- Konu Sahibi BeyzaGokce
-
ne kadar ılımlısınız,kendimi kötü hissettim şu yazdıklarınızı okuyunca.
konu sahibi yukarda tartışma sebeplerini yazmış,şahsen ben aynı durumda olsam 's...r git ' derim sadece.
amma romantikmiş buDe ki
Şuan seni gitmiş kabul ediyorum ve dönmem için Sana kendimden daha büyük bir vaadde bulunamam tek vaadim seni seviyorum .yeterliyse senin için dön, daha fazlası neyse bilmiyorum çünkü. Ben seni herşeyden çok sevdim.dün kötü şeyler yaşamış olabiliriz bugünse çok pişmanım ama yarınlar için geç değil.dün bugün ve yarın için affetmeni istiyorum.etmezsen canın sağolsun
aynen ben de o ayar bişey derdim muhtemelenne kadar ılımlısınız,kendimi kötü hissettim şu yazdıklarınızı okuyunca.
konu sahibi yukarda tartışma sebeplerini yazmış,şahsen ben aynı durumda olsam 's...r git ' derim sadece.
Yazdıklarına bakılırsa yaşınız küçük biraz ikinizin de. :)
Sana söyleyeyim kesinlikle blöf yapmış. Asla inanmıyorum ciddi olduğunu tarafsız gözle bakınca.
Biraz şımartılmak istemiş gibi duruyor. Vaadden kastı da askerden gelince şöyle yapıcam böyle yapıcam falan demeni istemiş. (Şöyle ve böyleden kasıtlarımı sen türet kendin.)
aaaaaay kızma darılma ama cok sacma nedenlerle tartısmıssınız, kac yasındasınız? hıcbısey olmaz merak etme kafası dagılmıstır onun sımdı, onun aılesıyle mı yasıyorsunuz?
Ben 20 o 23 yaşında...
Ailesi ile yaşıyoruz ama askere gideceği gün yaptık nikahı, daha 2 günden fazla kalmadık orada.
hamileyim de
3 aylık ömrüm kalmış kıyma bana desonra kimde diye sorar.
uzun zamandır görüşmedik çünkü.
sonra kimde diye sorar.
hamileyim de
sonra kimden diye sorar.
amma romantikmiş bu
türk filmi gibi
sen bana bakma bünyede sorun var romatizm falan bu derece bana abartı geliyo
sonra kimde diye sorar.
Bunu sorarsa ona vakit kalmadan senin onu boşaman lazım
Basit bi soru değil bu
Yaşın küçük olabilir de bunun ağırlığını lise öğrencisi bile aldılar yani
ama uzun zamandır görüşmemeişler adam azıcık biyolojiden anlıyorsa sorar yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?