Çok özür dilerim ben gerizekalı olduğum için. Siz iyisini düşünün.
Her ne kadar beni düşman belleyip eksiler atsanız da, belli ki İstanbul’u çok bilmediğiniz için günlük daireleri iyi bişi sanmanız normal.
İlk günlük daireler çıktığında ben de diyordum AA ne güzel hem ev rahatı hem de otel gibi. Zaten günlük dairelerin çıkış hikayesi bundan başladı.
Ama sonra bu dairelerin amacı anlaşıldı: fuhuş için yer temini.
Genelde eskort ya da satıcısıyla çalışan eskortlar bu daireleri karşılıklı tutuyorlar,eğer fuhuş yapan kadını müşterisi dövmeye çalışırsa ya da para vermezse kadın telefonla karşı daireyi arıyor, eskortun satıcısı karşı daireden gelip müşteriyi dövüyor.
Yani hem kavga gürültü çok oluyor, hem de düşünsenize üst dairenizde böyle şeyler oluyor. Sürekli polis geliyor.
Ayrıca bu işi yapmak için apartmana gelen erkekler diğer komşulara da sarkıntılık ediyor. Sanıyor ki apartmanda herkes öyle.
Travestiler de haliyle buralara geliyorlar. Haliyle müşterileri de geliyor. Parasını alamayan travesti çok sinirleniyor.
Ayrıca ölüm olayları da çok oluyor. Müşteriler eskortları öldürüyorlar bazen.
Normal biri değil günlük kiralık daire de günlük kiralık dairesi olan apartman da kalamaz.
Evini günlük kiralık daireye çeviren birine de iyi gözle bakmaz kimse. Ha genelev açmışsın ha evini günlük kiralık daireye vermişsin aynıdır.
Normal evi atıyorum 1000 TL ye kiraya veriyorsan günlük kiralık olarak 3000 e rahat verirsin.İnsanlar fuhuş için kesenin ağzını daha kolay açıyorlar.
Artı dediğim gibi günlük kiralığın adı günlük- normalde bir kaç saatlik.