- 19 Haziran 2016
- 49
- 17
- 1
- 37
- Konu Sahibi yapayalniz123
-
HepsuDert eş mi,boşanmak mı ,ailen mi?
Sanirim ust uste yigilan dertlerin topkamiDert eş mi,boşanmak mı ,ailen mi?
Merhaba benim derdim esimle bosaniyorum cocukla benim zorumla gorusuyor cok agresif ben konusup alttan almasam cocuklada gorusmuyor ne yazikki .Oglum 3 yasinda herseye agliyor biktirma noktasinda babam devamli uyut sunu bagirinca bagirma cocuga , annem oldu babam evlendi karisi hamile bir de kizini getirdi 3 kardesiz dusunun evin halini yoruldum biktim maddi manevi sinirlerim cok yiprandi
Var ama esim kiskanc oldugu icin yillardir calistirmadi suan kafam o kadar doluki kendime geldikten sonra is aricamMesleginiz yokmuydu.
Beraber yasamak onlar icinde zordur.
Enaz sizin kadar.
Allah yardumciniz olsun
Ne yazikki degil suan bi gelirim yok ayda toplasaniz x kisi 200 tl verdi 1 ay icinde o da kac aydir ilk defamaddi durumuunuz yeterli ise ayrı ev işinize yarayabilir
hemen b planına geçiyorum.. kendinize uygun bir işe girseniz çocuğu kreşe verseniz olur mu hem aileniz ile daha az vakit geçer hem çocuğunuz için de iyi olabilirN
Ne yazikki degil suan bi gelirim yok ayda toplasaniz x kisi 200 tl verdi 1 ay icinde o da kac aydir ilk defa
Mutlaka hemen iş bak o psikoloji o evde düzelmez daha çok bozulur. Bir oda da olsa kendi evin olsun.Var ama esim kiskanc oldugu icin yillardir calistirmadi suan kafam o kadar doluki kendime geldikten sonra is aricam
çocukla gorusmesı konusunda mecbur zorladım aylardı gorusmuyordu benım zorumla gorustu cunku cocuk devamlı koselerde aglıyor anne babam nerde gelıp alıcak kumanda elınde babasıyla konusuyordu guya ıcıne kapanmıstı mecburdum anlıcanız suan konusmasam gene konusmıcakYaşadıklarınız çok zor. Öncelikle eşinizi çocukla görüşmesi konusunda zorlamayın. Zoraki ne kadar babalık yaptıracaksınız ki. Sonra iş arayın kendinize çalışmıyorsanız. Nafakada alırsınız. Küçücük bir de ev tutun. Hayatla çocuğunuz ve kendi ruhsal sağlığınız için mücadele edin. Ona buna üzülerek bir yere varamassınız maalesef.
Anlyorum haklısınız ama ne zamana kadar zorla görüstüreceksiniz ki. Çocuğunuza böylesi daha zor. çocuklar daha çabuk alışır zorluklara. Siz çok çok ilgilenin onunla. Eksikliğini aratmamaya çalışın. Yanında babası hakkındada kötü konuşmayın.çocukla gorusmesı konusunda mecbur zorladım aylardı gorusmuyordu benım zorumla gorustu cunku cocuk devamlı koselerde aglıyor anne babam nerde gelıp alıcak kumanda elınde babasıyla konusuyordu guya ıcıne kapanmıstı mecburdum anlıcanız suan konusmasam gene konusmıcak
Adam kavgayi disarda cikardi bende ailemin yanina birak deyince birakti kirayi odeemezdikikendi evinde kalıp kocanı atsaydın evden keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?