Hayat zorlastirmak

Evet bazen cok yukardayim bazende tam dipteyim hemde baya
Bu da insanın kendi elinde ama.bana benden başka kimse moral,güç veremez.yani biz istemeliyiz önce iyi olmak için.yorumlarda da bir arkadas yazmış kötü olaylar yaşamak da etkiliyor,tecrübe oluyor.bu aralar o moddayım.daha kötü şeyler yaşamayalım sukredeyim halime falan filan

Aynen sukur edip guclu olup kendimize sahip cikmak hayat kisa kendimize zulume gerek yok ve modunuz cok guzel hep boyle olun insallah

Bende öyleydim bir gün öyle kötü oldum ki mideme vurdu kus allah kus kan kustum resmen o günden beri hiçbir şeyi kafama takmıyorum sağlığımdan olacaktım yoksa mükemmeliyetçi yapımda vardı en çok o zorluyordu beni.

Evet sinirlendigim zaman direk mideme vuruyo benimde herseyin basi saglik

Bir cok yonde haklisininiz guclu bir yapim guvendede sikinti yokda cok ince dusunurum hatam bu galiba
İnce düşünmek, hassasiyetlere saygı göstermek erdemdir evet ama alma verme dengesini bozar insanın.
Bu da kendimizi zora sokar. Herşeyin bir enerjisi olduğuna inanırım. eşyanın, zihnin, düşüncenin, sözlerin.
Karşı tarafı düşünürken kendimizi de beklentiye sokarız. Aynı hassasiyeti bulamayınca hayalkırıklığı yaşarız ki bu başedilmesi en zor duygulardan biri... Bizi zora sokmayacak kadar ''empatikus'' olalım bence :))

Haklisiniz dogru

Çok güzel anlatmışsınız daha ne söylenebilinirki

Al ipinin ucuna bir ipte benden diyenlerdenim, çok rahatım canım benden eşimden çocuklarımızdan değerlisi yok benim için gerisi fasa fiso

Hiçbir şeyi takmamak lazım da ,olmuyor işte ota b.. üzülüp boşyere yıpratıyoruz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…