Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne konu da ?Kizlar cok yoruldum artik. Mutlu olabilcek miyim bende? Cezalandiriliyor olabilir miyim diye dusunuyorum artik.
oyşKizlar cok yoruldum artik. Mutlu olabilcek miyim bende? Cezalandiriliyor olabilir miyim diye dusunuyorum artik.
Olay neoyş
inşallah mutlu olursun rainyy inan bunu hepimiz çok istiyoruz
özgüven problemi yaşayan bir konu sahibi ,daha önce 4747647467346376327632726327 kere kendisine nelerin çare olabileceğini yazmamıza rağmen hep bardağın boş tarafını bakmayı seçti hem olumsuz hep hayatın en kötü taraflarını görüyorOlay ne![]()
yazın biz size neler yapabileceğinizi söyleyelim ve siz yine uygulamayın bizde çıldıralımKizlar buraya yazmak istemiyorum ama onemli bir konu
Sevgili mi bulamadın yine, kıyamam...Kizlar buraya yazmak istemiyorum ama onemli bir konu
umutsuz, zorunlualan,vanessa karışımı bir şeyAy Umutsuz vakası galiba
Hayaaattttt beni neden yoruyorsuuuunnnnKizlar cok yoruldum artik. Mutlu olabilcek miyim bende? Cezalandiriliyor olabilir miyim diye dusunuyorum artik.
Onlar kimki nedeb oyle dedinumutsuz, zorunlualan,vanessa karışımı bir şey![]()
Simdi gordum sorulariniumutsuz, zorunlualan,vanessa karışımı bir şey![]()
Bu sefer onla alakasi yokSevgili mi bulamadın yine, kıyamam...
seninle aynı şekilde üzgün olmayı seven diğer arkadaşlar birebir aynı bakış açınız var bazen üçünüzün yakın arkadaş olduğunu bile düşünüyorum genelde de biri konu açınca diğeri diğeri açtığında da siz açıyorsunuz dönüşümlü ve eş zamanlıOnlar kimki nedeb oyle dedin