Önemli olan üstünde eskittikleri değilDurup dururken annemi aramadın kavgası başlatmamıştım, zeminini durduk yere o oluşturmuştu. Valla sadaka bırakacak pozisyonda değil hiç, en son gördüğümde üstündeki kıyafetler üstünde eskimişti.
Sanırım bazı bayanlar arabanın evin üstüne yattığımı düşünüyor. Yemin ederim onları vermek için kendimi yırttım, eski Nişanlım yüzüme bakmadı, hiçbir şey istemiyorum dedi. Adam kendi kıyafetlerini ayakkabılarını takımlarını, çok değer verdiği hediyeliklerini ve sazını bile istemedi almadı evde duruyor hala. ailesi ile konuştum ama onların da dedikleri oğlumuz istemiyormuş oldu.Olaya baska bir acidan bakacagim.
Nisanlin nasil istiyorsa oyle yap, bozma
O soruyu sorup cevabımı aldım kendi içimde. Ayrıca bu ilişki bitmemesi için de elimden gelenin fazlasını yaptım. Ha bittiyse de usulü bu değildi kusura bakmayın. O yüzden şuan buradayım nasıl zor durumda kalmadan verebilirim hakkını diye.Önemli olan üstünde eskittikleri değil
Önemli olan sana bıraktıklarını arkasını kovmaması
Harçlığı bilmem kaç paranın hesabını yapmaması, arkasına bakmaması
Eski konularınızı hatırlıyorum
Ne yaptımda arkasına bile bakmıyor? Diye birsorsanız kendinize
Ben sizin konunuzu, buraya yazdıklarınızdan, okuduğuma yorum yapabilirim..O soruyu sorup cevabımı aldım kendi içimde. Ayrıca bu ilişki bitmemesi için de elimden gelenin fazlasını yaptım. Ha bittiyse de usulü bu değildi kusura bakmayın. O yüzden şuan buradayım nasıl zor durumda kalmadan verebilirim hakkını diye.
Başka biri olduğunu düşünmüyorum. Kendisine de sormuştum. Şayet öyle bir şey ortaya çıkarsa kesinlikle hiçbir şey vermem. Kanıtlayacağı bir durumu yok ki, düğün hediyemdi ve bende aylık ödemesine yardım ettim 1 yıldır. Çok hak hukuk olayına gireceklerse, düğüne 1 ay kala ortada bıraktıkları benim hakkımı düşünsünler.başka biri var.
benimki de evi arabayı herşeyi bırakıp bi anda yok oldu.
ama ben istemedim onun evine arabasına kalmadım. tavsiyem sen de üstünden at. ileride kafasına eser kendi maaşıyla ödediğini kanıtlar alır elinden daha sinir bozucu olur.
Onlardan bahsetmesinin için mi diğer konularıma bakabilirsiniz dedim?Öyle bir anlatmissiniz ki adam gerekçesiz gitmiş.annenizle bir olup yapmışsınız.ama konuyu açarken bunlardan bahsetmiyorsunuz.
Valla ailem arkadaşlarım da sizin gibi konuşuyor. Tamam belki de sevgisi bitti gitti diyelim, en azından bi 10 dk konuşulmaya bile layık değil miydim yani? 1 bardak suyun hatrı vardır, bu ne hatır gönül bilmezlikmiş..Çok ilginç bir konu. Yorum yapacak söz bike bulamıyorum.
Başka bi adam olsa ne var ne yok alıp giderdi. Bir çöp bile bırakmazdı. Senin x nişanlın çok farklı.
Başka biri olduğunu düşünmüyorum. Kendisine de sormuştum. Şayet öyle bir şey ortaya çıkarsa kesinlikle hiçbir şey vermem. Kanıtlayacağı bir durumu yok ki, düğün hediyemdi ve bende aylık ödemesine yardım ettim 1 yıldır. Çok hak hukuk olayına gireceklerse, düğüne 1 ay kala ortada bıraktıkları benim hakkımı düşünsünler.
Ben anlamadim sanki arabayi vermek istemiyorsun da buradan destek istiyormussun gibiBaşka biri olduğunu düşünmüyorum. Kendisine de sormuştum. Şayet öyle bir şey ortaya çıkarsa kesinlikle hiçbir şey vermem. Kanıtlayacağı bir durumu yok ki, düğün hediyemdi ve bende aylık ödemesine yardım ettim 1 yıldır. Çok hak hukuk olayına gireceklerse, düğüne 1 ay kala ortada bıraktıkları benim hakkımı düşünsünler.
Kızın arabayı vermek gibi bi niyeti olmasa gelip de buraya konu açıp fikir danışmaz herhalde.Sizin mesajınızı alıntıladım ama genel konuşuyorum, 'vermeye niyetin yok' diyenleri anlamadım.İnsan zaten bi süre sonra ona ait en ufak bi şeyi bile görmek istemiyo, yaşayan bilir.Eski nişanlımın bana aldığı ayakkabıları gönderdikten 2 sene sonra ayakkabının kutusunu görüp ağlamıştım ben.Zira konu sahibi gibi ben de kendi içimde pişmanlıklar yaşadım çünkü, içinde bunlar varken etrafında ona ait şeylerin olması insanı paramparça ediyor...Ben anlamadim sanki arabayi vermek istemiyorsun da buradan destek istiyormussun gibi
Doğru söylüyorsunuz. Şuan gömleğinden çorabına, pantolonundan ayakkabısına kemerine kadar her şeyi bende. Zaten derdim arabayı almak olsa, eski Nişanlım bitti dediği an bidaha kapısını ısrarla çalmazdım. O da benden arabayı istemez Zaten çok iyi tanıyorum. Benim derdim Yuvamızı böyle kurmuşken ve ortada gerçekten bir büyük sebep yokken bitirmek adına, yarı yolda bırakılmak. Beni şuan cebimdeki milyarlar, altımdaki araba, içinde yaşadığım lüks rezidans dairesi mutlu etmiyor. Ben Eski Nişanlım ile yerde kilimin üstünde bile yatardım gerisini siz düşünün..Kızın arabayı vermek gibi bi niyeti olmasa gelip de buraya konu açıp fikir danışmaz herhalde.Sizin mesajınızı alıntıladım ama genel konuşuyorum, 'vermeye niyetin yok' diyenleri anlamadım.İnsan zaten bi süre sonra ona ait en ufak bi şeyi bile görmek istemiyo, yaşayan bilir.Eski nişanlımın bana aldığı ayakkabıları gönderdikten 2 sene sonra ayakkabının kutusunu görüp ağlamıştım ben.Zira konu sahibi gibi ben de kendi içimde pişmanlıklar yaşadım çünkü, içinde bunlar varken etrafında ona ait şeylerin olması insanı paramparça ediyor...
Dilerim haklı çıkmazsınız ne diyeyim ..eğer maaşından bankaya havale yapıyorsa kanıtlayabilir ya da ismen yatırırken.
ayrıntılarını bilmiyorum ama belli olmaz yani. şu an yapmaz dediğin bin türlü şeyi yapabilir ilerde.
valla ciddi ilişkide birden yok olan erkekler genelde aklında başkası olduğu için oluyor. bu forumda bir çok konuya bunu yazdım başta herkes inkar etti sonradan haklıymışsın dediler. benim ilişkimde de ben iddia ettim başkası olduğunu herkes yoktur dedi ama ben haklı çıktım.
düşün yani kafasını başkası bulandırmasa birden çok seven adam bu kadar her şeyi kopartacak kadar rahatça kopabilir mi? yerine başkasını koymadan o zor ayrılığı birden kaldırıp tek kalemde silebilir mi?
eski konularına bakmadım çok çok büyük bir hatan olmadıysa genelde durum bu oluyor.
Size özelden yazıcamDoğru söylüyorsunuz. Şuan gömleğinden çorabına, pantolonundan ayakkabısına kemerine kadar her şeyi bende. Zaten derdim arabayı almak olsa, eski Nişanlım bitti dediği an nifaka kapısını ısrarla çalmazdım. O da benden arabayı istemez Zaten çok iyi tanıyorum. Benim derdim Yuvamızı böyle kurmuşken ve ortada gerçekten bir büyük sebep yokken bitirmek adına, yarı yolda bırakılmak. Beni şuan cebimdeki milyarlar, altımdaki araba, içinde yaşadığım lüks rezidans dairesi mutlu etmiyor. Ben Eski Nişanlım ile yerde kilimin üstünde bile yatardım gerisini siz düşünün..
Arabayı sat kredi borcundan düş madem bitirdiysen yaramaz cnm onun parasına mı muhtaçsın çıkar onun parasına tenezzül etme ama senden de gitmesin masraflarını düş yatır kredisi ne açmıyorsa yolver gitsin bir tanıdığım kocasına ev aldırdı bir sürü şey sonra eve kondu boşandı kızın hayatı düzene girmiyor boşver ver gitsinHepiniZi anlıyorum.
Ben suçsuzum hatam olmadı demiyorum.
Onun geçmişte yaptığı hataları bende yaptım.
Bitirme olayı çok tutarsız. İnan'ın bitirdiğini düşünmüyorum.
Evet VİCDANIM ÇOK RAHAT.
Hiçbir suç hata tek taraflı değildir, biri hata yapıyorsa karşıda ki kişi de o hataya zemin hazırlıyordur.
Eski Nişanlım için emeklerimiz için aldıklarımız için elimden gelenin fazlasını yaptım.
Çocuk gibi konuşmuyor kaçıyor, sülalesine bittiğini söylemiyor, 10 gün evde seni bekledim diyor, resimleriyle yatıp kalkıyor. Ama sorsam BİTTİ.
Olaylara son derece objektif bakıyorum. Neden böyle bu kadar abarttığına dair bir hata göremiyorum ortada. Herkesin her olayı kaldırma sindirme durumu farklıdır. Şuan bir kaçınıza anormal gelen durum Nişanlıma son derece normaldi. Yani bitirilecek mevzu değildi.
Ben bu iş bitmesin diye herşeyi ayaklar altına alıp kaç defa kapısına gittim ama yüzüme bile bakmadı.
Ben kendi içimde bitirdim. Ona yardımcı olmak adına elimden gelen her şeyi yaptım.
O benim hayallerimi ve beni böyle sebepsiz yere ortada bırakıyorsa, kusura bakmayın VERECEK HİÇBİR ŞEYİM YOK ONA.
Ben burada beni teselli edin diye yazmadım. Acaba benim göremediğim düşünemediğim kaçırdığım noktalar mı var yanlış mı yapıyorum maddi konularda diye fikir almak istedim.
"Hakettin, hata yaptın, adamı doldurup patlattın, iyi oldu sana" gibi lafları kullanmayın lütfen.
Ben Zaten bunları kendi içimde sindirdim bitirdim ve yoluma tek başıma devam etme kararı aldım öyle ya da böyle..
Mesele VİCDAN ise, onun yaptığı vicdansızlıkların maddi bedeli PAHA BİÇİLEMEZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?