• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

sabah kalktığımda nefes alabiliyorsam yeni güne merhaba deyip allaha şükür etmeyi öğrendim...allah dermansız hastalık kimseye vermesin hayatta en önemli şey SAĞLIK

elimdeki şeylere güvenmemeyi.insanın en çok güvendiğiyle sınanacağını.yüksekten uçanın çok sert düştüğünü.bütün büyük lafların boğazına dizildiğini.mutlu olmayı beklersem mutlu olamayacağımı. mutlu olmak için hiçbirşey beklemeyip herşeyle yetinmek lazım olduğunu.

Hemcinse iltifat etmek mi, ASLA!
Bir kadına iltifat ederek kıçını kaldırmak en büyük aptallık. Beğenilerimi içimde saklamak gerekmiş öğrendim.

arkadaşlar çok çok harika bu yazdıklarınız neden derseniz içimi okumuş bu üç arkadaş.benim daha diyecek birşeyim kalmadı.gerçekten bu hayatta kimseye değerinden fazlasını vermemek lazım.ben hep böyle yaptım ve kaybettim.resmen en sevdiğim ailem dediğim insanlar,arkadaşlarım ben canım dedikçe sırt döndüler.artık öğrendim ve kimseye değer vermiyorum..

Kimseye güvenmemeyi,yalnız geldim yalnız gideceğimi
bir insanı asla değiştiremeyeceğini,fedakarlığın tek taraflı olmayacağını,düzelir düzelir kelimesinin büyük bir hata olduğunu öğretti...

evlenecegin kisinin dogru oldugundan emin olup oyle kesin karar almayi.

hayattan bekledigin dusunup hayal kurdugun yasamin olmayacagini.

evliligin cok onemli bi karar oldugunu.

herseyin hayirlisini istemeyi...

insanlara güvenmemeyi çünkü iki yüzlü olduklarını !!!
sabır etmeyi ve bolca ağlamayı :(((

Back
X