Algını değiştir düşünceni yoksa mutsuz olursun....herşeyim için şükrediyorum fakat genel anlamda hiçbirşeyden memnun değilim ( sözlü şikayet etmiyorum kimseye sadece içimde )
bu hayata gelmişim ve yaşamak zorunda oldugum için yaşıyorum
Ben teşekkür ederim.Çok mutluyum. Eşim de kızım da çok mutlu.
Çocuk yapmaya gelince canımız istedi. Bencillikse benim bencilliğim. Teşekkürler.
Degismiyor maalesefAlgını değiştir düşünceni yoksa mutsuz olursun....
Zihin tuzakları Serhat yabancı oku zamanla algın değişir merak etme.... Sen mükemmeliyetçi ya siyah ya beyaz tarzında yaşayan biri isen hayatı ikiye indir geme akışına bırak biraz biraz gri yaşa bırak dağınık kalsın....Degismiyor maalesef
instagram sayfasını takip ediyordum hayalci değil de gerçekçi konuştugu için hoşuma gidiyorduZihin tuzakları Serhat yabancı oku zamanla algın değişir merak etme.... Sen mükemmeliyetçi ya siyah ya beyaz tarzında yaşayan biri isen hayatı ikiye indir geme akışına bırak biraz biraz gri yaşa bırak dağınık kalsın....
Rica ederim canıminstagram sayfasını takip ediyordum hayalci değil de gerçekçi konuştugu için hoşuma gidiyordu
okuyacagım kitabi temin ettiğimde çok teşekkür edeirm
Hiç kin tutmam yaAnaaa ben o konuyu nasıl kaçırdım. EyenGEnC de yavrum gelmiş burda bi de güzel güzel yorum yapmış.
Ben yengenci gerçek hayatta da tanıyorum. Cidden buradaki gibi bi insan.
S*** G (Defol) embesil.oksijen israfı manyak.hacı teyze çıktı icinden seviyesizlikten.iki saçma salak sosoyal medya mesajıyla kendini bir halt sanacak kadar yoklukta bir kezbansın.geber pislik.cehennemin dibine gidersin inşallah.cayır cayır yanarsın gerzek.sevgilini de seni de ayri sikerim.
O yorum da şuydu;Benim eskilerimi anlattigim yorumlardan birine de cildirmişti sonunda.Yengenc bir ve ben iki.
Her selam verdiğin adamla sevgili mi oldun sen de bu nedir ya.bir de 10 senelik evlisin.hangi konuda yazsan bir sevgili anlatıyorsun.anaokulunda mi başladın ne yaptın? ne hızlı hayat bu.az seçici olayım demedin mi? Maşallah her geleni sevgiyle kucaklamışsın.Allah bereket versin.bir de evlenmesen ne olacakmış acaba? Bir yengenç bir de sen.mehmet ali erbili, İbrahim tatlısesi geçmişsiniz. Dayanamadım yazdım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?