• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Size Ne retti?

masallarla buyutuldugumu ogretti..

Aslinda kucucuk,zayif, kirilgan oldugumu gosterdi.. cocukken ve daha gencken,cesaretimden korkarken, korkakligimin sonu olmadigini ogretti..Sabrin mutlaka buyuk odulleri oldugunu ve mutlulugun mutlaka buyuk porsiyon acilarla yenildigini .

sandigim kisi olmadigimi .... yapmam dedigim seyleri , nasil gozu kapali yapabilecegimi..herseyi gordugum sekilde anlatmamayi ve cirkin oldugu dusunulen herseyin, guzel taraflarini gormeyi ogretti.. her olumsuzluktan cikarilicak pozitif yonlerde oldugunu kesfetmemi sagladi..

Hayat bana insan oldugumu ogretti, hayat sana tesekkur ederim.

hayat bana kızım olmadan önce nasıl boş ve anlamsız bir hayat yaşadıgımı ögrettı kimseyi kızım gibi sevemıyecegimi ögretti buda bunu yapmaz dememyı herkesin herseyi yapabilecegini güven denılen şeyin artık yok oldugunu aşk denilen şeyin evrim geçirdigini bittigini ögrettiiiii

hiç kimsenin vazgeçilmez olmadığını..ve hayatımda benden değerli birşey olmadığını daha sağlam basmayı öğretti

hayat bana kompleskli kişilerle konuşmamayı öğretti çünkü sinir bozmaktan başka bir şeye yaramıyor anlamıyolar çünkü birşey

Hayat bana ölmenin en doğru yol olduğunu öğretti.........
Fakat ben bunu beceremeyecek kadar acizmişim

canım benim bu ömür bir kere elimize geçti ve en değerli varlığımızı kimse için çarçur edemeyiz değil mi. sen öldükten sonra seni üzenler yaşamaya mutlu olmaya devam edecek senin için üzülmeyecek bile, o yüzden böyle şeyleri bir daha düşünme emi, bir kere doğduk bir kere öleceğiz hayat her şeye rağmen çok güzel.:40:

Back
X