• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

Hayat bana saf, temiz kalpli olmaya devam etmem ve kendimi asla bozmamam gerektiğini öğretti. Etrafta o kadar hain var ki...Onlardan farklı kalmam gerektiğini anladım.
Amaaa bir şey daha var,, hakeden hakettiği kadar değer vermeyi , bunu da belli etmeyi de denicem...

hayatta kendimden başka bana iyi gelen biri olmadığını öğrendim !!

..Yalnız yapayalnız kalsan da ayakta durmayı..
..Çaresiz olsan da yıkık dökük olsan da evden dışarı çıktığında maskeni takıp gülümsemeyi..
..Sabır etmeyi..
..Annen de olsa patronun da olsa eşinin ailesi de olsa Hakkını savunmayı..
..Haklı iken sustuğunda insanların tepene bindiğini..
..ınsanoğlunun çiğ süt içtiğini..Köşeye şıkışınca yalanlarla duvar örenleri..
..Giden zamanın gelmediğini..
..Olay ne olursa olsun karşındaki kim olursa olsun kimsenin kendi mutluluğundan daha değerli olmadığını..

kimseye güvenilemeyeceğini.kendinden başka kimseyi düşünmemeyi,herkese hakettiği gibi davranmayı,gerektiğinde acımasız olmayı...

acımazsız olmayı, kaddar olmayı, kendınden başka kimseyi düşünmemeyi.......herşeyin yalan bir oyun olduğunu..

mirac_K.jpg

herşeye rağmen sevecek ve sevinecek bişeyler olduğunu öğretti.. sevilmeyenlere inat...

***Cehenneme giden yolların iyi niyet taşlarıyla örüldüğünü...
****Birine acırsan birgün mutlaka onun durumuna düşeceğini
****Zenginlige bir kıvılcım güzelliğe bir sivilce yettiğini bu yüzden kendimizi matah bişey sanmamamız gerektiğini
*****Herseye ragmen sahıp olunan guzel bır evın ve arabanın dunyamızda bıcok seyden daha fazla para ettıgını
****Karı koca ılıskılerınde ıkı tarafında esıt yogunlukta sevmedıgını,bı tarafın herzaman daha cok sevdıgını bı tarafın daha cok tavız verdıgını bı tarafın daha sakın olmak zorunda oldugunu
****Babaların babalıgının karılarını bosayıncaya kadar annelerın sevgısınınse ölümsüz oldugunu Anladım...

Çalışmadan istediğimi elde edemiceğimi öğretti.
Sevmeden sevilmiceğimi öğretti.
Naptıysam önümde buldum , ektiklerimi er ya da geç biçtim.
Paranın her kapıyı açtığını öğretti.
Güvenmemeyi ama güvenmemek için hayatın çok kısa olduğunu öğrendim.
Annemin ve babamın bana benden bile daha yakın dost olduğunu öğretti.Onları çok seviyorum.
Allah'tan başkasından istememeyi öğretti.Ondan isteyin mutlaka verecektir , inanın bana.

ınsanların hayatlarıyla oynamanın bazılarınca ne kadar kolay olduğunu,
kimsenin sözünü tutmadığını,
kimseye güvenilmemesi gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım bu ara.
Ve bu çok acı....

Back
X