hayat kadinlari

Açıkçası eşimin benden önce ne yaptığı ile
degil benden sonra ne yaptığı ile ilgilenirim. Yok yere adama trip atiyosun hayir derdim yok tasam yok bi kulplar bulayimda kendime dert tasa mi edeyim derdindesin? :D hey allam kaç yaşındasın 18 falan mı? Olgun bir insanin kafa yoracagi bir mesele degilde bence. :işsiz:

degil benden sonra ne yaptığı ile ilgilenirim. Yok yere adama trip atiyosun hayir derdim yok tasam yok bi kulplar bulayimda kendime dert tasa mi edeyim derdindesin? :D hey allam kaç yaşındasın 18 falan mı? Olgun bir insanin kafa yoracagi bir mesele degilde bence. :işsiz:

Bencede igrenc birsey.her erkek yapmiyor ksra bakmayin her erkek hayat kadin...gitmiyor bu mide meselesi ve asil Allah korkusu.Icinde azicik Allah korkusu olan erkek bekarken hicbir kizla veya o igrenc kadinlarla birlikte olmaz.ve bunu erkeklere normal gormeniz cok ilginc.erkek yapar niye cunku o na serbest.cok cok sacma yorumlar korkunc yspmayan yoktur normal hicte degil namus kadindir ysni erkegin namusu yok yat kalk oh ben erkegim bitti.
Boyle bir adamla evlenmezdim.adamlik bu degildir!!!

valla haklisin arkadasim sorma yetkisine de sahipsin karisisin sonucta bilmelisin ne haltlar yedigini onceden de olsa ama ben olsam cok kiskanirdjm yaaa esim benden baska kadinla da iliskiye girmis olmasi cok kiska nclik verici bisey degilmi?
Cok kiskandimm AMA burdaki hanimlardan firca yedim kiskandigim icin gecmisiymis karisamazmisim

iğrenç bence.

kadınları parayla kullanabilen bir erkekle arkadaş olarak bile anlaşamam.

bi erkek bundan daha aşağı düşemez.

aids kapmamışsa bile hpv hsv kapmış olabilir cinsel yolla bulaşan hastalık taraması ve smear testi yaptırın

degil benden sonra ne yaptığı ile ilgilenirim. Yok yere adama trip atiyosun hayir derdim yok tasam yok bi kulplar bulayimda kendime dert tasa mi edeyim derdindesin? :KK70: hey allam kaç yaşındasın 18 falan mı? Olgun bir insanin kafa yoracagi bir mesele degilde bence. :işsiz:
Cok sacma biliyorum ama takildi iste kafama niyeyse buarada 27 yasindayim:olamaz:

eşime 5 milyar tane yemin de etsem bişey demicem söz diye anlatmazdı. eşinin de anlatası varmış heaa :D benimki daha eski nişanlısı ile bir kafede oturup bişeyler içtiğini bile itiraf etmiyor , kaldı ki ilişkisini anlatsın:oha:

ben de merak edip sordum ama bence sormak da yanlış anlatmak da.. ne gerek var evli mutlu iken başka insanları konuşup huzur kaçırmaya?:110:

artık düşünme unutmaya çalış, yapacak bişey yok. ama ben de öğrensem kafamda bir yabancı kadınla eşimi her şekil düşünüp kendime olmadık eziyetleri yapardım gibime geliyor... zamanla geçer durumun umarım

Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.
Ya şaka mısın arkadaşım yapma kendine bunu.Seni ne ilgilendirir geçmişte ne yaşadığı jayie ne bekliyordun ki bakir bir adamla evlenmeyi mi?oyle daha mi iyi olacakti sanıyorsun.yaşamış icinde kalmamis merak etmiyor iste artik sadece seninle sadece sana da faydali olacak sekilde biraz tecrübe edinmiş ve dürüstçe soylemis.

Ay mide bulandırıcı milletin halvet oldugu beriyle ... Erkek işte nefsi pis bunların.. Sende keske sormayaydın

Kaldıramayacaksan kurcalamayacaksın. Sevgilisiyle olsa aynı soğuma olur muydu? Bence olmazdı, çünkü parayla yapması itici gelmiş bence sana. Zaten bu işi hiç anlayamayacağım ve o kadınlara çok üzülüyorum keşke sırf para için bunu yapmak zorunda kalmasalar, dünyanın en zor işi bence hayat kadınlığı.

Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.
senden önce olan birşey takma kafana

asıl hayat kadınını kıskanma hiç gerek yok kadın parasına bakar ! romantizm yok bir şey yok rahatsız olman gereksiz..

eşime 5 milyar tane yemin de etsem bişey demicem söz diye anlatmazdı. eşinin de anlatası varmış heaa :KK70: benimki daha eski nişanlısı ile bir kafede oturup bişeyler içtiğini bile itiraf etmiyor , kaldı ki ilişkisini anlatsın:oha:

ben de merak edip sordum ama bence sormak da yanlış anlatmak da.. ne gerek var evli mutlu iken başka insanları konuşup huzur kaçırmaya?:110:

artık düşünme unutmaya çalış, yapacak bişey yok. ama ben de öğrensem kafamda bir yabancı kadınla eşimi her şekil düşünüp kendime olmadık eziyetleri yapardım gibime geliyor... zamanla geçer durumun umarım
Aynenn olan bana oldu neler kurdum neler anlatamam umarimmm unuturumm

Aynını yaşadım ,atlatıyorsun zamanla .aşık olduğu biri ile yaşamış olması fikri daha çok üzerdi beni ,yine de böylesi daha unutulabilir .biz nişanlı iken konuşmuştuk resmen iğrendim o an ondan görmek konuşmak istemedim ,şimdi sallamıyorum bile, napacadı genç adam ihtiyaç :KK48:

Aynını yaşadım ,atlatıyorsun zamanla .aşık olduğu biri ile yaşamış olması fikri daha çok üzerdi beni ,yine de böylesi daha unutulabilir .biz nişanlı iken konuşmuştuk resmen iğrendim o an ondan görmek konuşmak istemedim ,şimdi sallamıyorum bile, napacadı genç adam ihtiyaç :KK48:
Senin avantajin nisanliyken sormak olmus bende birliktelik yasadigini zaten biliyordum ama kimle fln sormadim uzatmadim sanirim nisanliykene dahada kötü olurdum hic kaldiramazdim

Ne gereksiz meraklarımız var gerçekten.
Bir erkek eşinin ondan önce kiminle seviştigini neden sormuyor ?
Çünkü anormal buluyorlar bu durumu.

Back
X