Hiçbir kadın isteyerek bedenini kirletmez diye düşünüyorum...:1no2:
Hayat kadınları dışardan göründügü gibi degiler,
bizler şanslıyız inanın onlar bizler kadar şanslı degiler...
Herkez aynı adaletle yaşayamıyor maalesef bu ülkede....
kolay yoldan para kazanmayı seçenleri neden ısrarla gözardı ediyorsunuz anlamıyorum.
yoksa onları hayat kadını olarak kabul etmiyormusunuz?
çalışan meslek kadınları dahi yapıyor bu işi!!!
onlardan haberiniz olmadığı için bunu kabullenmek istemiyorsunuz diye düşünüyorum.
kolay yolu seçmeyen kadınlar ise 3 tane bebesiyle otobüs durağına sığınıyor yine de kendisini satmıyor.
zorla satılanlar vardır ya da herkes 3 bebesiyle otobüs durağına sığınacak kadar ahlaklı ve güçlü değildir.
çocuklarına götürdüğü paranın kaynağını bilmiyormu o çocuklar...
onların üzerinde yaratacağı psikolojik şiddetin travmanın etkilerini neden gözardı ediyorsunuz.
sanırım cevap bana.. canım ben canı istiyo die yapanlardan bahsetmiyorum.. namussuzdan daha namuslu olan kadınlardan bahsediyorum. . otobüs durağında o kadını kaç gece rahat bırakacak sapıklar?
hayat toz pembe hayalleri barındıracak kadar vicdanlı değil..
ahlakla dürüstlükle anlaşılan dili konuşmuyor herkese..
tam tersi çok gaddar.. o behsettiğin örnekte 3 çocuğunun önüncde tecavüze uğrayan anneler vardır..
o anneye çocukları çnünde tecavüz edecek 3 lü 5 li gruplar vardır..
ama ne yazıkki bunları görnmezdren geliyor insanlar hep..
formalitelerle sürmez hayat.
haklılar demiyorum ama saygım var.
zorla fuhuş yaptırılıyo diye yakalanıp akşamısı yakalayan polislere merkezde hizmet verecek kadınlardan bahsetmiyorum.. işte o 3 çocuklu hikayelerin kahramanlarından bahsediyorum..
ve insanların hayvanlardan bile aşşağlık gördükleri bu insanlara bu yakıştırmaları yapanlardan nefret ediyorum..
tecavüz her zaman her yerde olabilir...hayat kadınları bu tecavüz suçunun önüne geçebildeydi dünyanın eski ve yaygın mesleği olarak tecavüz çocuk istismarı olayları çığ gibi büyümez sapık patlaması yaşanmazdı.
birşey soracağım sana, sen sevgilinin hayat kadına gitmesine ne dersin?
empati yap bakalım...diyelim ki evlisin ve hamilesin o zaman eşin seks ihtiyaçlarını karşılamak için geneleve gitsin.
kadınları ay yazık diye sırtını sıvazlamak yerine bence münasip bir dille düzgün işlere yönlendirmek gerekir diye düşünüyorum.
kendi aileniz de böyle bir hayat kadını olduğunu varsayarak yorum yapılması bence ortaya daha gerçekçi yorumlar çıkaracaktır.
cahilliklerinden düşmüşler zorla düşürülmüşler bir şekilde düşmüşler ama düşene bir tekme değil tutup kaldırmak lazım.
"ah yazık" diye sırtını sıvazlamak tekme atmaktan başka şey değildir.
onu daha güçlü kılacak beceriler kazandırıp çalışmaya namuslu bir hayat sürmeye yönlendirmek bana göre düşeni ayağa kaldırmaktır.
eski komşumu asla dışlamadım ama sürekli olarak yaptığını onaylamadığımı kendisine gelecek sağlaması gerektiğini işledim.
[color="
çok derin bi konu kader, şans çok önemli..
[/color]
[B]Kızlar alın yazısı kader Allahın emir ve yasakları dışında kalan olaylardır hangi yolu seçersen o senin kaderindir iraden vardır eger karşınızda seçenekler varsa aklınızı iradenizi kullanmanız gerekiyor bu halde nasıl kadere sığınılır.Sardunya_Zakkum kardeşimizin dedigi gibi yaptığımız düşene bir tekmede biz atmak
[/B]
tamamda ben genelev açılmalı demedim ki.. yada hayat kadınları olmalı demedim.. onun yanlışlığı ayrı konu. benim anlatmak istediğim şey onların aşağlanması itilip kakılması herkes tarafından.. namussuzlar yüzünden namusluları yok ediyoruz..
bu işin namuslusu yok tatlım
fahişenin namuslusu olmaz
zorla satılanı vardır, çaresizlikten kendini satanı vardır, lüks için kendini satanı vardır, ama hiç birinden namuslu diye söz edemezsin.
namus kavramı bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum.
onların, namuslu yola dönme çabaları olması için daha gerçekçi yaklaşımlar sergilemeliyiz.
ben hayat kadınlarına karşı en başta Allah korkumdan dolayı hor görmem kınanam ayıplamam. çaba göstermeyeni de ayıplarım ve kınarım.
geçenlerde sabah programına çıktı, tecavüz şiddet üvey babasından hamile kalmış bebek kucağında kendini satıyor..emin ol ağladım üzüntümden.
bunlarda var ama fahişelerin çok ama çok az bir kısmını temsil ediyor böyle kadınlar.
zorla tutulan, isteği dışında kandırılarak bu işi yaptırılan kadınlar var. bir kanalda amerikan yapımı bir film izlemiştim. eski demir perde ülkelerinden genç kızları , kandırıyorlar iş bulacağız. diye. amerikada bir eve götürüyorlar ve zorla fuhuş yaptırıyor. karşı çıkanıda öldürüyorlar. bu yaşanmış,bir olaymış. polis kayıtlarından alınmış. yaşadıklarını seyrederken ,mahvoldum. bu kızlara asla namussuz ,demem. yoksa çok büyük bir günah işlerim....
lütfern ama lütfen büyük konuşmayın.. bir tane kadının hikayesini dinleyin ve çaresziliklerine çözüm bulun.. ne iradesi ya? bizim tuzumuz kuru tabi. . acaba onların çaresziliğinin binde birini sen yaşasan ne yaparsın.. uzaktanb davulun sesi hoş tabi. yapsın etsin bilmem ne. ya yapamadığı bişey varsa. ya iradesini kullanmıyorsa..
bu farklı birşey tabiki namussuz diyemeyiz işgal altında müslüman kadınlar çocuklar tecavüze uğruyorlar namussuzlarmı bu çok çok farklı burada bu kişiler sayesinde sokakta rahat gezdigimizizorla tutulan, isteği dışında kandırılarak bu işi yaptırılan kadınlar var. bir kanalda amerikan yapımı bir film izlemiştim. eski demir perde ülkelerinden genç kızları , kandırıyorlar iş bulacağız. diye. amerikada bir eve götürüyorlar ve zorla fuhuş yaptırıyor. karşı çıkanıda öldürüyorlar. bu yaşanmış,bir olaymış. polis kayıtlarından alınmış. yaşadıklarını seyrederken ,mahvoldum. bu kızlara asla namussuz ,demem. yoksa çok büyük bir günah işlerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?