- Konu Sahibi KarKralicesi
-
hiçbir şeyi kafayı takmamayı sempatiksalakcinni
hayatı ertelememeyi a.s.
iyilerin kazandığını a.s
veeeee aşkı öğretti Şeniz :asigim:
arkadaşın cevabına imzamı atacak kadar öğretti, izmit_41 gayet yüksek kalibreli yazdığı için fazlasını eklemenin lafazanlık olduğunu da öğretti. bu haliyle benden 10 point goes to izmit_41Beni dünyaya getiren kadının bazen yabancılaşabileceğinin sinyalini çook yıllar önce aldığımda hayatla tek başıma savaş vermem gerekeceğini öğretti. Ama ben de hayata tek başına dünyada varolunabileceğini öğrettim.
Sırlarımı hiç kimseye anlatmamam gerektiğini öğretti. Gizli dünyamı kendimden başkası bilmediği sürece mutlu olacağımı gösterdi.
Sinan Özen'in şarkısında dediği; 'ölüm dediğin nedir ki dalda bir kuru yaprak' cümlesinin hayatın gerçeği olduğunu yaşattı.
Her şeyin bir bedeli olduğunu, mutlulukların ve hüzünlerin hep bir bedeli olduğunu öğretti.
Sevmek diye bir duygunun var olduğunu aslında sevmek diye bir duygunun olmadığını ders vere vere öğretti. Ama sevmeden de duramayanlardanım o ayrı.
Gözyaşlarım kimine göre acizlikti ve bana kimselere göstermeden ağlamamı ya da içime akıtmam gerektiğini söyledi. Dayanıp ağlamak için bir omuz arayışımın gereksizliğini savundu yıllarca.
Hayatın; 'deveye diken insana ...ken gerek' i öğretmesini istemezdim ama onu da öğretti. Hakedene hakettiği gibi davranmak farz dedirtti hayat bana.
Otuz beş yıllık hayat neler öğretmedi ki bana, gerisini yazarım bir ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?