Hayat ne garipmiş..

Olaya baska bir acidan bakacagim.

Nisanlin nasil istiyorsa oyle yap, bozma

Önemli olan üstünde eskittikleri değil
Önemli olan sana bıraktıklarını arkasını kovmaması
Harçlığı bilmem kaç paranın hesabını yapmaması, arkasına bakmaması
Eski konularınızı hatırlıyorum
Ne yaptımda arkasına bile bakmıyor? Diye birsorsanız kendinize

Olaya baska bir acidan bakacagim.

Nisanlin nasil istiyorsa oyle yap, bozma
Sanırım bazı bayanlar arabanın evin üstüne yattığımı düşünüyor. Yemin ederim onları vermek için kendimi yırttım, eski Nişanlım yüzüme bakmadı, hiçbir şey istemiyorum dedi. Adam kendi kıyafetlerini ayakkabılarını takımlarını, çok değer verdiği hediyeliklerini ve sazını bile istemedi almadı evde duruyor hala. ailesi ile konuştum ama onların da dedikleri oğlumuz istemiyormuş oldu.

Zaten 1 Aydır araba otoparkta duruyor binmedim bile hiç, en son kendi park ettiği gibi kaldı araba çıkmadı hiç.
Ne yapmam lazım İnan'ın bilmiyorum :)

O soruyu sorup cevabımı aldım kendi içimde. Ayrıca bu ilişki bitmemesi için de elimden gelenin fazlasını yaptım. Ha bittiyse de usulü bu değildi kusura bakmayın. O yüzden şuan buradayım nasıl zor durumda kalmadan verebilirim hakkını diye.

Ben sizin konunuzu, buraya yazdıklarınızdan, okuduğuma yorum yapabilirim..
Okuduklarımdanda hatanın çoğunusizde gördüm(bu açıklamayı sizi kırmak için değil, okuduklarıma yorum)
Mal iadesi yapmak için fikirse bir noter ile görüşün kimseylede muattap olmazsınız

Arabayi gercekten vermek istiyorsan bence kredisini o odedigine gore onundur. Bir notere git onun usgune yaptir evlerinin onune birak.
Ayrilik sebebi bence cok buyuk zira adam ayrilmis usgune aize ait hocbisey gormek istemiyor.

başka biri var.

benimki de evi arabayı herşeyi bırakıp bi anda yok oldu.

ama ben istemedim onun evine arabasına kalmadım. tavsiyem sen de üstünden at. ileride kafasına eser kendi maaşıyla ödediğini kanıtlar alır elinden daha sinir bozucu olur.

Çok ilginç bir konu. Yorum yapacak söz bike bulamıyorum.

Başka bi adam olsa ne var ne yok alıp giderdi. Bir çöp bile bırakmazdı. Senin x nişanlın çok farklı.

Başka biri olduğunu düşünmüyorum. Kendisine de sormuştum. Şayet öyle bir şey ortaya çıkarsa kesinlikle hiçbir şey vermem. Kanıtlayacağı bir durumu yok ki, düğün hediyemdi ve bende aylık ödemesine yardım ettim 1 yıldır. Çok hak hukuk olayına gireceklerse, düğüne 1 ay kala ortada bıraktıkları benim hakkımı düşünsünler.

Öyle bir anlatmissiniz ki adam gerekçesiz gitmiş.annenizle bir olup yapmışsınız.ama konuyu açarken bunlardan bahsetmiyorsunuz.

Öyle bir anlatmissiniz ki adam gerekçesiz gitmiş.annenizle bir olup yapmışsınız.ama konuyu açarken bunlardan bahsetmiyorsunuz.
Onlardan bahsetmesinin için mi diğer konularıma bakabilirsiniz dedim?
Her konu açtığımda 11 aylık mevzuyu baştan mı anlatmam gerekiyor?
Her iki aile de karşılıklı bir şeyler yaptı, ama emin olun ailesinin yaptığı kötülüğü kimse yapmadı Eski Nişanlım ile bana. Onların hepsi unutuldu sineye çekildi yuva kuruldu da şimdi kötü olan annem mi oldu. Benim annem yine arayıp özür diledi Eski nişanlımdan. Ki gerçekten tarafsız olarak bakıyorum ve haksızlık yaptılar bize. Eski Nişanlım ve ailesi haksızlık yaptı. Düğüne 1 ay kala bırakıp gideceği kadar ciddi bir gerekçe yoktu kusura bakmayın. Olaylara daha geniş çerçevede bakmanızı öneririm

Çok ilginç bir konu. Yorum yapacak söz bike bulamıyorum.

Başka bi adam olsa ne var ne yok alıp giderdi. Bir çöp bile bırakmazdı. Senin x nişanlın çok farklı.
Valla ailem arkadaşlarım da sizin gibi konuşuyor. Tamam belki de sevgisi bitti gitti diyelim, en azından bi 10 dk konuşulmaya bile layık değil miydim yani? 1 bardak suyun hatrı vardır, bu ne hatır gönül bilmezlikmiş..
tek derdim buydu. Ama artık bunu da kabul ettim.
Vardır Rabbimin bir bildiği ve daha güzel bir planı..

eğer maaşından bankaya havale yapıyorsa kanıtlayabilir ya da ismen yatırırken.

ayrıntılarını bilmiyorum ama belli olmaz yani. şu an yapmaz dediğin bin türlü şeyi yapabilir ilerde.

valla ciddi ilişkide birden yok olan erkekler genelde aklında başkası olduğu için oluyor. bu forumda bir çok konuya bunu yazdım başta herkes inkar etti sonradan haklıymışsın dediler. benim ilişkimde de ben iddia ettim başkası olduğunu herkes yoktur dedi ama ben haklı çıktım.

düşün yani kafasını başkası bulandırmasa birden çok seven adam bu kadar her şeyi kopartacak kadar rahatça kopabilir mi? yerine başkasını koymadan o zor ayrılığı birden kaldırıp tek kalemde silebilir mi?

eski konularına bakmadım çok çok büyük bir hatan olmadıysa genelde durum bu oluyor.

Ben anlamadim sanki arabayi vermek istemiyorsun da buradan destek istiyormussun gibi

Ben anlamadim sanki arabayi vermek istemiyorsun da buradan destek istiyormussun gibi
Kızın arabayı vermek gibi bi niyeti olmasa gelip de buraya konu açıp fikir danışmaz herhalde.Sizin mesajınızı alıntıladım ama genel konuşuyorum, 'vermeye niyetin yok' diyenleri anlamadım.İnsan zaten bi süre sonra ona ait en ufak bi şeyi bile görmek istemiyo, yaşayan bilir.Eski nişanlımın bana aldığı ayakkabıları gönderdikten 2 sene sonra ayakkabının kutusunu görüp ağlamıştım ben.Zira konu sahibi gibi ben de kendi içimde pişmanlıklar yaşadım çünkü, içinde bunlar varken etrafında ona ait şeylerin olması insanı paramparça ediyor...

Doğru söylüyorsunuz. Şuan gömleğinden çorabına, pantolonundan ayakkabısına kemerine kadar her şeyi bende. Zaten derdim arabayı almak olsa, eski Nişanlım bitti dediği an bidaha kapısını ısrarla çalmazdım. O da benden arabayı istemez Zaten çok iyi tanıyorum. Benim derdim Yuvamızı böyle kurmuşken ve ortada gerçekten bir büyük sebep yokken bitirmek adına, yarı yolda bırakılmak. Beni şuan cebimdeki milyarlar, altımdaki araba, içinde yaşadığım lüks rezidans dairesi mutlu etmiyor. Ben Eski Nişanlım ile yerde kilimin üstünde bile yatardım gerisini siz düşünün..

Dilerim haklı çıkmazsınız ne diyeyim ..

Size özelden yazıcam

Ben konuyu detaylı bilmiyorum kimin hakli kimin haksiz olduğu da çok önemli değil artık bitmiş gitmiş zaten.
Demek ki eski nisanli böyle korkak sorunlardan kaçan bi tip o nedenle sizde iletişim kurmayı bırakın.
Kıyafetlerinin hepsini toplayıp kargoyla ailesinin evine yollayabilirsiniz.
Arabayı da iade etmeniz doğru bi davranış olur.
Onu da ailesiyle iletişime geçerek yapın veya gidin kapılarının önüne bırakın gelin.
Başka da aklıma bir şey gelmedi.

Arabayı sat kredi borcundan düş madem bitirdiysen yaramaz cnm onun parasına mı muhtaçsın çıkar onun parasına tenezzül etme ama senden de gitmesin masraflarını düş yatır kredisi ne açmıyorsa yolver gitsin bir tanıdığım kocasına ev aldırdı bir sürü şey sonra eve kondu boşandı kızın hayatı düzene girmiyor boşver ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…