• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

hep ben diyen,kendini dev aynasında gören,ne oldum delisi olmuş, arsız ,hayasız insanları çemberimin içine dahi almayacağımı,mesafeli olacağımı,en güzelinin şu hayatta yalnız kalabilmeyi becerebilmek olduğunu...

hayattan çok şey öğrendim ama en çok beni etkileyen ve sürekli beni üzen şey ise.....
birine hak ettiği değeri vermeden önce o kişinin neyi ne kadar hakettiğini öğrenmem gerektiğini öğretti...çünkü her zamaan verdiğim değerler haddinden fazla geldi karşımdakine...

hayattan çok şey öğrendim ama en çok beni etkileyen ve sürekli beni üzen şey ise.....
birine hak ettiği değeri vermeden önce o kişinin neyi ne kadar hakettiğini öğrenmem gerektiğini öğretti...çünkü her zamaan verdiğim değerler haddinden fazla geldi karşımdakine...

kesinliklee...bunu bende bugün öğrendimm

Hayat bana en güvendiğin kişinin bile seni yanlız bırakacağını öğretti
yola çıktığın insanın seni yarı yolda bırakacağını öğretti

herkese güven kapımın bıraz aralıklı kalması gerektığını ve karsındakının samımı oldugunu dusunup her haltını anlatmayacagını ve 3 kurusluk adamlara 5 kurusluk deger verılmeyecegını cunku aradakı 2 kurusa satılabılecegını ogrettı...

hiç ummadığım bir anda yeniden sevmeyi öğretti.
çivi çiviyi söktü ve unutulmaz denileni unutturdu. gelen gideni aratmadı.

Herşeyin gelip geçtiğini ama asla unutulmadığını hayatın unutturmadığını öğrendim..Ve kimseye boyun eğmemeyi eğer ki kırılır die düşünüp boyun eğersen asla eğecek bir boynunun olmayacağını öğretti..

Son 2 yildir yasadigim butun uzuntu ,haksizlik ve karmasanin bana sonunda huzur ve mutluluk getirdigini -cok sukur- gayet guzel ogrendim.:21:

Hayat bana;
Babama bile! güvenmemem gerektiğini öğretti..
Kimsenin çıkarsız tek bir iş yapamıycağını öğretti..
bu dünyada iyi tek bir insan kalmadığını bu yüzden temkinli olmam gerektiğini öğretti..
çelişkiyi öğretti..
hayal kırıklığını öğretti..
v.s
v.s
.
.

Back
X