Lise son sınıftayken tanıştık görüştük bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim bir gün buluşmak için beni bir arkadaşının evine davet etti orda herşey oldu karşı koyamadım bana sahip oldu Doğu bölgesinde olduğumu için çok korktu beni hemen durdurmak için seni bırakmam kimseye söyleme diyerek evime gönderdi sonra ünv başladı beni bırakıp istanbula gitti bana 5 yıl bekle evleneceğiz dedi ama sürekli kavga ediyorduk birgün tamamıyla beni bıraktı ulaşamadım günlerce perişan oldum ailesine geldim oğlunuz bana bunu yaptı bıraktı bana yardım edin dedim beni kovdular git kendini öldür oğlumuz seni istemez dediler bende durumu hazmedemeyip aileme anlattım aileler birbirine girdi amcalarım ailem beni kabul etmedi sevgilimin ailesi gelip beni istedi düğün olmadan çıkıp eve getirdiler eşim istanbuldan geldi bize ev döşedi iş dünyasına girdi her gidişinde beni kaynanam gile bırakıyordu gelinceye alıp eve gidiyordu imkanı yok yalnız kalmasın diyordu.sonra kaynamam vefat etti beni temelli buraya getirdi tabi bu anlattıklarımın içinde şiddet aldatma hepsi var.