• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

Yaptığım yanlışlar için pişman değilim, tek pişmanlığım; yanlış insanlar için yaptığım doğrular..(Alinti)

Son düzenleme:
Gitmesini bileceksin kimi zaman, arkana bile bakmadan! Ve kimi zaman sevdiğini söyleyeceksin, çok geç kalmadan...

Insan once kendisine ,sonra cevresindekilere karsi durust,saygili ve nazik oldugunda hersey hizla yoluna giriyormus...

Son düzenleme:
"Eğer kaçamıyorsan ve başkalarına bağımlıysan gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun." [Mar adentro]

Acı çekmeyi
Ailen bile merhametsizlik edip seni üzebiliyomuş rahatça

hiç bişeye boyun eğmemeyi
hakkımı herkese karşı savunmayı
kimsenin mükemmel olmadığını öğretti...

sağol hayat teşekkür ettim...

Hayat bana başıma korktuğum en kötü şeyin geldiğinde bile başımı kaldırıp önüme bakmam gerektiğini öğretti, geçmişteki kayıplar ve acılara sığınıp gelişip büyümemenin çok daha acı ve yıkım getireceğini öğretti..

SEvgilin terkettiğinde, nişanlın aileni savaş meydanına çevirip yüzüstü bırakıp gittinde, iş yerinde ukala ve insan müsveddesi patronun seni aşağıladığında bebek sahibi olacağını öğrenip sonra dış gebelikten ameliyat olman gerektiğinde hem umudunu hemde vücudundan bir parçanı kaybettiğinde, sevdiğin birini memnun etmek için ağzınla kuş tuttugunda sana hiçbir takdir ve teşekkür göstermediğinde, tuttugun her dal elinde kaldığında ve yere kapaklandığında anla ki,

Bir deneyim kazanmış oldun, olgunlaştın.Artık o başına gelen korkunç şey seni bir daha korkutamaz yenemez..madem birgün acın dinecek ve tekrar umudua sarılacaksın O GÜN BUGÜN NEDEN OLMASIN? Neden onca zaman atlatabilmek için acı çekeceksinki ?

hayat bana sabretmeyi
hayat bana çok sevmeyi
hayat bana anneliğin ne demek olduğunu
hayat bana azmin elinden hiç bir şeyin kurtalamayacağını
hayat bana karamsar olmamak gerektiğini
hayat bana başarmanın düşünmekte gizli olduğunu
hayat bana kötü olaylarda bile ayakta kalmayı
hayat bana herşeye rağmen kendisinin güzel olduğunu
hayat bana kimseye olduğundan fazla değer vermemem gerektiğini
hayat bana dünyada ölümden başkasının yalan olduğunu
hayat bana kötülerin elbet birgün cezalarını bulacaklarını
en önemlisi hayat bana her batan güneşin tekrar doğacağını öğretti