Hayat Memat Meselesi, Akşama Kadar Vaktim Var Ne Olur Yardım Edin Kızlarrr :((

aaaaaay kızma darılma ama cok sacma nedenlerle tartısmıssınız, kac yasındasınız? hıcbısey olmaz merak etme kafası dagılmıstır onun sımdı, onun aılesıyle mı yasıyorsunuz?

amma romantikmiş bu
türk filmi gibi
sen bana bakma bünyede sorun var romatizm falan bu derece bana abartı geliyo

ne kadar ılımlısınız,kendimi kötü hissettim şu yazdıklarınızı okuyunca.

konu sahibi yukarda tartışma sebeplerini yazmış,şahsen ben aynı durumda olsam 's...r git ' derim sadece.
aynen ben de o ayar bişey derdim muhtemelen
çok pembe dizi olmuş o da yahu. hayatla bağdaşmıyo

koptum buna. adam fantezi istiyor diyorsun yani

ayy şimdi okudum ne kadar saçma bir sebepmiş bu yaa... sen onu düşünüyosun sonuçta firar edince ne olacakmış. ciddi ciddi firar edecek birine de güvenilmez aslında doğru düşünmüşsün ama belki o şekilde sert söylemene kızmıştır... pat diye sen nasılsa yapmazsın demeseydin gerçi geçmişinizi de bilmiyorum seni çok mu üzdü ki?

aaaaaay kızma darılma ama cok sacma nedenlerle tartısmıssınız, kac yasındasınız? hıcbısey olmaz merak etme kafası dagılmıstır onun sımdı, onun aılesıyle mı yasıyorsunuz?

Ben 20 o 23 yaşında...
Ailesi ile yaşıyoruz ama askere gideceği gün yaptık nikahı, daha 2 günden fazla kalmadık orada.

sonra kimde diye sorar.
uzun zamandır görüşmedik çünkü.

bende yangına benzinle gidiyorum

üzme kendını bukadar

asker psikolojıyle söylemiştir üstüne gitme durumu açıkla bağırıcak gıbı olursa sakınleşince konuşalım de kapat bi kafasını toplasın oda

Sen politikacı mısın ne vaadi
Siz eşsiniz yahu şartlı şurtlu evli kalırım ne demek
Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyo galiba

bence hiç konuyu açma olmamış farzet
belliki iletişim problemi var
mimikler vs. olmadan diyalog bir yerde kopuyor işte
bu da öyle olmuş
ama ikinizde çok toysunuz, iki kelime yüzünden boşanacaksa bence de s.....gitsin

kavga sebebinizi önceki sayfaları okuyamadım ama hormonları tavan yapmış olabilir yani muhtemelen yatak odası ile ilgili bi vaat bekliyor :) kostüm falan al bari:)

amma romantikmiş bu
türk filmi gibi
sen bana bakma bünyede sorun var romatizm falan bu derece bana abartı geliyo

Ahah dönsün diye bilerek eski bir sevgilimin bana attığı mesaj geldi aklıma ordan çalıntı yaptım :)abarttım canım yoksa bu romantizm konusunda ben de bildiğin öküzüm:)

sonra kimde diye sorar.
uzun zamandır görüşmedik çünkü.

Firarmı edicekmiş...etsinde görsün ......

hiç vaad verme yumuşat belliki kafayı atlatmış.kocan...kolay değil o psikolojı...

alttan al seni çok seviyorum özledim seni çok bunaldım saçmaladım aşkım de..

de işte bişeyler yahu...

kalbimde ritim sorunu var de

Bunu sorarsa ona vakit kalmadan senin onu boşaman lazım
Basit bi soru değil bu
Yaşın küçük olabilir de bunun ağırlığını lise öğrencisi bile aldılar yani

ama uzun zamandır görüşmemeişler adam azıcık biyolojiden anlıyorsa sorar yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…