Hayat Memat Meselesi, Akşama Kadar Vaktim Var Ne Olur Yardım Edin Kızlarrr :((

BeyzaGokce

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
58
1
16
Muğla
Kızlar, eşimle çok kötü kavga ettik dün geceden beri de devam ediyor.
Dun kendi evimize çıkmaktan filan bahsederken sana bir söz vericem dedi bende sen verdiğin sözleri tutmazsın ama hadi söyle dedim sonra bana bağırıp çağırmaya başladı sen bana inanmıyorsun güvenmiyorsun birlikte olmamızın bir anlamı yok dedi, bugün de ben firar edicem kaç paramız var filan dedi, kaçıcam diye tutturdu. Etme desem bile beni dinlemez sonra "firar etmcm vazgeçtim yada edim ama beraber kalmıcaz canıkom" dedi. Bende gelme o zaman dedim geleyim mi diye sordum mu dedi. Bende bana ne ya ne yaparsan yap sonra kaç para var diye sorma ama başının çaresine bakarsın dedim. O da bakarım başımın caresine raat ol dedi ben yanlış anladın filan desem bile dinlemedi kavga iyice büyüdü. En son bana öyle bir şey söyle ki senden ayrılamam diyeyim dedi işte..

Son düzenleme:

Size verilebilicek en güzel akıl; bencede boşanın sizi seven zaten böyle birşey söylemez.

vaat esiyorum her eve bi ev bi otomobil de.
bana öyle bi vaatte bulun ki seni terk etmiyim ne demek. biraz saçmalamış bence.

Yatlar katlar mı vaadedecekmişsin? Sevgide şartlar şurtlar olmaz..
"Boşanmak istiyorsan sen bilirsin" de.. Bu kadar da eşleri şımartmamak gerek bencee

ona ne dedin ki o senden bi söz bekledi ? Anlamadan yorum yapamadım ama bunu dedirtecek ne dedin ???? Yada hep böyle lafları var mıdır

bu nedemek şimdi ya eşin asker psikolojisinde galiba böyle saçma şey mi olur öyle bişey söyle bırakmıyim seni ne der ki insan :26:

Askerde olduğu için psikolojisi bozulmuş da olabilir. Biraz da o açıdan bakmak lazım. Ne demek sevse zaten böyle bir şey demezdi boşan gitsin. Bu kadar kolay mı?
Korkma sen ya dediğim gibi psikolojisi bozulmuştur orada, yoksa yanlış anladığı bir laf için sen kabul etsen de boşanmaz öyle küt diye. Sanmıyorum yani.

asker psikolojisi mi bu. saçma olmuş vaat..:26::26:
sen ona ne dedinki boşanmak istedi. onu bu şekilde konuşmaya iten sebep ne merak ettim.. belki onunla alakalıdır bilemedim:26:

Eşin söylediğin bişey yüzünden onu sevmediğini düşünüp vaatte bulunmanı sevdiğine onu inandrman anlamnda mı söylüyor? Askerlik bunalımında bence, telefonda birbirimi anlamıyoruz deyip tartışmayı sürdürmeyin derim.

Dun kendi evimize çıkmaktan filan bahsederken sana bir söz vericem dedi bende sen verdiğin sözleri tutmazsın ama hadi söyle dedim sonra bana bağırıp çağırmaya başladı sen bana inanmıyorsun güvenmiyorsun birlikte olmamızın bir anlamı yok dedi, bugün de ben firar edicem kaç paramız var filan dedi, kaçıcam diye tutturdu. Etme desem bile beni dinlemez sonra "firar etmcm vazgeçtim yada edim ama beraber kalmıcaz canıkom" dedi. Bende gelme o zaman dedim geleyim mi diye sordum mu dedi. Bende bana ne ya ne yaparsan yap sonra kaç para var diye sorma ama başının çaresine bakarsın dedim. O da bakarım başımın caresine raat ol dedi ben yanlış anladın filan desem bile dinlemedi kavga iyice büyüdü. En son bana öyle bir şey söyle ki senden ayrılamam diyeyim dedi işte..

De ki
Şuan seni gitmiş kabul ediyorum ve dönmem için Sana kendimden daha büyük bir vaadde bulunamam tek vaadim seni seviyorum .yeterliyse senin için dön, daha fazlası neyse bilmiyorum çünkü. Ben seni herşeyden çok sevdim.dün kötü şeyler yaşamış olabiliriz bugünse çok pişmanım ama yarınlar için geç değil.dün bugün ve yarın için affetmeni istiyorum.etmezsen canın sağolsun

eşinizin tecili falan yok anlaşılan.

doğrudan 20 yaşına bastığı gün askere alınmış,ya da hatta belki askere gitsin diye yaşını büyütmüşler.

20 yaş bile fazla bu triplere

Bunalımda olduğu çok açık. İlgi bekliyor. Onu çok özlediğini, aşık olduğunu söyle, hissettir. Başka yapacak bişey yok, olayın büyüyeceğini hiç sanmam çünkü elle tutulur kötü bi durum yok.

ne kadar ılımlısınız,kendimi kötü hissettim şu yazdıklarınızı okuyunca.

konu sahibi yukarda tartışma sebeplerini yazmış,şahsen ben aynı durumda olsam 's...r git ' derim sadece.

Eşine ne dedin de bu kadar sinirlendi önce onu öğrendikten sonra sağlıklı yorum yapabilirim. Belki güvenini kıracak bir şey demişsindir o da öyle bir şey söyle ki güvenimi kazan demek istemiştir…

Bunu da yeni okudum vazgeçtim resmen yazdığımdan beraber kalmıcaz CANİKOM ne ya? Bence de askerlik bunalımından askere giden 5 senelik sevgilimle sonrasında ayrılmıştık dönünce evleneceğimiz halde bana senle evlenmem için bir sebep söyle gibi şok edici bir laf etmişti
Sonra da bay bay lobi:)

Yazdıklarına bakılırsa yaşınız küçük biraz ikinizin de. :)
Sana söyleyeyim kesinlikle blöf yapmış. Asla inanmıyorum ciddi olduğunu tarafsız gözle bakınca.
Biraz şımartılmak istemiş gibi duruyor. Vaadden kastı da askerden gelince şöyle yapıcam böyle yapıcam falan demeni istemiş. (Şöyle ve böyleden kasıtlarımı sen türet kendin. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…