annenizle çok sık mı görüşüyorsunuz anneninizn sizle devamlı ilgilenmesi belki bu durumdan rahatsız olmuştur
tatlı dille konuşup halledilebilr yani ortada büyük bir olay yok orta yol bulunur gibi geliyor
canım su akar yolunu bulur bu kadar kendini yyip bitirme herşey yoluna girer ama sen kendini bu kadar üzersen olmaz ki
sakın kendini koyverme bu zamana kadar ne zorluklar atlatmışsın bunu da atlatırsın Allahın izniyle .. baban şehit olmuş ne güzel bir mertebeye erişmiş sende o babaya yakışır güçlü bir evlat olmalısın canım
annenin eşi devamlı evde mi duruyor konuşsanız bir çıkar yolu bulunur elbet
Annenize bir seçim şansı sunulduysa, seçilecek olan belli. Evladın yanında ikinci eşin gölgesinin bile lafı olamaz. Nasıl seçim ister bu erkekler aklım almıyorEvlat bu, başka birşeye benzer mi
Anneniz kesin tavrını koydumu ikinci eşine ?
yaşarken şunu öğrendim ki;hiç kimseden,hiç birşey beklememeliyim.beklentiler gerçekleşmediğinde insanın canı daha fazla yanıyor.yapabiliyorsam ben yaparım ama asla bir karşılık beklememeyi öğrendim nihayet....
artık üzülmüyorum,dostlarım neden yanımda değil diye...
sadece eğer onlar için yapabileceğim bir şey varsa ve ben yapmıyorsam üzülüyorum...
konu şuki ben şehit kızıyım ve başka krdeşim yok annem ikinci evliliğini yaptı bugüne kadar heerşey iyi gidiyodu evlendim annemle yan yana oturuyoruz benim annem yalnızca anne değil babam abim ablam arkadaşım herşeyim onun tek derdi benim bensiz yaşayamıyo çünkü benim ondan başka kimsem yok ama ikinci eşi anneme ya kızın ya ben demiş bunu duyunca hayatım altüst oldu ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardımcı olun bana o benim herşeyim ondan ayrılamam onun mutsuz olmasınıda istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?