• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat hikayem

Konunun sahteliğini bilemem ama doğu bölgesinde yaşayan insanların bazılarının diyelim okula başlayana kadar kimliklerinin çıkmadığını ve çocuk doğurana kadarda resmi nikah kıymadıklarını biliyorum....
Soylediginiz sey kismen doğru. Ama internet kullanmayı bilen biri nüfus islemlerini bilemeyecek kadar aptal olamaz.
Sizin soylediginiz kadinlar tek kelime Turkce konusamayan, dunyadan bihaber olanlar. Mesela benim anneannemin de yok resmi nikahi. Hatta annem resmiyette baskasinin çocuğu olarak gözüküyor. .

Amaan, acık hafiyelikten bişi olmaz.
Şaka maka ihbar ettim he.
Siz de edin.

Kuzenimin 13 yaşında kızı var. İnternette tanıştığı bi çocukla yazşmaya başlamış. Çocuk ALmanya'daymış da kızımızı görmeye gelmiş bir hafta içinde. Bir semt veriyor hafta sonu gel bulışalım diye. Bizim kızda sevinçle bana anlatıyor..
Tabi direkt EGM bilişime... Aynı okuldan bir kız arkadaşı fake hesap aç onla da bizim kıza asıl..
EGM işi çözene kadar o arkadaşının IP sinden evinden kim nete girdiyse hepsi sorgulandı..
Bulurlar yani..

Fake bu en azından öyle umuyorum..

Soylediginiz sey kismen doğru. Ama internet kullanmayı bilen biri nüfus islemlerini bilemeyecek kadar aptal olamaz.
Sizin soylediginiz kadinlar tek kelime Turkce konusamayan, dunyadan bihaber olanlar. Mesela benim anneannemin de yok resmi nikahi. Hatta annem resmiyette baskasinin çocuğu olarak gözüküyor. .
kesinlikle katılıyorum sana... benim söylediklerim o kadar benimsemişlerki bu durumu kendileri söylüyorlar zaten bizde böyle olur diye.... ben kendi ağızlarından duydum.... bizzat onlardan öğrendim böyle olduğunu... zaten akraba evliliği yapıyorlar... o yüzden inanıyorlar ve güveniyorlar...

Kuzenimin 13 yaşında kızı var. İnternette tanıştığı bi çocukla yazşmaya başlamış. Çocuk ALmanya'daymış da kızımızı görmeye gelmiş bir hafta içinde. Bir semt veriyor hafta sonu gel bulışalım diye. Bizim kızda sevinçle bana anlatıyor..
Tabi direkt EGM bilişime... Aynı okuldan bir kız arkadaşı fake hesap aç onla da bizim kıza asıl..
EGM işi çözene kadar o arkadaşının IP sinden evinden kim nete girdiyse hepsi sorgulandı..
Bulurlar yani..
Ammannnnn, cocuklarin da isi gucu yok yaa. Fake hesap acik arkadasini kandirincaya kadar acip iki sayfa kitap okusunlar. Hadi ondan da gectim, internetten film izlesinler

Bulurlar yani..
ya yeni kaydoldum, yeni konu açcam, beceremedim bi türlü, yardımcı olur musunuz

Lise son sınıftayken tanıştık görüştük bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim bir gün buluşmak için beni bir arkadaşının evine davet etti orda herşey oldu karşı koyamadım bana sahip oldu Doğu bölgesinde olduğumu için çok korktu beni hemen durdurmak için seni bırakmam kimseye söyleme diyerek evime gönderdi sonra ünv başladı beni bırakıp istanbula gitti bana 5 yıl bekle evleneceğiz dedi ama sürekli kavga ediyorduk birgün tamamıyla beni bıraktı ulaşamadım günlerce perişan oldum ailesine geldim oğlunuz bana bunu yaptı bıraktı bana yardım edin dedim beni kovdular git kendini öldür oğlumuz seni istemez dediler bende durumu hazmedemeyip aileme anlattım aileler birbirine girdi amcalarım ailem beni kabul etmedi sevgilimin ailesi gelip beni istedi düğün olmadan çıkıp eve getirdiler eşim istanbuldan geldi bize ev döşedi iş dünyasına girdi her gidişinde beni kaynanam gile bırakıyordu gelinceye alıp eve gidiyordu imkanı yok yalnız kalmasın diyordu.sonra kaynamam vefat etti beni temelli buraya getirdi tabi bu anlattıklarımın içinde şiddet aldatma hepsi var.
evet mutlaka vardır sen sadece özet geçmişsin...mutlaka şiddet dayak aldatma ayrıntılarda saklı...ayol 2-3 evlilik geçirmiş çocuk sahibi kadına bile düğün dernek yapan aileler var...birde seni intihara teşvik etmişler..bir erkek eğer bir kızı veya kadını arkadaşının evine davet ediyorsa eee bunun sonunu düşünmek lazım ..tavla atmaya çağırmıyor herhalde..yaptı etti seni alacam diye susturdu aradan yıllar geçti sen diretince ve ortalık karışınca evlenmek zorunda kaldı..peki mutlumusun şimdsi?

oluyor maalesef böyle şeyler.Bu bizim öğrendiğimiz kimbilir bu durumda kaç kadın vardır.Kadınlara yapılan bu eziyetlere çok üzülüyorum.Eşi insan yerine koymuyor.Bilindik şeyler dayak,hakaret,aldatma.Bayan bir hata yapmış ama ona yol gösterelim kızı için.
Evet lütfen bana yardımcı olun

Hayr
Aa, bişey istemiyorum olur mu, dayak falan yiyormuşsun, bunların hepsi suç.
Arkadaşımın eşi polis, kendileri aracılığıyla durumunu polise bildireceğim şimdi beş dakikaya.
Senin birşey yapmana gerek yok zaten IP adresinden bulurlar, sana ulaşırlar, gereken yardımı ve işlemi yaparlar. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sitesinden de yine bu başlığını referans göstererek sana yardım etmelerini isteyen bir dilekçe yazıyorum.
hayır bunu yapmanı istemiyorum tşk ederim

Konumun iptalini istiyorum
Konunuz silinmez sadece yorumlara kapatılır yazmış olduğunuz mesajlar silinmez konunuz kapatılsa bile okunur,foruma cevap yazarken aşağıda kırmızı harfle yazılmış yer var yasalar gereği yazılan mesajlar silinmiyor.:KK54:

Back
X