• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat

al işte... bu yüzden mutsuzsunuz zaten . böyle düşündüğünüz için. sabırla bekledim halbuki bakın

oldu o zamaaaaaan size iyi forumlar gözardı listeme+1 kişi daha eklendi
Yorumlarinizdan dolayi oyle yazdim onyargi degil

Bak burda insanlarin hastalari var buyuk dertleri var. Buna ragme insanlar sana yardimci olup dua ediyorlar. Sevgili bulamadin diye insanlar zamanlarindan feragat edip sana dua ediyorlar. Kendin de okumuyorsun kimse okumuyor diye etiket yapiyorsun. Gunah degil mi?
Sevgili bulma duası var mı ecebağ :D

Bak burda insanlarin hastalari var buyuk dertleri var. Buna ragme insanlar sana yardimci olup dua ediyorlar. Sevgili bulamadin diye insanlar zamanlarindan feragat edip sana dua ediyorlar. Kendin de okumuyorsun kimse okumuyor diye etiket yapiyorsun. Gunah degil mi?
Sevgili bulma duası topii mi açmış? Dgdghdhdhdhd

Sevgili konusuyla ne ilgisi var acaba benim agzimdan oyle bir kelime mi cikti. Hem nered3n biliyorsun benim okuyup okumadigimi

3 u aynı kişi olabilir mi? Yiyolar mi la bizi 😳
Dün ısrarla bir birinizle tanışın dedim etiketler ettim
Zorunlu sevgilisinden şikayetçi vanessa ölücem sevgilim yok diyor umutsuz bir türlü sevişemedi koca bulamadı rainyy aynı

Grup yapsınlar bunlar ya bizden uzak olsunlar siz aynı kişinizsiniz diye de sordum

Kesin bizi toplu intihara sürüklüyorlar :ruh::ruh::ruh::ruh:

Sevgili konusuyla ne ilgisi var acaba benim agzimdan oyle bir kelime mi cikti. Hem nered3n biliyorsun benim okuyup okumadigimi
Konuyu söylemeyinve insanlar çıkarımlarda bulunuyorlar doğal olarak, ben ilk defa yazıyorum konuna, bütün ictenligimle, samimiyetimle, Umutsuzun bütün dertlerini ben çözdüm, bana anlatabilirsin?

Dün ısrarla bir birinizle tanışın dedim etiketler ettim
Zorunlu sevgilisinden şikayetçi vanessa ölücem sevgilim yok diyor umutsuz bir türlü sevişemedi koca bulamadı rainyy aynı

Grup yapsınlar bunlar ya bizden uzak olsunlar siz aynı kişinizsiniz diye de sordum

Kesin bizi toplu intihara sürüklüyorlar :ruh::ruh::ruh::ruh:
Kare as hfhdhd

Back
X