hayat kadınlarına, zevkleri ugruna hayatına giren her erkegin altına yatan modern aşıklardan daha çok saygı duyarım ben
alkışlıyorum......a.s
çağdaşız deyip paparazi kültürü ile büyüyen sevgiliyiz aşkız anlamıyla zevkleri uğruna erkekle yatan kadınlardan daha çok saygı duyulması gerekir...
Ne olursa olsun asla tasvif etmiyorum zinanın hiçbir gerekçesi olamaz müslümansanız
ayrıca oralara olmazsa tecavüze uğramak düşüncesinede katılmıyorum oraların olmasını gereklilik görene kadar oraya götüren sebebleri düşünelim o kadınların oralara düşmesine sebeb yine kadınlar bence
kadın bütün cazibesiyle ulu orta dolansın medeniyet diye erkekleri cezb etsin ondan şehvet alan erkek inancı zayıfsa tabiki oralara gerek duyacak
Dini terbiyesi olan hiç bir erkek ne olursa olsun oralara gerek duymaz
tecavüzleri önleme yolu olduğunu hiç sanmıyorum eğer öyle olmuş olsaydı son yıllarda özellikle küçük çocuklara karşı olarak sapık patlaması yaşanmazdı.
genelevler dışında çalışan hayat kadınlarının kolay yolu seçtikleri konusunda sabit fikirliyim. çünkü hasta bakmak zor geldiği için hayat kadınlığını seçen kadınlar var, çünkü kocasının verdiği az geldiği için gündüzleri otoban kenarından kendini satan hayat kadınları var, elbise, parfüm takı, gezi için kendileri satan meslek sahibi hayat üstelik çalışan hayat kdınları var.
emin olun saatlerce çalışmaktansa 5 dakika bir erkeğe tahammül etmeyi seçen hayat kadınları var.
canım zaten gercekten kolay para ve rahat yasam ıcın yapıyorlarsa herseyı soyleye bılırsın ...bende soylerım...haklısında sonuna kadar...
ama gercekten zorla bu yola ıtılmış..tuzaklarla bu hayata suruklenmıs kadınlarda var...
ellerıne hıc para gecmıyen...bırılerının kazancı olmus kadınlar kurtulmaya calıstıkca batan kadınlar var...
sonları bır coplukte yada mezarları bıle bılınmeyen yerlerde olen kadınlar var işte onaları allah kurtasın...
obur turlude...sırf kolay ıkı bacak arasından para kazanan kadınlarıda rabbım ıslah etsın..cok gunaha gırıyorlar allah akıl fıkır versın...
dünyanın en zor işi -mevlana bile saygı duymuş onlara ..koolaymı onca erkeğin pisliğini çekip yetmiyormuş gibi aşağılanmak...kimisi çocuklu istemiyor ama senet imzalatılıyor yada tehdit..kolaysa kurtul..
sana katılmıyorum ne kadar din kisvesi altında neler gördükk...çocuk yaşta yavrularımıza neler yapılmadı...önemli olan dini terbiye almış olmak değil almayanda bunu yapmıyor diye bişey yok ama din terbiyesi almışın altına sığınamazlar...önemli olan bazı şeyleri sindire bilmek siz istediğiniz kadar eğitim verinn...istediği kadar bunlardan söz etsin bilemezsiniz insanın kafasından neler döndüğünü neler düşündüğünü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?