Hayat yordu beni

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
Merhaba benim derdim esimle bosaniyorum cocukla benim zorumla gorusuyor cok agresif ben konusup alttan almasam cocuklada gorusmuyor ne yazikki .Oglum 3 yasinda herseye agliyor biktirma noktasinda babam devamli uyut sunu bagirinca bagirma cocuga , annem oldu babam evlendi karisi hamile bir de kizini getirdi 3 kardesiz dusunun evin halini yoruldum biktim maddi manevi sinirlerim cok yiprandi

Tahsiliniz nedir calismayi deneseniz zaten cigunuzun yadida kucuk degil en azindan krese birakabilecek kadar nafaka aksaniz bi sureden sonrada ayri eve cikmaniz maddi manevi size iyi gelir psikolojinizde duzelir diye dusunuyorum

Yaşadıklarınız çok zor. Öncelikle eşinizi çocukla görüşmesi konusunda zorlamayın. Zoraki ne kadar babalık yaptıracaksınız ki. Sonra iş arayın kendinize çalışmıyorsanız. Nafakada alırsınız. Küçücük bir de ev tutun. Hayatla çocuğunuz ve kendi ruhsal sağlığınız için mücadele edin. Ona buna üzülerek bir yere varamassınız maalesef.

çocukla gorusmesı konusunda mecbur zorladım aylardı gorusmuyordu benım zorumla gorustu cunku cocuk devamlı koselerde aglıyor anne babam nerde gelıp alıcak kumanda elınde babasıyla konusuyordu guya ıcıne kapanmıstı mecburdum anlıcanız suan konusmasam gene konusmıcak

Anlyorum haklısınız ama ne zamana kadar zorla görüstüreceksiniz ki. Çocuğunuza böylesi daha zor. çocuklar daha çabuk alışır zorluklara. Siz çok çok ilgilenin onunla. Eksikliğini aratmamaya çalışın. Yanında babası hakkındada kötü konuşmayın.

bide soyle bı durum var en kucuk bıseyde ogluma baakamıyorsan anneme ver cocuk hem annesız hem babasız kalacak kv bulundugu yer 20 saat uzaklıktayız

Sıkıntılı bir durum.imkanın yok mu çocuğuna nafaka vermek zorunda sende işe gir ayrı eve çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…