Liseyi bitirdim olay yaşamında evlendim aslında hırsımdan bu duruma düştümneden sizde okumadınız ? okul vs imkanınız olmadı mı?
keşke evlenmeseydiniz o adamla,çocuğunuzda varmış,Allah yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liseyi bitirdim olay yaşamında evlendim aslında hırsımdan bu duruma düştümneden sizde okumadınız ? okul vs imkanınız olmadı mı?
keşke evlenmeseydiniz o adamla,çocuğunuzda varmış,Allah yardımcın olsun.
Tmm fake olsunDogrusu bu hikayeye pek inanmadim. Hata yapilabilir elbette ama bu kadar hata bir arada? Madem dogu bölgesi, madem bekarete çok önem veriliyor, allasen hangi kiz gidip baska bir evde oglan ile bulusur? Hadi bulustu diyelim, hangi cesaret ile 5 yil sonra gidip oglanin ailesine bekareti alindi diye açiklar? Hadi onlar kovdu, nasil gidip kendi annesi, babasina açiklar? Bu kiz ölmekmi istiyor?
Bu konu bence fake. Diger konunda fazla popüler olmadigi için böyle hikaye ile durumu kurtarmaya çalisiyorsun. Gerçekten yazik..
Keşke zamanında benide uyaran olsaydı kendi başımı kendim yaktımişte ...yaptığın bir hatanın bedelini ömür boyu ödeyeceksin...kızlarımızı uyarınca ,bunlar yaşanmasın diye doğruları yazınca eleştiriliyoruz...üzüldüm yine de..
Dogrusu bu hikayeye pek inanmadim. Hata yapilabilir elbette ama bu kadar hata bir arada? Madem dogu bölgesi, madem bekarete çok önem veriliyor, allasen hangi kiz gidip baska bir evde oglan ile bulusur? Hadi bulustu diyelim, hangi cesaret ile 5 yil sonra gidip oglanin ailesine bekareti alindi diye açiklar? Hadi onlar kovdu, nasil gidip kendi annesi, babasina açiklar? Bu kiz ölmekmi istiyor?
Bu konu bence fake. Diger konunda fazla popüler olmadigi için böyle hikaye ile durumu kurtarmaya çalisiyorsun. Gerçekten yazik..
Işim yokta sizi kandırayım kandırsam elime ne geçecek kiBeni yormadığın için teşekkür ederim :)
Işim yokta sizi kandırayım kandırsam elime ne geçecek ki
Îmanın paradan çok hapise girmesini istiyorum bana yaptıklarını anlatırsam girer mi onun paradan korkusu olmaz bide resmi nikah yok daha kızımın kimliği bile yokMal varlığı ne bu adamin? Nafaka, tazminat falan alabilirsin.
sizde 3 yaşında çocuk değildiniz aynı yaşlardasınız sanırım kandırdı ne demek yapmasaydınız ama size şu an yaşattıklarını kesinlikte tasvip edemem hiçbir insanın bir insana şiddetini hoş göremem hayatınız çok zor allah yardıomcınız olsun ama sizde baştan bile bile ailenizi ve ortamınızı neden ev ortamına gidip sonrada birlikte oldunuz asıl sorun burada başlamış sonrada istediğiniz gibi davranmayınca karşı taraf ailenize anlatıp zorla evlenmişsiniz karşı tarafla yaşadıklarınız kolay değil ama eşinizinde sevdiği biriyle istediği gibi hayat yaşama hakkı vardı.Madem evlenmek istemedi yaşadığımız ortamı biliyordu niye beni kandırdı
Gerçekleri duymak zor oluyor tabii. Kendinizi kandırmaı bırakın ki hayatınızın kalanını da bu bahanelere sığınıp devam ettirmeyinBir hatam daha oldu içimi siZe dökmek oldu
Evet bir adım daha atarsam yine kaybedecem diye çok korkuyorum2 dakikalık zevk için işte bütün bunlar !
Hep kaybeden sen olmuşsun...
Kendi düşüncen nedir peki ne yapmak istiyosun ?Evet bir adım daha atarsam yine kaybedecem diye çok korkuyorum
Hukukcu arkadaslar daha iyi bilir ama resmi nikah olmasa da kizin icin nafaka alabilirsin. Kimlik neden yok? Nerde yasiyosun Allah askina?Îmanın paradan çok hapise girmesini istiyorum bana yaptıklarını anlatırsam girer mi onun paradan korkusu olmaz bide resmi nikah yok daha kızımın kimliği bile yok
VanHukukcu arkadaslar daha iyi bilir ama resmi nikah olmasa da kizin icin nafaka alabilirsin. Kimlik neden yok? Nerde yasiyosun Allah askina?
Yo Bişey istemiyorum sadece içimi döktüm.xaten anlattığımda pişman oldu. Sağolsun arkadaşlar böyle yaptıkça iyiye gitmez.Kendi düşüncen nedir peki ne yapmak istiyosun ?
ya da nasıl olmasını istiyosun ?
van a mı getirdi? derdini ne anlamıyorum.. boş gezenin boş kalfası.düğün olmadan çıkıp eve getirdiler eşim istanbuldan geldi bize ev döşedi iş dünyasına girdi her gidişinde beni kaynanam gile bırakıyordu gelinceye alıp eve gidiyordu imkanı yok yalnız kalmasın diyordu.sonra kaynamam vefat etti beni temelli buraya getirdi tabi bu anlattıklarımın içinde şiddet aldatma hepsi var.