hayat ne kadar ağırmış

:129:Hangi konuda? İçerik girerseniz bizde müneccimlik yapmaktan kurtuluruz.

Son düzenleme:
konu sahibi konu açmış sadece tek cümle. sanırım gerisini bizim hayal gücümüze bırakıyor.

Hayat her konuda agır ayakta kalcak gucun olsun gerısı teferruattır bana gore bırc cok seyle savasmaıdır ınsan Sende bunu bılıyorsun zaten

konu şuki ben şehit kızıyım ve başka krdeşim yok annem ikinci evliliğini yaptı bugüne kadar heerşey iyi gidiyodu evlendim annemle yan yana oturuyoruz benim annem yalnızca anne değil babam abim ablam arkadaşım herşeyim onun tek derdi benim bensiz yaşayamıyo çünkü benim ondan başka kimsem yok ama ikinci eşi anneme ya kızın ya ben demiş bunu duyunca hayatım altüst oldu ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardımcı olun bana o benim herşeyim ondan ayrılamam onun mutsuz olmasınıda istemem

bilmiyorum evlatla es arasinda secim yapilacaksa

secilecek kisi bellidir aslinda,

siz evliymisiniz sizi neden istemiyor yaninda kalmiyorsunuz

evet hayat çok ağırdır
bir çöker kalbine verdiği o huzursuzluk , kendıne zor getirir insanı.
o senin hislerini satın almadan önce,sen onun önüne geç. bu sıkıntıları düşüneceğine
nasıl bir yol bulurum diye
düşünmek daha mantıklı.
hayat, zeki insanlarla kolay kolay uğraşamaz
önemli olan bir yolunu bulmak

bencede bi yolunu bulmalıyımda ne

evet hayat çok ağır bunu ben dün 6 haftalık bebeğimi kaybedince anladım ama yine o ağır hayat öyle birşey ki bugün gülme fırsatı da verdi bana herşeye rağmen nefes alıyorum buna da şükür diyorum....

çok geçmiş olsun hayat böyle işte bazen öyle güzel gelirki insana sanki bütün güzellikler seninmiş gibi bazende öyle bi vururki hayatın herşeyin altüst olur şu an bende o durumdayım

anlamadığım nokta annenizin ikinci eşi neden böyle seçim yapmasını istedi. bir olay sebebiyle mi yani durup dururken neden desin sende evlenmişsin sonuçta.

Yaşadığınız bir olay ardından mı böyl birşey söyledi annenizin eşi? Zaten aynı evde yaşamıyormuşsunuz durup duruken ortaya böyl birşey atacağını zannetmiyorum.

Bi sorun yok hemde hiç yok diyebilirim sanırım yakın olamız birde annemin bana olan düşkünlüğünden kaynaklanıyo

annenizle çok sık mı görüşüyorsunuz anneninizn sizle devamlı ilgilenmesi belki bu durumdan rahatsız olmuştur
tatlı dille konuşup halledilebilr yani ortada büyük bir olay yok orta yol bulunur gibi geliyor

kalbim savaş alanı gibi bitkin düştü bedenim hayatın hem en başındayım hemde sonunda yaşadıklarım o kadar ağır geliyoki artık ne zaman düşücem diye bekliyorum bunları hep tek başıma yaşıyorum eşimin haberi bile yok ben yavaş yavaş tükenirken kendi kendimi bitirirken ona hiçbirşey belli etmiyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…