• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

Olaylar karşısında fevri davranmadan sonucunu bekleyip görmeyi okadar zor öğrettiki acı çekerek yalnız kalarak en sevdiğinin bile seni yüzüstü bırakmasına seyirci kalarak öğrtti,insanların ikiyüzlü olduğunu çıkarları doğrultusunda yanında olduğunu,insan olarak değer vermeyip sadece maddi olarak çıkarı olduğu için seninle yollarının kesişmesini,bana gülüp arkamdan konuşmalarını,benimde mecburen onların yüzünü görmem gerektiğiini bunları bile bile sabretmem gerektiğini.Yinede sabretmek çok zor yalnızlık en güzel özgürlük inandığım benim yanımda zaten başkasına ihtiyacım yok,dualarıma yanıt veren beni bırakmaz biliyorum ona inancım yeter bana...

Hayat bana; Sabırlı olmayı, İnsanlara gerektiğinden fazla DEĞER vermemem gerektiğini, Sabırlı olmayı ve en çok ta PARANIN maddeden çok Maneviyatı satın aldığını öğretti..

Saçma sapan insanlar yüzünden kendimi üzmemem gerektiğini, hatta saçma sapan insanlara hayatımda yer vermem gerektiğini öğretti.

Bir insanın ne olursa olsun kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini öğretti, kimsenin istese bile sonsuza kadar yanında olamayacağını öğretti, bir de insanlara gerektiği zaman hayır demeyi öğretti. :34:

Aslında her şeyin bir şekilde karşılıklı olduğunu öğretti.

Söylediklerimden çok sustuklarımda saklıyım..
Ve gizlediklerimde gizliyim..
Beni anlamak için;
Konuştuklarımdan çok
Sustuklarıma kulak verin..
Aklım sukütu sever benim..
Çünkü çok ağır ödeştik biz hayatla..
Ben sonu olmayan çok yollardan geçtim..
Üç Noktalar Koymaz Bana..
(Alıntı)

Son düzenleme:
İnsanlara hemen güvenip inanmamam gerktiğini öğretti.
Hayır demem gerektiğini, çoğu zaman hep geri çeviren olmam gerektiğini öğretti.Kaybetme korkusuyla yaşamamam gerektiğini, kaybetsemde bunun benm için belkide hayırlı olabileceğini öğretti.Bu hayat bana o kadar çok şey öğretmiş ki aslında şuan düşününce geldi bir bir aklıma :( ama bi çok şey için artık çok geç..:59:

Back
X