HAYAT PAHALILIĞI,AİLEYLE YAŞAMAK..

Şikayet psikolojine girmişsin bunu bi bırak.Ailen senin düşmanın değil.

Ayrı Eve çıkınca süpper bi hayat seni beklemiyor, bir kere yalnızlık çok kötü korkuyorsun. 2. Si biriyle flört edeceksin evin olduğunu öğrendiği anda evine gelecek tüm temizlik yemek işleri senden ve cinsellik. (Aynı evde olmaz deme olur)
Ve evli olsan kendini arada salarsın sevgiliyken öyle bir şey yok.

Olmadı evi olan biriyle flört et ona taşın hiç değilse sen kara geçersin.

Aile evinde temizlik yemek kira fatura diye bir şey yok. Güzel birikim yaparsın iyi tarafından bak
Yazdığını olurken yanlışlıkla başka bir konuya geçtim de onu okuyorum sandım🙊 nerden nereye bağlandı 🙄

verilen sarı site linki neymiş diye tıkladım aman bana zorla günlük kiralık daire aramasını kaydettirmeye çalıştı :KK70::KK70:

tıklamayın arkadaşlar.. ne işi var günlük kiralık dairede normal bi insanın. tövbe est.

Günümüzde öyle değil ilişkiler. Yaşasın ve görsün. Ben burda bi kişinin tecrübesiyle konuşmuyorum merak etmeyin.
Bu biraz karaktere de bağlı demek ki siz ayrı yaşıyorsunuz ve flört ettiğiniz her erkek evinize yerleşiyor ve cinsellik yaşıyorsunuz yazılarınızdan böyle anlaşılıyor konun bununla alakası yok isterseniz siz cinsellik bölümüne gidin

Çok özür dilerim ben gerizekalı olduğum için. Siz iyisini düşünün.

Her ne kadar beni düşman belleyip eksiler atsanız da, belli ki İstanbul’u çok bilmediğiniz için günlük daireleri iyi bişi sanmanız normal.

İlk günlük daireler çıktığında ben de diyordum AA ne güzel hem ev rahatı hem de otel gibi. Zaten günlük dairelerin çıkış hikayesi bundan başladı.

Ama sonra bu dairelerin amacı anlaşıldı: fuhuş için yer temini.

Genelde eskort ya da satıcısıyla çalışan eskortlar bu daireleri karşılıklı tutuyorlar,eğer fuhuş yapan kadını müşterisi dövmeye çalışırsa ya da para vermezse kadın telefonla karşı daireyi arıyor, eskortun satıcısı karşı daireden gelip müşteriyi dövüyor.

Yani hem kavga gürültü çok oluyor, hem de düşünsenize üst dairenizde böyle şeyler oluyor. Sürekli polis geliyor.

Ayrıca bu işi yapmak için apartmana gelen erkekler diğer komşulara da sarkıntılık ediyor. Sanıyor ki apartmanda herkes öyle.

Travestiler de haliyle buralara geliyorlar. Haliyle müşterileri de geliyor. Parasını alamayan travesti çok sinirleniyor.

Ayrıca ölüm olayları da çok oluyor. Müşteriler eskortları öldürüyorlar bazen.

Normal biri değil günlük kiralık daire de günlük kiralık dairesi olan apartman da kalamaz.

Evini günlük kiralık daireye çeviren birine de iyi gözle bakmaz kimse. Ha genelev açmışsın ha evini günlük kiralık daireye vermişsin aynıdır.

Normal evi atıyorum 1000 TL ye kiraya veriyorsan günlük kiralık olarak 3000 e rahat verirsin.İnsanlar fuhuş için kesenin ağzını daha kolay açıyorlar.

Artı dediğim gibi günlük kiralığın adı günlük- normalde bir kaç saatlik.

Bu biraz karaktere de bağlı demek ki siz ayrı yaşıyorsunuz ve flört ettiğiniz her erkek evinize yerleşiyor ve cinsellik yaşıyorsunuz yazılarınızdan böyle anlaşılıyor konun bununla alakası yok isterseniz siz cinsellik bölümüne gidin
Ben ailemle yaşıyorum, 3 tanıdığım bu konudan müzdaripti. Ayrıca üslubunuz iğrenç, siz geçmişte öyle yaşamışsınız belli ki kişi kendinden bilir işi.
Ki hayırlı işler, eşinize anlatmayın haaa kapının önüne koyar

Her ne kadar beni düşman belleyip eksiler atsanız da, belli ki İstanbul’u çok bilmediğiniz için günlük daireleri iyi bişi sanmanız normal.

İlk günlük daireler çıktığında ben de diyordum AA ne güzel hem ev rahatı hem de otel gibi. Zaten günlük dairelerin çıkış hikayesi bundan başladı.

Ama sonra bu dairelerin amacı anlaşıldı: fuhuş için yer temini.

Genelde eskort ya da satıcısıyla çalışan eskortlar bu daireleri karşılıklı tutuyorlar,eğer fuhuş yapan kadını müşterisi dövmeye çalışırsa ya da para vermezse kadın telefonla karşı daireyi arıyor, eskortun satıcısı karşı daireden gelip müşteriyi dövüyor.

Yani hem kavga gürültü çok oluyor, hem de düşünsenize üst dairenizde böyle şeyler oluyor. Sürekli polis geliyor.

Ayrıca bu işi yapmak için apartmana gelen erkekler diğer komşulara da sarkıntılık ediyor. Sanıyor ki apartmanda herkes öyle.

Travestiler de haliyle buralara geliyorlar. Haliyle müşterileri de geliyor. Parasını alamayan travesti çok sinirleniyor.

Ayrıca ölüm olayları da çok oluyor. Müşteriler eskortları öldürüyorlar bazen.

Normal biri değil günlük kiralık daire de günlük kiralık dairesi olan apartman da kalamaz.

Evini günlük kiralık daireye çeviren birine de iyi gözle bakmaz kimse. Ha genelev açmışsın ha evini günlük kiralık daireye vermişsin aynıdır.

Normal evi atıyorum 1000 TL ye kiraya veriyorsan günlük kiralık olarak 3000 e rahat verirsin.İnsanlar fuhuş için kesenin ağzını daha kolay açıyorlar.

Artı dediğim gibi günlük kiralığın adı günlük- normalde bir kaç saatlik.
Neden düşman belleyeyim ki, fikirlerinin yanlış olduğunu düşündüğüm için beğenmedim sadece. İlk mesajıma verdiğin cevaptan itibaren verdiğin cevapların tamamı bir araya gelince, konu hakkında oldukça tecrübe sahibi olduğun belli. Atalar da bir bilene sor demişler, engin bilginle beni ve site sakinlerini aydınlattığın için teşekkür eder, bilip bilmeden konuşarak değerli vaktini aldığım için de özür dilerim.

Neden düşman belleyeyim ki, fikirlerinin yanlış olduğunu düşündüğüm için beğenmedim sadece. İlk mesajıma verdiğin cevaptan itibaren verdiğin cevapların tamamı bir araya gelince, konu hakkında oldukça tecrübe sahibi olduğun belli. Atalar da bir bilene sor demişler, engin bilginle beni ve site sakinlerini aydınlattığın için teşekkür eder, bilip bilmeden konuşarak değerli vaktini aldığım için de özür dilerim.

Haşa sizin kadar tecrübeli olamam günlük kiralık dairelere sizin gibi gitmedim

Memnun kalıp önermişsiniz fuhuş evlerini

hayırlı işler yazmayın bana bu kadar tecrübeli biri bana da fazla 😂

Haşa sizin kadar tecrübeli olamam günlük kiralık dairelere sizin gibi gitmedim
Ben sana gittin dedim mi? Sadece benim konu hakkında verdiğim ilk cevaptan itibaren kendi yazdıklarını oku lütfen. Terbiye sınırlarını da aşma lütfen. Zira, kişi kendinden bilir işi.

Bence süreniz dolunca yeniden tayin isteyin ve arabayı sakın satmayın. 1 senesi kalmış o da bitince rahatlarsınız. İstanbul'da değilim mis gibi 1+1 eşyalı evi 1600e tuttum mesela.

Ben ailemle yaşıyorum, 3 tanıdığım bu konudan müzdaripti. Ayrıca üslubunuz iğrenç, siz geçmişte öyle yaşamışsınız belli ki kişi kendinden bilir işi.
Ki hayırlı işler, eşinize anlatmayın haaa kapının önüne koyar
Hahaha ben evliyim zaten daha öncede sadece ailemle yaşadım üslubu iğrenç olan sizsiniz ki konuyu cinselliğe getirdiniz demek ki sizin aklınız fesat çok şükür ki ne sizin gibi arkadaşlarım oldu ne de onlar gibi oldum siz gidin öyle olan arkadaşlarınıza anlatın bunları konuyu anlamadıysanız da tekrar okuyun boş yapmayın.

Ben sana gittin dedim mi? Sadece benim konu hakkında verdiğim ilk cevaptan itibaren kendi yazdıklarını oku lütfen. Terbiye sınırlarını da aşma lütfen. Zira, kişi kendinden bilir işi.

Günlük kiralık dairede kal diyen sen tecrübelisin baya diyen sen, ben bilmiyordum onların fuhuş evi olduğunu diyebilirdin, namusa saldırıyorsun.Hatanı kabul edeceğine.

Bu konuda hatalı olup kadının namusundan vurmaya çalışan erkekler gibisin. Ama benim bu konuda bi yaram yok. Pıstıramazsın. Ben namuslu biriyim. Alnım ak.

Evet kişi kendinden bilir işi, siz de herkesi kendiniz gibi tecrübeli sanıyorsunuz.

Günlük kiralık dairede kal diyen sen tecrübelisin baya diyen sen, ben biliyordum onların fuhuş evi olduğunu diyebilirdin, namusa saldırıyorsun. Evet kişi kendinden bilir işi, sizde herkesi kendiniz gibi tecrübeli sanıyorsunuz.
Sen kendi yazdıklarını da okumuyorsun galiba, benim konu hakkında bilgim 0 (sıfır) ben o günlük kiralık dairelerin bazılarının öğrenciler ve bekar memurlar tarafından kullanıldığını düşündüğüm için tavsiye ettim. Buradan bir kaç arkadaş da neredeymiş dedi diye gayri ihtiyari ilan buldum ve örnek olsun diye gösterdim. Sen ise ilk yazdığımdan beri oralar hakkında bir çok mesaj attın, ben de konu hakkındaki bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkür ettim. Derdin ne bilmiyorum ama Allah derdine derman versin.

Bu fiyatlar yıllık kiraları, günlük fiyatları çok fazla. Biraz önce de yazdım bunlar 1+0 veya 1+1 aile kalamaz zaten genelde öğrenciler ve bekar memurlar kalıyor, illa ki fuhuş amacıyla kullanılanları da vardır ama tamamı mı böyle, hiç düşündünüz mü?
hanımefendi koca koca my bilmem ne siteleri bile
bir süre sonra bir blokta 3-5 tane eskort gelip yerleşince
normal insanların kalamayacağı mekanlar haline geliyor

kaç insan normal sitelerden (günlük kiralık değil normal site) bu eskort kullanımı yüzünden kaçmak zorunda kaldı
kaç tane sitenin normalde 3 bin bilemediniz 5 bin lira olacak kirası bu ablalar yüzünden 8 10 bin bandına geldi, haberiniz var mı?

hayır sarı siteden ilan atmak dışında burada emlak piyasası bilmiyorsunuz madem neyin iddiasını güdüyorsunuz hala?
bu ülkede hiçbir şey öyle dışarıdan göründüğü gibi değil bunu hala fark edemediniz mi?

kadın ailesiyle alakalı bir konu açmış konunun gelip dayandığı yere bak

sevgili konu sahibi, kredi ve maaş sorularını aşta oran bendim :D
benim anladığım krediden sonra kalan 4 bin lira o da ek dersle (yani yazın o da kalmaz)
o yüzden mezcbur bir süre daha dayanacaksınız

kredi bitimine bir planlama yapacaksınız

ama kendinizi koyvermeyin, depresoyun geçmişiniz varmış zaten, biraz boşverin,

bu arada....
nişan atmış olabilirsiniz ama ne aileleri varken ne insanlar evleniyor...
düşünün katillerin, tecavüzcülerin çocukları bile evleniyor
kendinize bu kadar büyük bir yük haline getirmemeye çalışın bunu.

evlenince ailenizle birlikte olmayacaksınız ki makul bir insan bunu evlenmeme sebebi yapmaz, başka şeyler olur ama tek sebep bu olmaz en azından.

evlenmek bence amaç değil o ayrı ama siz de takmayın bence.

Kararsızım.Bu devirde araba almak çok zor.Bir yılım kaldı borcun bitmesine.Bir taraftan da sabrım tükeniyor.

öyle düşünmeyin yine de.. Allah nasip eder, inşallah, güç kuvvet verir deyin, 'çağırın' yani..
bir tane almışsınız ikinci neden olmasın :KK64:

inanın çoğu şey düşünce de bitiyor, bir kağıt alın, alt alta yapmak istediklerinizi yazın. takip edin
umutsuzluğa düşmeyin.
dediğim gibi herkesle aynı şartlarda yaşıyoruz neticede.

Anneniz istifçi sanırım, psikolojik yardım alması şart.
İstanbul da tek başına kiraya çıkmayı ben de istemem ama daha uygun semtler illa ki vardır.

Şikayet psikolojine girmişsin bunu bi bırak.Ailen senin düşmanın değil.

Ayrı Eve çıkınca süpper bi hayat seni beklemiyor, bir kere yalnızlık çok kötü korkuyorsun. 2. Si biriyle flört edeceksin evin olduğunu öğrendiği anda evine gelecek tüm temizlik yemek işleri senden ve cinsellik. (Aynı evde olmaz deme olur)
Ve evli olsan kendini arada salarsın sevgiliyken öyle bir şey yok.

Olmadı evi olan biriyle flört et ona taşın hiç değilse sen kara geçersin.

Aile evinde temizlik yemek kira fatura diye bir şey yok. Güzel birikim yaparsın iyi tarafından bak
ne harika öğütler bunlarrr.bizler nasıl düşünemedikkkkkk? :işsiz: :KK45:

Merhabalar,çok zor bi ailem var.Anlatsam roman olur.Ben devlet memuruyum,öğretmenim.Ailemle hep ayrı yaşadım.Farklı şehirleydik.Pandemide tayin istedim ,geldim.Geliş o geliş,bir daha evimi ayıramadım.Hayatım zindan oldu.Çok zor durumdayım.
Annem 50 yaşında..Her şeyi biriktirir,işe yaramaz be varsa.Aşırı kaygılı.Ve ona göre insanlar çok kötü.Herkesin hedefi kendisi.Nir gün lazım olur diye her şeyi biriktirir.Ona gmre dünyanın sonu gelecek ve bir tek kendisi kurtulacaktır. Hastaneye tek başına gidemez.İşimin olması önemli değil,dediği saatte dediği yere götürmek zorundayım.
Bu halleri yüzünden,yıllar önce zorla nişanlımdan ayrıldım.Hoş benim de ayrılasım vardı ama onun sebep olması beni çok üzdü.
Annenle alakalı inanılmaz travmalarım var..Ama bu hayat pahalılığında evimi ayıramıyorum.İstanbul gibi bir yerde uygun fiyatlı ev yok,ev olsa eşya alacak param yok.
Mutlu günlerimde bir araba almıştım.Bir senelik borcu kaldı.Son çare onu satmak ama kıyamıyorum.Benzin fiyatları zirve yapmış. Her ay neredeyse bir ev kirası kadar arabaya masraf yapıyorum,vergisi,muayenesi,sigortası,kaskosu... bitmiyor.Ama satnak da istemiyorum.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Adeta bir çıkmazdayım.Annemi ve babamı toparlamak değil kendi hayatımı yaşamak istiyorum..
Merhaba; ev satın alma fikriniz yoksa arabanızı satmayın derim. Dayanın 1 yıl daha ve arabanızı ev almak için satın. Bu arada mümkünse para biriktirin ama TL de tutmayın. Döviz ve altında tutun. Şu an en iyi yol bu gibi..

Merhaba; ev satın alma fikriniz yoksa arabanızı satmayın derim. Dayanın 1 yıl daha ve arabanızı ev almak için satın. Bu arada mümkünse para biriktirin ama TL de tutmayın. Döviz ve altında tutun. Şu an en iyi yol bu gibi..
Teşekkürler.Bu mesajların üzerne çok iyi bir fiyata ev buldum.Taşındım.Ailem biraz zorladı bu konuda ama destek oldular.Ama çok üzülüyorlar.Gereksiz stres yapıyorşar,yaptırıyorlar.Şu an tek kaygım o.

Back
X