Hayat sizce güzel mi?

Aynı üye miydiniz hatırlamıyorum ama yine birkaç kisi tarafından tecavüze ugrama tehlikesi geçirmiş bir üyeye vay be, ne kadar güzelsiniz kac kişi peşinize düşmüş minvalinde bir şey yazmıştı. O durumdaki bir kadını kıskanmıştı resmen.
Şimdi kalkmış yorumlara sığ diyor. Şaka gibi ama kendini ve onu tanımayan,tanımamazlıktan gelen birkaç üyeyi kandırır ancak. Onun ne zihniyette olduğunu gayet iyi biliyoruz.
Yine aynı şekilde 10 doğum yapan kadınların doğurganlığını kıskandığı için bilerek hamile kalıp a kalıyormuşum ya diye kürtaj olmuş bir insan kendisi. Buna rağmen hala kounmadığını çünkü doğum kontrolle aynı olduğunu iddia ediyor kürtajın.
Hem evlilik sıkıcı yaşasın çok eşlilik der hem evlenecek erkek yok der.
Sürekli cinsel hastalıkları öven, cinsel hastalıkları dahi kıskanan bir insan.
Ruh sağlığı yerinde yok ama filozof

madem bu dünyada neredeyse kimse mutlu ve huzurlu değil, insanlarımız rezil bir hâlde.biz niye ısrarla bu gereksiz hayatlara çocuk dünyaya getirmeye devam edip duruyoruz.

Bunu sana sormalı.
Bu kadar rezil ve mutsuzluk dolu olduğunu düşündüğün bir dünyada neden "ayh acaba istesem üreyebilir miyim" diye merak edip hamile kaldın? Çok mu lazımdı bunun cevabını bilmek?
Ben çocuk istemiyorum ve üreme sistemimin çalışıp çalışmadığını merak etmiyorum mesela.
Kendim çocuk istemiyorum diye insanların yakasına da yapışmıyorum çocuk isteyip yaptıkları için.

Herkesin mutsuz ve huzursuz olduğu da senin varsayımın. Kendi düşünceni, hislerini mutlak doğru kabul edip insanlara hesap soruyorsun resmen. Felsefe böyle bir şey değil.

Merhaba.uzun zamandır üzerinde her an düşündüğüm bir konuyu fikir alışverişine açmak istiyorum.zaman zaman çok sert ve çok empatiden yoksun yorumlar yaptığımın farkındayım.ilaç kullanmadığım dönemlerde resmen kendimi tanıyamayacağı bir hale geliyorum.bikiyorum zaman zaman çok kalp kırdım.devam ettiğim zamanlar da oluyor bu duruma.aslına bakarsanız kötü ve huysuz biri olmak istemiyorum ama mutluluk seviyem onkadar düşük ki içimdeki mutsuzlukla ve huzursuzlukla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.yani demem o ki hayat bence hiç güzel bir yer değil.düşünüyorum da iyi ki dünyaya gelmişim dediğim gün sayısı var ki? Varsa da 3,5 gün birşeydir.ama keşke gelmeseydin demediğim bir gün bile yok.şu an sürekli bir duygusallık içindeyim.arada sırada da öfkeleniyorum hayatım bu döngüden ibaret.ilaç desteği almama rağmen.ama gördüğüm kadarıyla hiç de yalnız değilim.gerek açılan konular gerek çevremden şahit olduğum hayatlar, insanlar.herkes içindeki bunalımlı duygularla başa çıkabilmek için saçmalıyor, debeleniyor.zaten mutsuz olan kişileri çıkart, geri kalanlar da deli dediğimiz kategoriden bence.bazen derim 80 milyonluk tımarhane diye.herkesin çocuğu maşllah 10 numara 5 yıldız ama toplumun seviyesi ortada.burada bile ne hayatlar okuyoruz benimki onlarla ölçülemez bile.ana fikrim şu.ee madem bu dünyada neredeyse kimse mutlu ve huzurlu değil, insanlarımız rezil bir hâlde.biz niye ısrarla bu gereksiz hayatlara çocuk dünyaya getirmeye devam edip duruyoruz.hani astarı yüzünü karşılamaz derler ya tam öyle bir yerdeyiz.arqnızda mutlu olanlarının da vardır ama görünen köy de kılavuz istemiyor.ülke gündemine baktığımızda.yani neden illa en rezil hayat yaşayanlarımiz bile üremeye çalışıyor.hiç ki düşünülmüyor. Ben mutsuzum neden başkalarını da burada yaşamaya mahkum etmeyeyim diye.tek gerekçe anne olma duygusu mudur yani? Ya da yanımda insan olsun.Bu kadar mı benciliz ?.Bu hayattan memnun musunuz? Ya da sadece mücadele eder gibi mi hissediyorsunuz?
Ciddi mi sordun soruyu bilmiyorum ama hayat bence gerçekten çok güzel.Benim çocuklarım benim mutluluğum,size ne onları neden dünyaya getirdiğimden?Siz kendi bunalımlarınızla baş etmeye çalışın bence, boş verin diğer insanları

Hayat tabiki çok güzel nefes almak insan olarak yaratılmak çok güzel . Orta derece bir depresyonda gibisiniz . İyi bir terapistle gorustunuz mu ? İlaç dayayanlardan bahsetmiyorum gerçekten sizdeki sorunun ucunu bulabilecek sağlam bir terapist ten bahsediyorum . Vücudunuzun seratonin ve dopamin depolari boşalmış olabilir ve mutsuzluk sebebiniz bundan kaynaklı tetikleyici olabilir . Bizler aslında hormonla calisan birer makinayiz . Birde böyle zamanlarda bedeni uyandırmak lazım . Ruh beden ve akıl sağlığı koordineli çalışıyor . Yoğun ter attıracak vücut ısısını yükseltecek bir cardio bedeninizi size hatırlatabilir . Kök cakra çalışması öneriyorum. Bedenimiz dünyaya baglanmsdigi zaman o havada savrulma, boşa geldim boşa gidiyorum hisleri zuhur ediyor . Hayattaki mutluluğu çoğunlukla bir erkekten alacağı aşka umutsuzca bağlamış bir profil izlenimi aliyorum. Haksız olduğunuzu iddia edemem lakin makina çalışmaz ise yol alamayiz . Önce makinayı çalıştırın

Yine aynı şekilde 10 doğum yapan kadınların doğurganlığını kıskandığı için bilerek hamile kalıp a kalıyormuşum ya diye kürtaj olmuş bir insan kendisi. Buna rağmen hala kounmadığını çünkü doğum kontrolle aynı olduğunu iddia ediyor kürtajın.
Hem evlilik sıkıcı yaşasın çok eşlilik der hem evlenecek erkek yok der.
Sürekli cinsel hastalıkları öven, cinsel hastalıkları dahi kıskanan bir insan.
Ruh sağlığı yerinde yok ama filozof
O kadar absürt düşüncesi var ki bir sürü şey eklenir bunlara.
Ferhansi da buradaki birkaç üye filozof yapardı ancak. :olamaz:

Güzel güzel bir soru sorulmuş verilen cevabın sığlığına bak.haklısın yiyip içip, yuvarlanan taş gibi yaşamak daha üstün bir özellik.
Bunu diyen insanın da hayattan anladığı bir günde üç adamla on kere seks yapmak.
Kendin günde üç kere yapmazsam kaşınıyor ağrıyor bilmem ne diyordun. Şimdi birden bire bu sığlıktan varoluş sancısına döndü. Kim sığ kim derin belli.

Bakış açını değiştirmen gerekiyor hayat bir mücadeledir her gün mutlu olmak gerekmiyor bak bugün burada bulutlu hava yarın güneş açacak inşallah sonra yine bulutlu olabilir ki yağmura da ihtiyacımız var güneşin kıymetini bilelim ısıtsın bizi diye:KK200:

yarın hayatımın aşkı dediğiniz kişiyle tanışsanız ve sizinle evlenmek aile kurmak istese cevabınız tavrınız ne olurdu? Bunun cevabını net olarak verebiliyor musunuz? Evet isterim mi hayır istemem ben böyle iyiyim mi?
Ferhans soruma cevap vermediniz, kaçak güreşiyorsunuz. O mükemmel adam çıksa karşınıza yine aynı şeyleri düşünür müsünüz? Karakterli sağlam, size iyi eş- çocuğuna iyi baba olacak bir adamla da olsa evlenmem doğurmam diyor musunuz? Üremek bir iç güdü ama bunu kontrol edebiliyoruz. Doğurmamak da bir tercih. Sizin çocuk değil ilişkiye bakış sorununuz var. İyi seks yapayım, güzel kaliteli takılayım, uğruma şunlar bunlar yapılsın... yani uçuşan güzel baloncuklar. Çünkü bir kişide sabit kalmayıp hepsine bakmak isteyince uçup kaçıyor adaylar. Elinizle tuttuğunuz zaman patlayıveriyorlar. Evlenip çocuk yapmak istemeyenler de var. Karşılıklı sevilmek sayılmak yeter evlilik için.

Başkalarının hayatına yorum yapmazsanız belki kafanız rahat eder. Hani tamam gelip biri size neden anne oldum ki ben derse yapın yorum ama durduk yerde o anne olmuş,çocuğu şöyleymiş böyleymiş. Başkalarını ilgilendirmez ki. Sizi de ilgilendirmez,beni de ilgilendirmez. Ben mesela öyle yapıyorum. Başkalarına yorum yapmam bana sorulmadıkça. Çünkü elalemin çocuğuna yorum yapmak bana düşmez. Çocuğu kötüyse kötü iyiyse iyi,bana ne ki? Sizin düşünceniz sadece sizi bağlıyor,beni bağlamıyor. O yüzden buradaki çoğu insanın aksine size sinirlenmiyorum ben. Tecavüzden hoşlanabilirsiniz, seksomanyak da olabilirsiniz,başkalarının kocasını karısını kıskanabilirsiniz. Beni ilgilendirmiyor sizin nasıl bir insan olduğunuz. Anca çocuğumun öğretmeni olursanız ilgilendirir. O zaman bile size müdahale etmem,kendi çocuğuma müdahale ederim ben.

Bunu diyen insanın da hayattan anladığı bir günde üç adamla on kere seks yapmak.
Kendin günde üç kere yapmazsam kaşınıyor ağrıyor bilmem ne diyordun. Şimdi birden bire bu sığlıktan varoluş sancısına döndü. Kim sığ kim derin belli.
Ben ferhansın bir cinsel hayatı olduğunu düşünmüyorum. Hayal dünyasında yaşıyor ve gerçekmiş gibi buraya yazıyor bence. Tercih edilmiyor (kendi ifadesi) olmanın yarattığı travma ile böyle baş ediyor.

Ferhans soruma cevap vermediniz, kaçak güreşiyorsunuz. O mükemmel adam çıksa karşınıza yine aynı şeyleri düşünür müsünüz? Karakterli sağlam, size iyi eş- çocuğuna iyi baba olacak bir adamla da olsa evlenmem doğurmam diyor musunuz? Üremek bir iç güdü ama bunu kontrol edebiliyoruz. Doğurmamak da bir tercih. Sizin çocuk değil ilişkiye bakış sorununuz var. İyi seks yapayım, güzel kaliteli takılayım, uğruma şunlar bunlar yapılsın... yani uçuşan güzel baloncuklar. Çünkü bir kişide sabit kalmayıp hepsine bakmak isteyince uçup kaçıyor adaylar. Elinizle tuttuğunuz zaman patlayıveriyorlar. Evlenip çocuk yapmak istemeyenler de var. Karşılıklı sevilmek sayılmak yeter evlilik için.
O kısmı atlamışım kusura bakma.haklısın tespitlerinde.evet bu sorunun cevabını vermem lazım.

Ben ferhansın bir cinsel hayatı olduğunu düşünmüyorum. Hayal dünyasında yaşıyor ve gerçekmiş gibi buraya yazıyor bence. Tercih edilmiyor (kendi ifadesi) olmanın yarattığı travma ile böyle baş ediyor.
Yoo var.gerçeküstü beklentilerim olduğu doğrudur ama elim de tamamen boş değil.

O kadar absürt düşüncesi var ki bir sürü şey eklenir bunlara.
Ferhansi da buradaki birkaç üye filozof yapardı ancak. :olamaz:
Absürt ve yanlış düşüncelerim vardı kabul ediyorum.o zamanlar ilaç tedavisi almıyordum.daha yeni yeni sakinleşmek başladım.lütfen artık geçmiş yorumlarla yargılamayın.farkettiysen bütün yorumlarda sakinliğimi korumayı başardım.benim için büyük gelişme.

Bir konuda evli kadınlarla ilgili şey yazmıştı nasil yani iki gün ustuste aynı adamla ilişki mi? Ben hayatta ıslanmam boyle bı durumda diye. Değişiklik gerekmiş illa🤷 Ona göre kimse evli mutlu olamaz da 🤦

Bir konuda evli kadınlarla ilgili şey yazmıştı nasil yani iki gün ustuste aynı adamla ilişki mi? Ben hayatta ıslanmam boyle bı durumda diye. Değişiklik gerekmiş illa🤷 Ona göre kimse evli mutlu olamaz da 🤦
Ve günde on kere yatamazsa mahvoluyor ölğyordu güya KudrAlobar KudrAlobar ın dediği gibi kendi fantazileri bence de.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom yorumlarına katılmakla beraber ben de ferhansın aslında akıllı ve zeki olduğuna inananlardanım.

Ona kızanlar kışkırtıcı yorumlarına sinirlendikleri için ferhansa sadece yüzeysel bakıyorlar ferhansın da istediği bu zaten.
Bilerek yapılan delilikler yazılan yazılar şunu şunu şuraya yazsam alacağım tepki şu olur diye zaten kafasında kurup bilinçli yapıyor amacına da ulaşıyor.

Ferhans sandığınızdan daha derin ve düşünme organını günlük hayatta kullanan biri sadece kafası başka kalemi başka.

Onun bambaşka travmaları olduğunu düşünüyorum onlarla sınanıyor istemem yan cebime moduna gelip buraya sürünün önüne,bizlere bir doz negatiflik bırakıp kenardan izliyor.

Tehlikeli boyutta zeki biri olduğunu düşünüyorum. Filozof demiyorum yüceltmiyorum,sadece çoğu kişinin göremediğini görüyorum Ferhans boş biri değil. Yazdıklarıyla biliniyor evet kendi başka yazdıkları başka gayette olabilir

O kısmı atlamışım kusura bakma.haklısın tespitlerinde.evet bu sorunun cevabını vermem lazım.
Acaba yaşınız nedeniyle hormonlarınız mı sinyal vermeye başladı? Biyolojik saat mi sizi dürtüyor? Önceden böyle düşünüyordunuz ama yaşla beraber düşünceleriniz, bakış açınız, istekleriniz, beklentileriniz mi değişiyor? Hamile kalmak, çocuk doğurmak anne olmak doğadaki tüm dişilerde var yani öyle mucize falan değil. İstersen doğurursun istemezsen doğurmazsın, niye bu kadar mesele oluyor sizin için?

Absürt ve yanlış düşüncelerim vardı kabul ediyorum.o zamanlar ilaç tedavisi almıyordum.daha yeni yeni sakinleşmek başladım.lütfen artık geçmiş yorumlarla yargılamayın.farkettiysen bütün yorumlarda sakinliğimi korumayı başardım.benim için
Senin absürt, seni hiç ilgilendirmeyen konulardaki düşüncelerin yön değiştiriyor sadece. Suanki çocuğu olan ya da olmasını isteyen kadınlar. İnsanların hayata bağlanacak bir şeylerinin olmasını istemiyorsun, kaldiramiyorsun bunu. Bekarken acaba üreyebiliyor muyum diye hamile kalmaya çalışan sen, normal bir evliliğinde çocuk isteyen kadınları hor gören yorumlar yapıyorsun. Çocuk geçer başka bir sey bulursun bir zaman sonra.

Sapkınlık derecesinde düşüncelerini de o zamanlar ilaç kullanmıyordum diye yumuşatmaya çalışman da manasız bu arada.

Son düzenleme:
Güzel güzel bir soru sorulmuş verilen cevabın sığlığına bak.haklısın yiyip içip, yuvarlanan taş gibi yaşamak daha üstün bir özellik.
Senin de hali hazırda büyük katkıların yok insanlığa, en azından millet memnun yiyip içip yuvarlanmaktan, sen üstüne acı çekiyorsun haybeye.

Back
X