Böyle zincirleme gitsin diyorsun haa.Çocuklarım olmasa bu hayat hiç çekilmez ya onlar biraz anlamlı kılıyor hayatımı
Eee öyle.sorun da oradan çıkıyor zaten.aklı başında ve pozitif 5 kişi bulabilmek dünyanın en zor şeyi zatenHayatın yaşanabilir, hatta güzel bi şekilde yaşanabilir olması insanın bakış açısına ve bulunduğu ortama, edindiği çevreye bağlı bence. Insan çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır derler, pozitif, şükreden, çalışan, üreten, keyif yapabilen insanların arasında ister istemez öyle birine dönüşürsünüz. Negatif, isyankar, hiçbir şeyden memnun olmayan, dedikodu eden, üretmeyen insanların arasında da depresif bi insana dönüşebiliriz. Hayatın inişli çıkışlı bi yer olduğunu kabullenmek gerekir. Yanımda biri olsun diye dünyaya çocuk getirmeyi de kötü bulmuyorum, insana her şeyden ziyade insan gerek.
Önce kendimizden başlamalıyız, hiç pozitif insan bulamıyorsak pozitif içerikler barındıran kitaplara, videolara yönelebiliriz. Pozitif atmosferi olan mekanlara gidebiliriz bence. Etkinliklere vs katılıp yeni insanlarla tanışabiliriz.Eee öyle.sorun da oradan çıkıyor zaten.aklı başında ve pozitif 5 kişi bulabilmek dünyanın en zor şeyi zaten
Ne güzel dediniz insan çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır.... Ben negatif isyankar hiç bir şeyden memnun olmayan depresif bir insana dönüştüm zamanla evlendikten sonra eşimin ailesi o kasar eleştirel negatif sürekli memnuniyetsiz ki bende içimdeki pozitifliği aldı götürdüler yani....Hayatın yaşanabilir, hatta güzel bi şekilde yaşanabilir olması insanın bakış açısına ve bulunduğu ortama, edindiği çevreye bağlı bence. Insan çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır derler, pozitif, şükreden, çalışan, üreten, keyif yapabilen insanların arasında ister istemez öyle birine dönüşürsünüz. Negatif, isyankar, hiçbir şeyden memnun olmayan, dedikodu eden, üretmeyen insanların arasında da depresif bi insana dönüşebiliriz. Hayatın inişli çıkışlı bi yer olduğunu kabullenmek gerekir. Yanımda biri olsun diye dünyaya çocuk getirmeyi de kötü bulmuyorum, insana her şeyden ziyade insan gerek.
Aynen hem de ne zor muş yaaaaEee öyle.sorun da oradan çıkıyor zaten.aklı başında ve pozitif 5 kişi bulabilmek dünyanın en zor şeyi zaten
Fikir alışverişi yapılan bir yer.her konu açılabilir.konuda da zaten uzun uzun açıkladım.kimi 9 tane doğurur kimi de benim gibi doğum yapılmaması gerektiğini düşünür.buranın amacı bu tarz şeyleri konuşmak zaten.gerek var mı düşünsünler diyorum yani.ne var bunda?Konuyu dönüp dolaşıp insanların çocuklarına getirmişsin Ferhans. Sanane?
Cidden banane deyip kendi hayatını yaşanabilir kılmak için bazı şeyler mi düşünsen?
Insanlarin üremesinden bu kadar rahatsız olmanın asıl sebebi de rahat hamile kalamaman. Bunu içten içe kıskanıyorsun. Sen tecavüze ugrama tehlikesi geçirmiş kadını bile kiskanmis bir insansın.
Bir sal şu anneleri, anne olmak isteyenleri. Kendine başka kıskanılacak meseleler bul.
Farkındasınız, bu güzel bi şey, kendi özünüze dönmek için bi şeyler yapabilirsiniz :)Ne güzel dediniz insan çevresindeki 5 kişinin ortalamasıdır.... Ben negatif isyankar hiç bir şeyden memnun olmayan depresif bir insana dönüştüm zamanla evlendikten sonra eşimin ailesi o kasar eleştirel negatif sürekli memnuniyetsiz ki bende içimdeki pozitifliği aldı götürdüler yani....
Çoğu kişi beni hayata bağlasın diye başka başka insanlar getiriyor dünyaya.bu bencillik ve sorunlardan kaçma değil mi şimdi? Aman düzene uy gitsin.banane ya diyoruz sanki.ben kendimi kurtarayım da.Bir ara uzun bir süre depresyon ve panik atak hastasiydim. Üstüne fiziksel bir hastalik.O sürecte dediginiz gibi ne hayatin tadi vardi nede tuzu. Afedersiniz ot gibi yasiyordum ve kendime zarar verecek kararlar aliyordum sürekli. O kuyudan cikmak hic de kolay olmadi. Resmen kendi sacimdan cekip cikarttim. Bugün hayatim cok sükür iyi. Hayat sükür bir cok konuda bizim elimizde. Allah degistiremeyecegimiz olumsuzluklardan korusun. Cocuk konusuna gelince: Bana bugün sorsalar belki evlat sahibi olmazdim cünkü dünyanin gidisati kötü. Ondan haric anne olmaktan hic pisman olmadim. En iyi sekilde hayata hazirlamaya calisiyorum kuzulari.
Seninki fikir alışverişi değil insanların tercihleri üzerinden zorbalık yapmak. Cocuk konularında yaptığın yorumlarda ayni.Fikir alışverişi yapılan bir yer.her konu açılabilir.konuda da zaten uzun uzun açıkladım.kimi 9 tane doğurur kimi de benim gibi doğum yapılmaması gerektiğini düşünür.buranın amacı bu tarz şeyleri konuşmak zaten.gerek var mı düşünsünler diyorum yani.ne var bunda?
Çoğu kişi beni hayata bağlasın diye başka başka insanlar getiriyor dünyaya.bu bencillik ve sorunlardan kaçma değil mi şimdi? Aman düzene uy gitsin.banane ya diyoruz sanki.ben kendimi kurtarayım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?