- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Psikoterapi alarak.İçimde bunları yazarken bile bir boşluk hissi... Neyi neden yapıyorum bilmiyorum. Bir şeyler için çabalıyorum ama bunum sonu yok hissi. Uğraşları olan biriyim ama son bir kaç haftadır herşey boş gelmeye başladı. İçimde bir sıkıntı, en sevdiğim alışverişe karşı bile ilgisizlik. Ara ara ağlama hissi... Konuşabilceğim beni anlayacağını düşündüğüm kimse yok. Benim yaşımdakiler hatta bendenn çok çok ileri yaştakiler kahkahları patlatırken ben herşeye karşı kayıtsız hissediyorum. Bu döngüden nasıl çıkabilirim
Yalnız değilim demek kiBaşlığı görünce ben konu mu açtım diye düşündüm.
Şuan bana hiçbir şey çare olmayacak gibi hissediyorumPsikoterapi alarak.
Çevremin yavaş yavaş azaldığını farketmeye başladım önce bu biraz da benim seçimim oldu. Kafama uymayan beni her fırsatta üzen insanları elemekle başladım işe. Sonra yavaş yavaş yalnızlığın daha iyi geldiğini düşünmeye başladım. Sonra hayatı sorgulama evresi ve sonuç hüsrana doğru sankiSizi bu surece iten bir olay, bir durum mu yasadiniz?
26 yaşımdayım. Ama sanki 80 gibi hissediyorumDepresyona giriyor gibisiniz
Yaşınız kaç acaba?
Oturup ağlamak istiyorum. Mevsimden evet olabilir belki.Mevsimden olabilir mi?
Psikoterapi kesin çözüm olacaktir. Alisveris ayıracağınız parayi buna ayirin. Kendinize yaptığınız en büyük iyilik olacak.Şuan bana hiçbir şey çare olmayacak gibi hissediyorum
Oturup ağlamak istiyorum. Mevsimden evet olabilir belki.
Ne zamandır bu durum devam ediyor peki?26 yaşımdayım. Ama sanki 80 gibi hissediyorum
1 ay falan oluyordur en fazla. Nereye gitsem sıklıyorum, çabucak eve dönme hissi duyuyorum. Bana dünyayı bağışlasalar sanki bir şey değişmeyecek gibiNe zamandır bu durum devam ediyor peki?
Tam olarak depresyon denilebilmesi için en az 6 ay bu şikayetlerin devam ediyor olması gerekir.b
Peki ne kadar sürede etkisini kaybediyor sizdeBen de cok depresif bir hal aliyorum bu ve ardindan gelen mevsimde. Daha kac ay var ve kara kara dusunuyorum nasil gececek bu aylar diye.
Bir üye de demiş mevsim geçişinden olabilir.1 ay falan oluyordur en fazla. Nereye gitsem sıklıyorum, çabucak eve dönme hissi duyuyorum. Bana dünyayı bağışlasalar sanki bir şey değişmeyecek gibi
Peki ne kadar sürede etkisini kaybediyor sizde
Çevremin yavaş yavaş azaldığını farketmeye başladım önce bu biraz da benim seçimim oldu. Kafama uymayan beni her fırsatta üzen insanları elemekle başladım işe. Sonra yavaş yavaş yalnızlığın daha iyi geldiğini düşünmeye başladım. Sonra hayatı sorgulama evresi ve sonuç hüsrana doğru sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?