- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi BeyzaGokce
-
'Kimden' sorusu itham ama
Demek birden çok kişiyle beraber oluyosun ama hangisinden demek
Dun kendi evimize çıkmaktan filan bahsederken sana bir söz vericem dedi bende sen verdiğin sözleri tutmazsın ama hadi söyle dedim sonra bana bağırıp çağırmaya başladı sen bana inanmıyorsun güvenmiyorsun birlikte olmamızın bir anlamı yok dedi, bugün de ben firar edicem kaç paramız var filan dedi, kaçıcam diye tutturdu. Etme desem bile beni dinlemez sonra "firar etmcm vazgeçtim yada edim ama beraber kalmıcaz canıkom" dedi. Bende gelme o zaman dedim geleyim mi diye sordum mu dedi. Bende bana ne ya ne yaparsan yap sonra kaç para var diye sorma ama başının çaresine bakarsın dedim. O da bakarım başımın caresine raat ol dedi ben yanlış anladın filan desem bile dinlemedi kavga iyice büyüdü. En son bana öyle bir şey söyle ki senden ayrılamam diyeyim dedi işte..
kimden diyo hangi birinden değil:26:
adamın bişeyden haberi yok ağzından konuşup boşatcaz nerdeyse
ay çok güldürdü beni bu konu
vaay süpermiş bu gerçekten.Senin tek vaadin kendinsin.Nikahın,onu beklediğin günler.Başka vaade gerek yok.O seni aradığında o telefonun karşısında buluyorsa,al işte vaat budur.
siz kaç yaşındasiniz karı-koca? eşin 20 falan herhalde askerde olduğna göre?
Dun kendi evimize çıkmaktan filan bahsederken sana bir söz vericem dedi bende sen verdiğin sözleri tutmazsın ama hadi söyle dedim sonra bana bağırıp çağırmaya başladı sen bana inanmıyorsun güvenmiyorsun birlikte olmamızın bir anlamı yok dedi, bugün de ben firar edicem kaç paramız var filan dedi, kaçıcam diye tutturdu. Etme desem bile beni dinlemez sonra "firar etmcm vazgeçtim yada edim ama beraber kalmıcaz canıkom" dedi. Bende gelme o zaman dedim geleyim mi diye sordum mu dedi. Bende bana ne ya ne yaparsan yap sonra kaç para var diye sorma ama başının çaresine bakarsın dedim. O da bakarım başımın caresine raat ol dedi ben yanlış anladın filan desem bile dinlemedi kavga iyice büyüdü. En son bana öyle bir şey söyle ki senden ayrılamam diyeyim dedi işte..
Merakımdan soruyorum, sen kaçarak mı evlendin?
Askere gittiği gün nikahı nasıl kıydınız??
Peki düğün?hayır kaçarak evlenmedik. askerden dağıtım iznine gelmişti hemen nikah olsun istedi önce dini sonra resmi nikah yaptık.
hayır kaçarak evlenmedik. askerden dağıtım iznine gelmişti hemen nikah olsun istedi önce dini sonra resmi nikah yaptık.
Peki düğün?
Ya nikahtan önce düğün yaptın, ya da düğün yapmadın ailesiyle kalıyorsun??
2. sayfada yazıyor kavganın sebebi
yaşları kız 20 oğlan 23
o 23 ben 20 ablacım
vaay süpermiş bu gerçekten
hayır kaçarak evlenmedik. askerden dağıtım iznine gelmişti hemen nikah olsun istedi önce dini sonra resmi nikah yaptık.
Yaşı ufak olabilir ama fazla sallıyo
Nereye firar ediyo nereye gitse enselenir
Seni kandırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?