• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat hikayem

Bikere esiniz degil!!! Ne olduda 180 derece döndünüz? Bu hayati ceken sizsiniz, böyle sürünmeye devam edin öyleyse! Yazik olan kizinizinda sizinle bu hayati cekmesi!!! Hicte rahat degil cekyat tepelerinde, dedesinin evinde vede kimliksiz bi yasamda... Kandirin kendinizi siz...:KK14:
Ben Rabb'ime inanıyorum aklım başıma geldi en geç 2 ay içinde bende düzeltecem resim çekip koyacam bu kDar çektim bundan sonrası için çekmeyecem ve çok iyi taktik buldum

Ben Rabb'ime inanıyorum aklım başıma geldi en geç 2 ay içinde bende düzeltecem resim çekip koyacam bu kDar çektim bundan sonrası için çekmeyecem ve çok iyi taktik buldum
Ne resmi pardon? Bize bisey ispatlamak zorunda degilsiniz, kendinizi kandirmayin yeter, bunu evladiniza borclusunuz...:ssz:

İhbarı geri alamıyoruz ki.. Ayrıca çocuğun kimliksiz olması babası kadar sizin de suçunuz..

Hapse girmesini istiyorum demişsin.. Şimdi de istemiyorum diyorsun.. Ben sırf burada hapse girmesini istiyorum dediğin için ihbarda bulundum... Şimdi de halimden memnunum diyorsun..
o korktuğu için öyle yazdı zaten şiddet görüyor.Kapıya polis gelince yaşayacaklarını düşündüğü için öyle yazmış sanırım.

Hepinize ilgi için tşk ederim.siZe sadece içimi döktüm beni karakolluk yapın demedim.aslında bir an hem korktum hem bi tuhaf oldum ama eşimden ayrılmak istemeden sorunumu olaysız bir şekilde çözmek istiyorum ve çok düşündüm çözümüde buldum.eşim ne yapsada hep aklında kalırız Bizsiz yapamaz bende buna dayanaraközümümü düşündüm.allah siDen razı olsun yardım etmek istiyorsanız dua edin.bir anlık şöyle olsun hapse girsin desem bile allahsız değilim o kızımın babası kızımın sonsuz rahat bir hayatı var inşallah Rabb'inin izniyle kimliğinide çıkartacam nikahımıda yapacam.zor bir dönemdeyiz oda bunalımda bende bunalımdayız.ama öyle çektim ki çok tecrübeli ve olgunum.size beni karakolluk yapın demedim sadece böyle hayat yaşayanlarda var şükredin.allah razı olsun lütfen konum kilitlensin
Güzelim akıllı bir kadına benziyorsun derdini anlatıyorsun burada insanlar sana üzüldü, sana yol göstermek istediler.Seni karakolluk yapmadılar.Kızını düşündüler. Kızın sahipsiz kalmasın istediler eşinin sözlerine düşünmeden inanıyorsun biraz burada yazılanları oku nasihatları dinle.İşini sağlama al derim inşallaha maşallaha bırakma.eşin sana ben bunalımdayım demiş sende öyle bir algı oluşturmuş sen de inanmışsın.Hadi git tut elinden nikahımı yap kızımı nüfusuma al inan çok güzel günler göreceğiz de hadi.Kızını düşün eşin girmesin aklına.

Bize bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Önemli olan sizin mutlu olmanız niye iki ay bekliyorsunuz ki fazla zaman kaybetmeyin

o korktuğu için öyle yazdı zaten şiddet görüyor.Kapıya polis gelince yaşayacaklarını düşündüğü için öyle yazmış sanırım.
Yok korku değil olayın bu noktaya gelmesini istemedim ve size öyle bişeyde yapın demedim artık kim derdini anlatsa tetikte olup ihbar edin

Canım
Güzelim akıllı bir kadına benziyorsun derdini anlatıyorsun burada insanlar sana üzüldü, sana yol göstermek istediler.Seni karakolluk yapmadılar.Kızını düşündüler. Kızın sahipsiz kalmasın istediler eşinin sözlerine düşünmeden inanıyorsun biraz burada yazılanları oku nasihatları dinle.İşini sağlama al derim inşallaha maşallaha bırakma.eşin sana ben bunalımdayım demiş sende öyle bir algı oluşturmuş sen de inanmışsın.Hadi git tut elinden nikahımı yap kızımı nüfusuma al inan çok güzel günler göreceğiz de hadi.Kızını düşün eşin girmesin aklına.[/QUOT i
Bundan sonra giremeyecek ben tavrımı koydum ya bu işi düzelt yada ben kızımı alıp gidiyorum temizlikçilik yapmaya.yeterrrr diye bağırdım şok oldu kuzenini aramış acele gidin yanına ben geliyorum gitmesin bırakmayın demiş

H hayat0330 karakola gittin ve sonuç ne oldu ?
Taktiklerinden bahsetmiyorum , polisler ne yaptı , tutanak tutmadılar mı ? Kızının kimliği için yasal bir yaptırımla karşılaşmadın mı ?

Hepinize ilgi için tşk ederim.siZe sadece içimi döktüm beni karakolluk yapın demedim.aslında bir an hem korktum hem bi tuhaf oldum ama eşimden ayrılmak istemeden sorunumu olaysız bir şekilde çözmek istiyorum ve çok düşündüm çözümüde buldum.eşim ne yapsada hep aklında kalırız Bizsiz yapamaz bende buna dayanaraközümümü düşündüm.allah siDen razı olsun yardım etmek istiyorsanız dua edin.bir anlık şöyle olsun hapse girsin desem bile allahsız değilim o kızımın babası kızımın sonsuz rahat bir hayatı var inşallah Rabb'inin izniyle kimliğinide çıkartacam nikahımıda yapacam.zor bir dönemdeyiz oda bunalımda bende bunalımdayız.ama öyle çektim ki çok tecrübeli ve olgunum.size beni karakolluk yapın demedim sadece böyle hayat yaşayanlarda var şükredin.allah razı olsun lütfen konum kilitlensin
KaZen konumu kilitlermisin
konu saahibinin isteği üzerine konuyu kilitliyorum

Back
X