmasının sizi nasıl incittiğini anlatın. Eşinizi başkaları ile kıyaslamayın geçmişiniz mazi artık tekrar yaşayamazsınız. Geçmişinize takılmaktan kıyaslamalar yapmaktan vazgeçin, önünüze bakın. Geçmişle yaşamak acıdan başka bir şey getirmez.

yanlış düşünüyorsun kıyaslama asla yapma:50: sevgililik evlilik çok farklıdır belki eski aşkınla evlenseydin herşey daha kötü bile olabilirdi bu nedenle o şöyleydi kocam böyle deme evliliğine yoğunlaş eşinle problemlerini çözmeye çalış mutlu olmak için çabala olmuyorsa da ayrıl ama eskiyi unut zaten adam da evlenmiş umut bağlama bence bir an önce bu düşünceleri at kafandan:31:

benim umudum yok ben tercihimi yaptım eski erkek arkadaşımla evlilik gibi hiçbir şey düşünmedim düşünseydim ne pahasına olsa evlenirdim ben eşimi seçtim eşim özünde çok iyi sadece olur olmaz bağırır çabucak geçer siniri birazda odun galiba mecazı anlamda kullanırsam

arkadaşlar çok başlık açtım bu farklı konu hiç anlatamadığım kendime itiraf edemediğim bir konu ben ne yapmak istiyorum amlayamadım yardım ben evlenmeden önce birisini sevmiştim oda beni hatta benden fazla evlendim peşimi bırakmadı ailem onaylamadığı için onunla evlenmedim gerçi eşimi seviyorum ama (aması ne diyenler oldu galiba) sürekli rüğyama giriyor o gün boyuca hemen hemen onu düşünüyorum çok sevdi beni hiç bağırmazdı bana 6 senelik mevzuuuydu lise yılları çok güzeldi eşim le çok mutluyum ama eşim olur olmaz bana basit şeyden bile bağırır bende korku sahibi oldum bağırmaları yüzünden eşim için aşk yok sevgi yok gibi bana çok acımasız davranır bu benim içimi çok acıtıyor lütfen beni yanlış anlamayın çok kötü durumdayım:43::43::43: insanın bir boşluğa düştüğünde derdini anlatacak birisi bulamamması dahada acı hiç dostum yok arkadaş var ama güvenilir değil yorumlarıızı bekliyorum

canım benim sana kıyamam. Öncelikle sen eşini ve eski erkek arkadaşını kıyaslamayı bırak.Bu hoş bişey değil düşün ki kocan seni başkalarının eşleriyle kıyaslıyor bu hoşuna gidermiydi hayır kimsenin gitmez o yüzden ne olursa olsun eşine bu haksızlığı yapma tatlım.Sen eşini eşin oldğu için sevmelisin canım sen eşinde eski sevgilini aramamalısın bence bunu aradığın için üzülüyorsun aynı beklentiler içine giriyorsun ama yapma canım hayat evet çok acımasız fakat herşeye rağmen yaşanıcak öyle güzel şeyler var ki bence sen eski sevgiline olan içindeki duygularından vazgeçemiyorsun ama evli bir bayansın sonuçta onu böyle beyninde düşünsen de bu eşini aldatmaktır diye düşünüyorum canım.Peki neden eşiniz size böyle aşk yok sevgi yok gibi davranıyor hani neden böyle düşünüyorsun canım?Yapma evli bir bayansın bak eşin yanına iyi kötü günleriniz geçiyordur her zaman güllük gülistanlık olucak diye birşey yok ama canım sana tavsiyem bir psikolojik destek almalısın hani diyorsun ya güvenebileceğim kimsem yok diye doktora gitmen senin için daha faydalı olucak sana ilaç versin kullan demiyorum hayatım ama emin ol o seni daha fazla yaratıcaktır daha fazla çözüm yolu üretmene yardımcı olucaktır ama şu eski sevgilini beyninden uzaklaştırmaya çalış değilse kocandan soğursun ve Allah korusun evliliğin son bulabilir hayatta herşey oluyor canım benim üzme kendini sıkma canına yazık üzme kendini

bence sen kocanın huylarını kallenmeye bak oda senin
sevgilin iyi birisi olsaydı emin ol ailen evlenmene izin verirdi
hemde üzerinden uzun yıllar geçmiş sonuçda mazi olmuş
herkes dört dörtlük değildir bunu unutma tatlım
sen eskiyi unutmaya bak :50::50::50::50:

cnm hiç sıkma canını bende seninle benzer durumdayım..
moralini bozmak olmasıın ama hayat gerçekten çok acımasız..
eskisini unutmaya çalış diycem ama her ne kadar başarabilirsin bunu bilemiyorum..
etrafta güvenilir dost arkadaş bulmak da çok zor mesela benim yakın 3 tane arkadaşım var..onların sayesinde bazışeyleri atlatmaya çalışıyorum..
ama bak üzülme buradada bizler varız sıkma canını özelden bana her zamanda yazabilirsin canım..
eskiyi unutmak için dua et canım çünkü yapacak birşey yok..ben daha evlenmedim kimseyle ama yeni erkek arkadaşımdan ayrıldım ve onu unutumayacağım diye çok korkuyorum..bu yeni beraber olduğum kişiye haksızlık olur diye yalnızlığımı ve acımı yaşıyorum..biraz olsun unutmaya başladığımda yeni biri olsun diyorum..bilmiyorum saçmamı ama..sen nasıl yapmıştın eskiyi unutamadan mı yeni biri olmştu hayatında canım..Allaha dua et bol bol tatlım çok sıkma canını..

Back
X