- Konu Sahibi kalemlisan
merhaba,
kendi penceremden hayat bana bir garip geliyor... bazi seyleri hayatimdan cikarmisin olmamalari aslinda bir sorun teskil etmiyor...alismisim sanki, cogu sey anlamsizlasmis. gezmek gülmek eglenmek...yok benim listemde. eglenmek olmasinda ama diger ikisi olmali hayatinda insanin...heleki insanin icinin gülüyor olmasi ne kadar önemli öyle degil mi?
isten eve evden ise.. monoton bir dünya
sorunlara karsi direnerek devam etmeye sartlandirmisim sanki kendimi zorladigimi görüyorum
aslinda mevcut sartlar icinde bu sekilde devam etmekte istemiyorum
ah dünya ne garipsin
oysa bir kez hayattayim bir gün yok olacagim...
en icime sinecegi sekilde secebilseydim yolumu diyorum bir yandan
diger yandan belki böylesi hayirlidir derken; söyle bir ic sesi isitir gibiyim bu böyle devam etmemeli...
acaba yeni bir ufukla icime sinecek sekilde devam etmek nasip olur mu insaAllah olur ümidiyle
yine yola devam... düse kalka...
yine hayata devam... düse kalka...
Ah ne garipsin Dünya...
yada dünya degil de
belki de garip olan; beni bu düsüncelere iten kendi ic sesim ve düsüncelerim?
kendi penceremden hayat bana bir garip geliyor... bazi seyleri hayatimdan cikarmisin olmamalari aslinda bir sorun teskil etmiyor...alismisim sanki, cogu sey anlamsizlasmis. gezmek gülmek eglenmek...yok benim listemde. eglenmek olmasinda ama diger ikisi olmali hayatinda insanin...heleki insanin icinin gülüyor olmasi ne kadar önemli öyle degil mi?
isten eve evden ise.. monoton bir dünya
sorunlara karsi direnerek devam etmeye sartlandirmisim sanki kendimi zorladigimi görüyorum
aslinda mevcut sartlar icinde bu sekilde devam etmekte istemiyorum
ah dünya ne garipsin
oysa bir kez hayattayim bir gün yok olacagim...
en icime sinecegi sekilde secebilseydim yolumu diyorum bir yandan
diger yandan belki böylesi hayirlidir derken; söyle bir ic sesi isitir gibiyim bu böyle devam etmemeli...
acaba yeni bir ufukla icime sinecek sekilde devam etmek nasip olur mu insaAllah olur ümidiyle
yine yola devam... düse kalka...
yine hayata devam... düse kalka...
Ah ne garipsin Dünya...
yada dünya degil de
belki de garip olan; beni bu düsüncelere iten kendi ic sesim ve düsüncelerim?