Hayat mı zor yoksa karşımıza çıkan sorunlar mı?

Brokoli

MUSTAFA❤️YİĞİT
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
3.424
0
356
37
herkese mrb ben böle bi konu açtık çünkü hala karar veremiorum bazen hayat zor gelio bana yada diorum hayat güselde sorunlarmı zorlaştırıo 1 bucuk senelik evliyim genelde eşimle aramız ii her konuda ortak yolu buluyoruz ama bazen öle anlar oluyor ki içinden çıkamıyorum işte ozmn hayat çekilmez oluyorr haydi kızlar dertleşmeye

Son düzenleme:
Hayatı sorunlarımızdan ayrı düşünemeyeceğimiz için aslında aynı kapıya çıkıyor:)

Güzellik ve kötülükleri, zorluk ve kolaylıkları, mutluluk ve hüzünleri ile hayat hepimize farklı yüzlerini gösteriyor zaman zaman, kimi zaman direncimizi yitirip hayata karşı duruşumuzda tedirginlik duyuyor, bize güzelliklerini açtıkça da içine daha fazla girmek, hayatı duyumsamak istiyoruz.

Hayatı bir süreç olarak düşündüğümüzde hepimiz sorunlarla/ zorluklarla örülü yollardan da geçeceğiz düzlüğe de çıkacağız; asıl sorun sorunları olduğu gibi kabullenmek ve hayatı tüm yönleri ile kucaklamak.

hayatı zorlaştıran zaten bizler değil miyiz
doğal olarak ikisi de aynı kapıya çıkıyor
ortada hiç sorun yokken bile kendi kendimize sorun çıkaran bizler
sorun üretmede bu kadar ısrarlıyken hayattan kolay olmasını nasıl bekleyebiliriz ki
hayatı zor kılan bizleriz birbirimize olan tahammülsüzlüğümüz
ne yaşıyorsak yine sebebi biziz
bide kırılmazsanız ricam lütfen gelio değil geliyor
ii değil iyi
ozmn değil o zaman yazarsanız daha rahat okuruz değil mi
kırmak için değil okumakta kolaylık olsun diye rica ettim
türkçeyi biraz daha dikkatli kullanalım olur mu balım:1hug:

herkese mrb ben böle bi konu açtık çünkü hala karar veremiorum bazen hayat zor gelio bana yada diorum hayat güselde sorunlarmı zorlaştırıo 1 bucuk senelik evliyim genelde eşimle aramız ii her konuda ortak yolu buluyoruz ama bazen öle anlar oluyor ki içinden çıkamıyorum işte ozmn hayat çekilmez oluyorr haydi kızlar dertleşmeye

hayat zor

hayat aslında çok güzel, ama çoğu zaman biz yaratıyoruz kendi problemlerimizi. bardağın hiç bi zaman dolu yarısını göremiyoruz. ne zaman gerçek bi problemle karşılaşıyoruz o zaman anlıyoruz her şeyin değerini..

hayat zor bence. kendi kendimize zorlaştırmamızın dışında etkili faktörler de var.

Back
X