Hayat zaten adil değildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Hayat zaten zor bir de zorlaştırıyoruz.. Burada gerek kendi derdimizi anlatıyoruz bir anlayan olur mu diye başka bir şeyler söylerler diye.. Gerekse de başkalarının sorunlarına bir yorum yazıyoruz belki onun o konuda aklına gelmemiş bir şeyi söyleyip başa açıdan bakıyoruz. Ben kendi adıma şimdiye kadar burada başkalarını sorunlarına yazdığım yorumlarda faydalı olduğumu düşünüyorum..

Geçen gün burada Konuşabileceğim Kültürlü İnsanlar diye konu açmıştım.. Yalnızlıktan, konuşabileceğim insan bulamamaktan bahsettim pek çok kişinin yaşamış olabileceği gibi, bu konu ve daha önce açtığım pek çok konu gibi bu konu için de 3- 4 gün banlandım.. Şimdiye kadar bir iki kişiyle cevap olarak münakaşa dışında banlanmalarımı hak ettiğimi kesinlikle düşünmüyorum. Hak ettiğim bir durum olsa bunu da söylerim hatalıyım diye.

Konuşabileceğim Kültürlü insanlar konusu son açtığım konu olduğu için onun üzerinden anlatmam gerekirse, zaten mutsuzuz, bişeyler anlatmaya çalışıyoruz.. İki arkadaş anlayabilecek insan olur mu diye bişeyler anlatmaya çalışıyoruz.. Ben kendi adıma insanlara açtıkları konularında yardımcı ve faydalı olduğumu düşünüyorum.. Ama burada tabiri caizse, sağa baktın banladın.. Sola baktın banlandın, şu çizgiyi aştın banlandın.. Bir mutluluk sebebi olacakken bir de banlanınca benim şimdiye kadarki buradaki uğraşlarım anlattıklarım yazdıklarım bu kadar mı kıymetsizdi de ben basit bir sebeple birkaç konuda bir banlanıyorum diye soruyorsun ve banlanınca zaten sonra küsüyorsun konuşmak da istemiyorsun.. Hayat zaten ne zaman adil oldu ki şimdi adil olsun.. Teşekkürler.

Ben de kendi açtığım konudaki mesajım konu dışı diye banlandım 3 gün...Ama hangi mesajım konu dışıydı hala belirsiz...Kendi konuma konu dışı msj yazmamıştım...Belki şimdi ikimiz de banlanırız :)

Banlanmayla ilgili konu açmak da banlanma sebebi değildir inşallah. Yoksa sizi yine İzmir Marşı'yla uğurlamamız gerekmesin. :KK53:

Aman hayattan banlanmayalım dostum, seviyoruz, yazıyoruz filan da neticede burası sadece bir forum. Çok da takma.

Hayat zaten zor bir de zorlaştırıyoruz.. Burada gerek kendi derdimizi anlatıyoruz bir anlayan olur mu diye başka bir şeyler söylerler diye.. Gerekse de başkalarının sorunlarına bir yorum yazıyoruz belki onun o konuda aklına gelmemiş bir şeyi söyleyip başa açıdan bakıyoruz. Ben kendi adıma şimdiye kadar burada başkalarını sorunlarına yazdığım yorumlarda faydalı olduğumu düşünüyorum..

Geçen gün burada Konuşabileceğim Kültürlü İnsanlar diye konu açmıştım.. Yalnızlıktan, konuşabileceğim insan bulamamaktan bahsettim pek çok kişinin yaşamış olabileceği gibi, bu konu ve daha önce açtığım pek çok konu gibi bu konu için de 3- 4 gün banlandım.. Şimdiye kadar bir iki kişiyle cevap olarak münakaşa dışında banlanmalarımı hak ettiğimi kesinlikle düşünmüyorum. Hak ettiğim bir durum olsa bunu da söylerim hatalıyım diye.

Konuşabileceğim Kültürlü insanlar konusu son açtığım konu olduğu için onun üzerinden anlatmam gerekirse, zaten mutsuzuz, bişeyler anlatmaya çalışıyoruz.. İki arkadaş anlayabilecek insan olur mu diye bişeyler anlatmaya çalışıyoruz.. Ben kendi adıma insanlara açtıkları konularında yardımcı ve faydalı olduğumu düşünüyorum.. Ama burada tabiri caizse, sağa baktın banladın.. Sola baktın banlandın, şu çizgiyi aştın banlandın.. Bir mutluluk sebebi olacakken bir de banlanınca benim şimdiye kadarki buradaki uğraşlarım anlattıklarım yazdıklarım bu kadar mı kıymetsizdi de ben basit bir sebeple birkaç konuda bir banlanıyorum diye soruyorsun ve banlanınca zaten sonra küsüyorsun konuşmak da istemiyorsun.. Hayat zaten ne zaman adil oldu ki şimdi adil olsun.. Teşekkürler.
Gerçekten burda banlanmakla hayatın adil olmadığını mi düşünüyorsunuz?

Geçenki konunuzu okudum. Kültürlü insanlarla konuşmak istiyorum yeni şeyler konuşalım, konuştuklarim anlamıyor falan yazmışsınız da özel hayatınızda fazla kalipci bir insan olabilir misiniz? Bu sizi sıkıcı yapar bana göre. İlla belli konularda konuşmak istemek, herseyi ben bilirim gibi bi izlenim bıraktiniz bende. Bir de banlanmayi bu kadar icsellestirmeniz ne bileyim çok mu alingansiniz acaba? Kaldı ki yüksek lisans falan da yapiyormussunuz hiç mi kültürlü biri ile tanismadiniz :kahve:

Ben o konunuzu çok sevdim şimdi oraya da yorum yazdım.
Umarım devam eden bir konu olur ;)

Ben buradaki yönetimin adalet anlayışına hayranım zaten
Beni Alıntı yapıp bir dünya hakaret eden tahrik edip sinir eden üye banlamıyor. Ben küfür etmemişim birşey dememişim cevap verdiğim için polemiğe girmiş sayılıyormuşum.
Mune Mune Hanım'a da yazdım bu konuyla ilgili pek çok kez ama cevap verme Gereği duymadılar.
Yönetimin bazı üyelere tökerans gösterdiğini özellikle kendileri gibi düşünmeyen üyeleri de dışladıklarını düşünüyorum.

Konusabilecegimiz kulturlu insanlar aramiyorum ben. Uzun suredir. Toplumun geneli zaten bu kategorinin yanindan bile gecemiyorken,beklentide olmak anlamsiz.

Banlanma konusunu da o kadar ciddiye almayin. Burda bunca uyeyiz,belli kurallar var. uymadiysak banlaniriz sonra askimiz devam eder munecigimle ;)

Şimdi sen 'banlanma ile ilgili konu açtığın için banalanırsan, biz de banlanma ile ilgili açtığın konuya banlanma ile ilgili yorum yazdığımız için banlanır mıyız ki?

Merhaba mb1 mb1 ,
BDV Kurallarını okudunuz mu? Forum Manifestosunu okudunuz mu?
Konuşabileceğim Kültürlü İnsanlar başlıklı konunuz Bir Derdim Var formatına uygun değildi, sitedeki üyelerle tanışabilmek, sohbet etmek maksadıyla açtığınız konunuz bölüme uygun olmaması nedeniyle kurallar gereği taşınır ve otomatikman konu dışı uyarısı alarak banlanırsınız, bdvye açılmış ama bölüme uygun olmayan tüm konulara uygulanan bir prosedürdür bu, BDV'ye kaç tane konu açtınız, şimdiye kadar yalnızca bölüme uygun olmayan konularınız taşındı değil mi? Diğerleri bölümde aynen duruyor, demek ki taşınan konularınız bölüme uygun değilmiş taşınmış, kaldı ki kaç yıllık üyesiniz kuralları bilmeli ve uymalısınız.

Mesela açmış olduğunuz bu topikte buraya uygun değil, kurallara da aykırı çünkü banlanmanızla ilgili sorularınız varsa bunu özel mesajla sormanız gerekiyor.

M Madamgonca siteye kurallar hakimdir, kurallara uymayan her üye için işlem uygulanır, şu sitede tolerans gösterilen tek bir üye yok, şu şu üyeler uyarı almıyor diyebileceğiniz her üyenin aldığı uyarı panosunu buraya koyarım, sizin uyarılarınızdan örnek vereyim, siz şu üslupla uyarı almamanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz?

Bu iki yorumunuzda alıntılayıp "küçük beyin" yazdığınız üyeye mi tolerans gösterildi? Oysa çok iyi biliyorsunuz ki o üyede uyarı alıp banlanmıştı ya da
Bu mesajınızda Mune şu arkadaşa bir ban versene dediğiniz halde size tolerans göstermeyip her ikinizi de banladığım için mi tolerans gösteriliyor algısı yaratma çabanız.

Son aldığınız uyarılara gelelim, aynı topikte 2 kere polemik uyarısı aldınız değil mi?
Polemik uyarısı almak için küfür hakaret olması şart değil, tartışıyor olmanız yeterlidir ve tartışmaya dahil olan üyeler polemik uyarısıyla banlanır, siz ve polemiğe girdiğiniz belinaytugce_34 banlandı mı? Evet banlandı, banlanmalarınızı anlatırken yönetimden beklediğiniz adaleti sizin de göstermenizi bekleriz, aşağıda linki olan konuda belinaytugce_34 ve sizin aldığınız polemik uyarısına neden olan sebebin başlangıcını neden yazmıyorsunuz? Konuyu açan üyenin topiklerde yaptığı yorumlara öfke duyduğunuz için üyenin konusuna ters yorumlar yaparak kendinizce ders verdiğinizi söyleyip kışkırtmaya çalıştığınızı, topikte oluşan polemiğin fitilini ateşleyenin siz olduğunu neden söylemiyorsunuz?

Sonra ne oldu? Banınız sona erdi ve siz o sırada hala banlı olan belinaytugce_34'ü alıntılayarak, söz hakkı olmadığını bilmenize rağmen polemiğinize devam ettiniz, üyelerin ve yönetimin polemiğinizi görmezden gelip size tolerans göstermelerini mi istediniz? Oysa hepiniz eşitsiniz, kurallara uymadığınızda banlanmanız gerekiyorsa banlanırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X