Yorumlarinizdan dolayi oyle yazdim onyargi degilal işte... bu yüzden mutsuzsunuz zaten . böyle düşündüğünüz için. sabırla bekledim halbuki bakın
oldu o zamaaaaaan size iyi forumlar gözardı listeme+1 kişi daha eklendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlarinizdan dolayi oyle yazdim onyargi degilal işte... bu yüzden mutsuzsunuz zaten . böyle düşündüğünüz için. sabırla bekledim halbuki bakın
oldu o zamaaaaaan size iyi forumlar gözardı listeme+1 kişi daha eklendi
Sevgili bulma duası var mı ecebağBak burda insanlarin hastalari var buyuk dertleri var. Buna ragme insanlar sana yardimci olup dua ediyorlar. Sevgili bulamadin diye insanlar zamanlarindan feragat edip sana dua ediyorlar. Kendin de okumuyorsun kimse okumuyor diye etiket yapiyorsun. Gunah degil mi?
İstemediğime niye inanayım zaten saçma olmaz mı sence de? Tabiyki istediğime inancem.Istedigine inanabilirsin
Sevgili bulma duası topii mi açmış? DgdghdhdhdhdBak burda insanlarin hastalari var buyuk dertleri var. Buna ragme insanlar sana yardimci olup dua ediyorlar. Sevgili bulamadin diye insanlar zamanlarindan feragat edip sana dua ediyorlar. Kendin de okumuyorsun kimse okumuyor diye etiket yapiyorsun. Gunah degil mi?
Sevgili konusuyla ne ilgisi var acaba benim agzimdan oyle bir kelime mi cikti. Hem nered3n biliyorsun benim okuyup okumadigimiBak burda insanlarin hastalari var buyuk dertleri var. Buna ragme insanlar sana yardimci olup dua ediyorlar. Sevgili bulamadin diye insanlar zamanlarindan feragat edip sana dua ediyorlar. Kendin de okumuyorsun kimse okumuyor diye etiket yapiyorsun. Gunah degil mi?
Hayir ya oyle bir sey yokSevgili bulma duası topii mi açmış? Dgdghdhdhdhd
Sevgili bulma duası var mı ecebağ![]()
Dün ısrarla bir birinizle tanışın dedim etiketler ettim3 u aynı kişi olabilir mi? Yiyolar mi la bizi![]()
Sevgili konusuyla ne ilgisi var acaba benim agzimdan oyle bir kelime mi cikti. Hem nered3n biliyorsun benim okuyup okumadigimi
Konuyu söylemeyinve insanlar çıkarımlarda bulunuyorlar doğal olarak, ben ilk defa yazıyorum konuna, bütün ictenligimle, samimiyetimle, Umutsuzun bütün dertlerini ben çözdüm, bana anlatabilirsin?Sevgili konusuyla ne ilgisi var acaba benim agzimdan oyle bir kelime mi cikti. Hem nered3n biliyorsun benim okuyup okumadigimi
Aaaaa sevişti mi ? AdkljfhfKonuyu söylemeyi ve insanlar çıkarımlarda bulunuyorlar doğal olarak, ben ilk defa yazıyorum konuna, bütün ictenligimle, samimiyetimle, Umutsuzun bütün dertlerini ben çözdüm, bana anlatabilirsin?
Sen benim icin bir sey yapma. Sorunum buraya yazmamis olamaz miyimBaska bir konun varsa bana goster soz sana hatim indircem ben :)
Kare as hfhdhdDün ısrarla bir birinizle tanışın dedim etiketler ettim
Zorunlu sevgilisinden şikayetçi vanessa ölücem sevgilim yok diyor umutsuz bir türlü sevişemedi koca bulamadı rainyy aynı
Grup yapsınlar bunlar ya bizden uzak olsunlar siz aynı kişinizsiniz diye de sordum
Kesin bizi toplu intihara sürüklüyorlar![]()
Yok be uyduruyorum güven kazanayım diyeAaaaa sevişti mi ? Adkljfhf
Kesin konusuyor ama sinirlendim ya.Konuyu söylemeyi ve insanlar çıkarımlarda bulunuyorlar doğal olarak, ben ilk defa yazıyorum konuna, bütün ictenligimle, samimiyetimle, Umutsuzun bütün dertlerini ben çözdüm, bana anlatabilirsin?
Sen benim icin bir sey yapma. Sorunum buraya yazmamis olamaz miyim
Hmm istedigimi yaparimInsanlari kekleme ya gunahtir.
Biz iyi yürekli kadınlar asla buna musade etmeyiz !Hmm istedigimi yaparim
Ay komposto burnumdan çıktıSöylemeyecekseniz niye yazıyorsunuz.Millet mabadindan mi atıp bilecek