• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat

seninle aynı şekilde üzgün olmayı seven diğer arkadaşlar birebir aynı bakış açınız var bazen üçünüzün yakın arkadaş olduğunu bile düşünüyorum genelde de biri konu açınca diğeri diğeri açtığında da siz açıyorsunuz dönüşümlü ve eş zamanlı
Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagoll

Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagoll
o zaman nasıl yardımcı olabiliriz ? ben mutlu olabilecek miyim diyorsunuz allah büyük olursunuz inşallah dedim (gerçektende mutlu olmanızı çok çok çok istiyorum ) ne olacak şimdi peki devamında ?

o zaman nasıl yardımcı olabiliriz ? ben mutlu olabilecek miyim diyorsunuz allah büyük olursunuz inşallah dedim (gerçektende mutlu olmanızı çok çok çok istiyorum ) ne olacak şimdi peki devamında ?
Sende yardim edicek degildin bence. Neyse

Kizlar soyle soyliyim hayatim pek yolunda degil. Hatalarımdan dolayidir belki bilmiyorum

Sende yardim edicek degildin bence. Neyse
al işte... bu yüzden mutsuzsunuz zaten . böyle düşündüğünüz için. sabırla bekledim halbuki bakın

oldu o zamaaaaaan size iyi forumlar gözardı listeme+1 kişi daha eklendi

Bak burda insanlarin hastalari var, buyuk dertleri var. Buna ragmen insanlar sana yardimci olup dua ediyorlar. Sevgili bulamadin diye insanlar zamanlarindan feragat edip sana dua ediyorlar. Kendin de okumuyorsun kimse okumuyor diye etiket yapiyorsun. Gunah degil mi?

Back
X