• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat senden sadece bebek istemiştim!!!!!!!!!!

Olmuyorsa tüp bebek denersiniz burada kimseye saldırarak acınız dinmez.

Allah vermiyorsa olmaması gerekiyordur ben bu kanıdayım. İstersiniz istemezsiniz bu sizin hayatınız, buraya konu açıyorsanız yorumlara açık olmalısınız. Nasıl öğretmen olmuşsunuz siz hemen azarı yapıştırmışsınız insanlara.

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
kendin de söylüyorsun ya stres..stres enbüyük etken bence bazen hiçbirşey yokken de olmayabiliyor ,hayat bazen akışına bıralımalı ve sabrederek beklemeli daha çok erken bu kadar umutsuz olman için ,etraf söyler takma insanlar böyledir nişan olur düğün sorarlar evlenirsin çocuk sorarlar o olur 2. ciyi sorarlar..ben iki yıllık evliyim son bir senedir deniyoruz allah tüm bebek isteyenlerin dualarını boş çıkarmasın inşallah içindede bizlerin..en yakın zamanda bebeğini kucağına alman dileğimle..

tabiki başlamayabilir ama büyük kısmı evlendiğinde tanışıyor cinsellikle..

benim demek istediğim keyfine bak bebek olcak falan düşünme stres yaparsan vücut tepki veriyordu ki bu yollardan 5 yıl bende geçtim.. ne zaman ki tamam bıraktım vazgeçtim hayatın başka anlamıda varmış dediğimde hamile kaldım.. hemde tıbben mümkün değil denmesine rağmen..

sevgiler :)

Kişisel olarak sadece size değildi yanlış anlamayın kesinlikle. Bende avantaj olarak korunmasız yani rahat bir birliktelik anlamında söylemiştim birkaç yorum okuyunca sizinkini yanıtladım :)

Sevgiler benden size tepki olarak algılamayıp bu denli güzel bir yaklaşım gösterdiğiniz için
:KK200:

Bir kaç ay oldu evleneliden sonrasını okumadım..
Bismillah de kardeşim doktorlar bile 6 aydan öncesini kabul etmiyor..
Bi sakin ol nefes al ne bu stres ALLAH en kısa zamanda nasip etsin İNŞALLAH ama bu stresle olanı da engellersin..

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
Ben arkadaşımda polikistik hastalığı var ve oda öğretmen ama o 5 yıllık evli hatta 6. Ya girecekler Allah yardımcın olsun dua et ve doktora git kar tüp bebek gördü tutmadı zor

Canım öncelikle merhaba.

üzüldüm konu başlığına bakinca.
Konuna girdim, gulumsedim sadece.
Bak tatlım ben 5 yıllık evliyim ve Allah a o kadar çok güveniyorum ki O en güzel zamanı planı bizden daha iyi biliyor ve ayarlıyor.
Senin istediğin zamanda değil O nun istediği " ol " dediği zamanda gelecek bebeğin.

Ben hic korunmadim her ay bu sefer oldu deyip test de negatif i gördüğümde daha zamanı gelmemiş dedim ve sustum. Korkarım sormaktan korkarım bizim için en iyisini planlayan Rabbim le hesaplasmaktan.

Kendini rahat bırakıp ne zaman Allah a teslim olursan ve böyle de güzel hayat dersen belki o zaman bebeğin yola çıkar...
UNUTMA ! KARANLIĞI GÖRÜNCE , GUNES BiR DAHA DOĞMAYACAK SANAR ÜMITSIZLER...

Kişisel olarak sadece size değildi yanlış anlamayın kesinlikle. Bende avantaj olarak korunmasız yani rahat bir birliktelik anlamında söylemiştim birkaç yorum okuyunca sizinkini yanıtladım :)

Sevgiler benden size tepki olarak algılamayıp bu denli güzel bir yaklaşım gösterdiğiniz için
:KK200:

çok tatlısınız teşekkür ederim :))

Bakın iyi bir işim vardı. Sevdiğim bir kocam var. 33 yaşındayım. Artık bebeğin zamanı geldi dedik. 8 ay denedik ve olmadı. İşimi çok büyük bir haksızlıkla kaybettim. Şu an yeni iş arıyorum. İşimi kaybettikten bir hafta sonra falan çubukta çift çizgiyi gördüm. Sevinemedim. Oturdum ağladım nasıl işi bulucam şimdi beni kim alır işe diye. Ve kimyasal gebelikmiş. Şimdi iş aradığımdan bir süre erteledim bebek olayını. Özetle her şey güzel giderken, hayat senden sadece bebek istemiştim derken birden elinizden sahip olduklarınız da gidiyor. Ben gene şükrediyorum giden sadece işim. O yüzden 2 ay üzülmek için çok çok erken. Eşinizle başbaşa olacağınız zamanlarınız çocuklar evlenip gidene kadar bir daha olmayacak. Çocuklu hayatı inşallah yaşayacaksınız ama çocuksuz sadece ikinizin olduğu hayat sadece şu an. Birlikte maceralar yaşadınız mı? Bilmediğiniz bir ülkenin sokaklarında sabaha kadar yürüdünüz mü? Bebekli tatil yapan arkadaşlarımın hepsi bebek dostu oteller bulup bebeğe endeksli tatiller yapıyorlar. Yanlarında anne ya da bakıcı gitmediyse birlikte bile yüzemiyorlar. Hiç yüzmeden gelen arkadaşım var tatile gidip. Ha tabi bebeği ile trekking yapan anneler de var veya seyahatlerimde hep çocuklu yabancı anneler gördüm ama gelin kabul edelim 40ı çıkmadan evden bile çıkarmayan Türk anneleriyiz biz, rahat olamıyoruz. Bebek hayatınıza girip bütün zamanınızı talep etmeden eşinizle doya doya vakit geçirin derim.

ne doğru söylemişsin... iki çocukla 5 yıldızlı otelde bir haftam havuzda çocukları oynat odaya getir yatır uyandıklarında yemeğe in şeklinde geçti.. öyle şezlongumda bir kitap okumayı bende isterdim mesela.. şu an yaşadığınız anlar gerçekten özel ve ilerde çocuklarınıza anlatırsınız ..

Her yolu deneyip olmazsa bile bu kadar sinirlerini yıpratmana gerek var mı ?
Henüz 2 3 aylık evlisin 1Senelik süreçten sonra inşallah olur hayırlısıyla.

Zamani gelmeden çiçek bile acmazken dalinda , her meyve bile ayni mevsimde yetismezken nedir bu acelen tatlim hayatin tadini cikar bir seye sartlanarak yasarsan o senin imtihanin olur ben bes yildir bekledim insallah sen daha az bekler ve kavusursun sadece zamanını bekle ve gör... mutluluk senin olsun ...Hayırlı tatlı tatlı evlatlarin olsun hoşça kal...

Genelde pcos lu taniduklarimin hepsi bu kafada sanki olmuş bitmiş tükenmiş gibi feryad figan .... daha bi dur üç beş ayda bu neyin kafası madem çok çocuk istiyordun evlenseydin 18 girer girmez bu ne acele.. daha evleneli üç gün olmuş ilişkiden haberi yok tövbe tövbe

3,5 sene olmadı benimde,sadece eş dost sorup kıyaslayınca üzülüyordum.
Eşimin her hafta izninde dışardaydık,gezip tozuyorduk el ele.
26 günlük bir bebeğim var şu an,wc bile bazen tutmak zorunda kalıyorum.
Bence bu günlerinizn tadını çıkarın,gerçekten dert sahibi insanları düşünün. 3 ayda dert edilecek şey değil yani

anlıyorum sizi. bende ilk ayda başlamıştım test yapmaya :KK71:3.ayda hamileydim şimdi 10 aylık kızım var. Allah hayırlısıyla nasip etsin size de. Sıkıntı yapmayın:KK25:

Bebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa... Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!! Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
ben de pko hastasıyım üstelik haşimato tiroiti hastalığım var ikisi de gebelik şansını düşüren hastalıklar 1 buçuk yıl hesap kitap yaptım olmadı en son bıraktım artık daha vakti var demekki dedim hiç beklemediğim ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. 2yıl oldu çocuk isteyeli sen şimdiden bu kadar takarsan Ohoo işin var çıkar kafandan gezin tozun

Sen kendini bir kaç ayda bu hallere nasıl sokarsın canım ? Psikolojik olarak bitirmişsin kendini. Bu şekilde olmaz ki zaten. Sen napiyosun görende yıllardır olmuyor sanır. Kendine bu kötülüğü noye yapiyosun ???? Ne zaman olur biliyor musun kafandan.bu düşünceyi atıp herşeye olumlu bakmayı becerdiginde. Düşün şu an yeni evlisin en güzel zamanların ama kendine de eşine de zindan etmişsin yapma kardeşim.

Bir kaç aylık evlisiniz olmaması çöl normal..içiniz rahat etsin diye söylüyorum; bütün hormon testlerinizi yaptırın hersey normalse akışına bırakın muhakkak olur.. bende 38 yaşında 9 aylık evli ve tedavi gören bir insanim tecrübem var dinleyin buradaki tecrübeli insanları bişi kaybetmez kazanırsiniz

Back
X