• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat neden böyle

melisaaa902

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
77
-10
6
22
Bu sene mezuna kaldım istediğim bölüm gelmedi buna çok üzüldüm yetmedi aynı üniversiteye gitme hayali kurduğm erkek arkadaşım aldattı terk etti gitti küfürler ederek neden her şey üst üste geliyor bilmiyorum ne yapıcam bilmiyorum psikolojim 2 haftada çok bozuldu :(

Mezuna kalmak şeklinde bir tabir yoktu sanki eskiden.
Özetle kazanamadın.
Eksik olan kısımları (konuları ve dersleri) giderir hazır olduklarından ise sadece deneme çözersin.Buyuk bir paun farkıyla kacirmadiysan,arayı da soğutmadan çalışmaya devam edersen kazanırsın gibime geliyor.
Bu yaştaki erkekleri dert etme kendine.
Henüz çok küçüksün,daha neler çıkar karşına.
Ancak sana tavsiyem : Bu yavsaktan hallice oğlan 3 gün sonra sana dönemek için yilisirsa affetmemen olur.

Bu sene mezuna kaldım istediğim bölüm gelmedi buna çok üzüldüm yetmedi aynı üniversiteye gitme hayali kurduğm erkek arkadaşım aldattı terk etti gitti küfürler ederek neden her şey üst üste geliyor bilmiyorum ne yapıcam bilmiyorum psikolojim 2 haftada çok bozuldu :KK43:

"Mezuna kalmak lise son sınıfta üniversite sınavına giren öğrencilerin istedikleri puanı alamamaları halinde bir sonraki sene tekrar sınava gireceklerini anlatmak için kullandıkları bir terimdir." ( Bu uydurmaca terime internette yapılan açıklama.)

Mezuna kalmak neymiş , yeni bir şey mi çıkmış diye baktım. Kim uyduruyor bu saçma terimleri ?

"Liseden mezun oldum , istediğim bölüme puanım yetmiyor." da diyebilirsiniz.

mezuna kalmak ne diyecektim ki arkadaşlar açıklamış sağolsun. kazanamamışsınız yani.
bir sene daha hazırlanın istediğiniz bölüme girersiniz inşallah.

Sevgili genç kardeşim sana özlü sözler bırakıyorum buraya 😁 😁

“Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır!”

"Yağmur yağmadan gökkuşağı çıkmaz.!"

“Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

Öyle şeyler işte 🤷🏻‍♀️
Biz de zamanında çok derlenirdik de neyse ki özlü söz kültürümüz geniş , okuya okuya iyileştik 🥴🥴 🤗🤗😁

Bu sene mezuna kaldım istediğim bölüm gelmedi buna çok üzüldüm yetmedi aynı üniversiteye gitme hayali kurduğm erkek arkadaşım aldattı terk etti gitti küfürler ederek neden her şey üst üste geliyor bilmiyorum ne yapıcam bilmiyorum psikolojim 2 haftada çok bozuldu :KK43:
Neden her sey üst üste geliyor'un cevabı:
Sen daha güçlü ol diye 👍🏻

Şer bildiğin şeylerde hayır vardır, her şeyin sonu değil seneye tekrar girersin, o pis ergen de çıkmış hayatından ohh mis…

Daha yaşınız çok küçük, ayrılık acısı elbette geçer. Derslerine odaklanıp geleceğini kurtar. Üniversitede kimler çıkar karşına

Back
X