hayat...

uzun zamandır forumda takipçiyim ilk size mesaj yazarak kırdım zincirimi çok üzülüyorum bu durumlara
zor bi süreç..ben de daha çok yeni evliyim mutluyum ama önümü göremiyorum tabi hangimizin ilerde ne yaşayacağı belli mi..bu süreci kolay atlatabilmeniz için duacınızım..

saol canım.. inşş sende çok mutlu olursun.. bezen bende düşünüyorum sabretsemiydim die çünkü yeni evliydim ama eşimin bana yaptıkları aklıma gelince iyiki kurtulmuşum diyorum.. karşımda normal bi insan yoktuu şuan daha iim ama işte hiçbişyemi kullanmadım doğru düzgün bigün geçirmedim onalr üzüyo benii zaman zaman yoğunlaşıyorum işte..:50:

çalışıyo musun canım? çalışmıyosan hemen bir işe girmeni öneririm.. çalışıyorsan da sosyal çevreni genişletmeni.. farklı kişiler ve farklı ortamlara girmelisin.. kafan dağılır :34:

evet çalışıyorum çok şükür oda olmsa kafayı yerdim zaten ama borçlarda var işte düğünden kalan onlarda biraz elimi kolumu bağlıyo canımı sıkıyor..borşlarım felan olmasa gitmek istiyorum burdan biraz uzaklaşmak istiyorum işte kısmet artık..

canım bu da bi şans senin için. çocuk olsaydı her şey daha zor olurdu. kimse böyle şeyler yaşamak istemez ama hayatta bi kapı kapanır bi kapı açılır. umarım senin için en hayırlısı neyse o olur buundan sonra.

canim ya gecmis olsun, okyunca cok uzuldum, ben evli degilim ama icim sizladi.
Bosanmak, evli olmayanlarin yasadigi ayrilik gibi degildir eminim.

Ondan kurtuldugun icin mutlusun ama yarim kaldim diyorsun, buda atlatman gereken en hassas durum. Simdilik hersey taze, aci damarinda o yuzden baya zordur ama sakin yigilma bak.

Benim komsum var, evli idi ama esi onu cok dovdu, araba aldi bazi evraklari ona imzalattirdi sonra gitti onu genc bir kizla aldatti, simdi bosandilar ama araba'nin borcu vs vs hep komsumun uzerine yigildi. Kadinin iki oglu var simdi 23- 25 yaslarindalar ve annelerine hic ama hic destek cikmiyorlar. Her seye ragmen kadin ayakta duruyor.. Bahsettigim komsumda italyen.

ay bilmiyorum.. mutlu olma konusunda hiç umudum yokkk:43:

canım hayırlısı buymuş diye düşün. tabiki zor bir durum.hatta çok zor. çünkü sonuçta evlendğinde diğer yarın o oluyor ve herşeyi ama herşeyi artık nerdeyse sadece onunla paylaşıyorsun.. mutsuzluğun yarım kalmış olmandan bence.. bunlarıda düşünmemek için illaki sürekli kafanı dağıtmak için gezmen arkadaşların ile beraber olman lazım. ama öle arkadaşlarda varki canını acıtmayı borç bilir kendine bile bile eşinden bahseder yani biraz arkadaş akraba arasına girip unutmak ta zor olur bence.. sonra seninle birlikte evlenenleri görünce benmde hala sürüyor olablirdi oysaki gibi düşüncler oluyor kafanda sonra insanın kendi evi kendi eşyaları bunların hepsi yeni bir hayat. ve bu hayattan aniden kopmak yeniden doğmak ama geçmişin ile beraber yeni bir yere doğmak gibi birşey.. çok zor tabi.. ama iyi yanlarınıda düşün bence o seni haketmedi..sen çok iyi biriydin sana layık değildi ...belki daha kötü olacaktı bu kararın onedenle canını acıtsada daha çok kötü olmadan daha kötü şekilde üzülmedin öle düşün beteri beteri var . .. hem sonra kendinde kısıtladığın ne gibi etkinlik istek amaç varsa onlara koyul. kendi başına yada gerçekten değerini bilen eş dost akrabalarınla bişeyler yap her zaman.. ne kadar çok eskiyi hayal edersen o derece daha çok kahrolsun.. çünkü insan zamanla bazen acaba ufak bişeymiydi ben hatamı yaptım abartarak diye düşünüp bu sefer kendini suçlu hissedersin bu mevzuda.... ve bunlardan önce tabi ilk yapacağın 10--15 günlüğüne en samimi arkadaşın kimse yada kuzenin .1kaç kişiyada 1 kişiyle yani kafa dengin olan eskiden buyana çok iyi anlaştığın biriyle 10-15günlüğene tatile çıkıp kafanı dinlemen lazım.. ilk bunu yapman lazım bence..

unutma kaybeden sen değilsin senin değerini bilmeyip kıymet vermeyen kaybeden.

Son düzenleme:
kısa ve öz DEPRESYONDASINIZ iyi bır psikoloğa gıderek yenıden mutlu olabılırsınız unutmayın kımse sızden önemlı değil

saol canım.. inşş sende çok mutlu olursun.. bezen bende düşünüyorum sabretsemiydim die çünkü yeni evliydim ama eşimin bana yaptıkları aklıma gelince iyiki kurtulmuşum diyorum.. karşımda normal bi insan yoktuu şuan daha iim ama işte hiçbişyemi kullanmadım doğru düzgün bigün geçirmedim onalr üzüyo benii zaman zaman yoğunlaşıyorum işte..:50:

inş. canım teş.ederim herkes mutlu olsun bu evliliklerdeki eş dertlerine çok üzülüyorum.erkeklerin bize nazaran rahat olmalarına sinir oluyorum.sorunlarımız onlar olmasın istiyorum.ama yaşadığınız en üzücü olay bu olur hayatınızda inş.en kötü sınavınız bu olmuştur inş. siz zaten yolun sonundasınız ayrılık kararını verip evden ayrılmak en zor kısmıdır bence bundan sonrası için ailenizden destek gördüğünüz müddetçe evliliğinize dair herşey kötü bi tecrübe olarak kalacaktır...

canım hayırlısı buymuş diye düşün. tabiki zor bir durum.hatta çok zor. çünkü sonuçta evlendğinde diğer yarın o oluyor ve herşeyi ama herşeyi artık nerdeyse sadece onunla paylaşıyorsun.. mutsuzluğun yarım kalmış olmandan bence.. bunlarıda düşünmemek için illaki sürekli kafanı dağıtmak için gezmen arkadaşların ile beraber olman lazım. ama öle arkadaşlarda varki canını acıtmayı borç bilir kendine bile bile eşinden bahseder yani biraz arkadaş akraba arasına girip unutmak ta zor olur bence.. sonra seninle birlikte evlenenleri görünce benmde hala sürüyor olablirdi oysaki gibi düşüncler oluyor kafanda sonra insanın kendi evi kendi eşyaları bunların hepsi yeni bir hayat. ve bu hayattan aniden kopmak yeniden doğmak ama geçmişin ile beraber yeni bir yere doğmak gibi birşey.. çok zor tabi.. ama iyi yanlarınıda düşün bence o seni haketmedi..sen çok iyi biriydin sana layık değildi ...belki daha kötü olacaktı bu kararın onedenle canını acıtsada daha çok kötü olmadan daha kötü şekilde üzülmedin öle düşün beteri beteri var . .. hem sonra kendinde kısıtladığın ne gibi etkinlik istek amaç varsa onlara koyul. kendi başına yada gerçekten değerini bilen eş dost akrabalarınla bişeyler yap her zaman.. ne kadar çok eskiyi hayal edersen o derece daha çok kahrolsun.. çünkü insan zamanla bazen acaba ufak bişeymiydi ben hatamı yaptım abartarak diye düşünüp bu sefer kendini suçlu hissedersin bu mevzuda.... ve bunlardan önce tabi ilk yapacağın 10--15 günlüğüne en samimi arkadaşın kimse yada kuzenin .1kaç kişiyada 1 kişiyle yani kafa dengin olan eskiden buyana çok iyi anlaştığın biriyle 10-15günlüğene tatile çıkıp kafanı dinlemen lazım.. ilk bunu yapman lazım bence..

unutma kaybeden sen değilsin senin değerini bilmeyip kıymet vermeyen kaybeden..

çok sağol canım.. evet bezen kendimi suçluyorum ama yaptıkları gelince aklıma:2: bende aslında isityorum tatil yapmayı hatta işi bırakıp bi kaç zamn buraya gelmemeyi bile düşünüyorum ama borçlarım var çalışmam gerekiyo çalıştığım iş yerindede izin tamamen bir sorun belki biraz uzaklaşsam eminim daha iyi olucak..ama elim kolum bağlı şuanda :50:

üzme kendini sevinci nasıl o anda yaşıyorsak üzüntünü de yaşa kimseye iyi görünmek zorunda değilsin.
Canın ağlamak istediğinde bağıra bağıra ağla da kendini düşün seni daha güzel günler bekliyo.
en iyi kararı vermişsin ömrünü versen zaten adam olmazdı. herkes konuşur konuşur susar boşver.
insanoğlu neler yaşamıyor bu hayatta kaybettiklerine üzülme gün gelecek senin olmadığına şükür edeceksin. öpüyorum kocaman üzülme hayat kısa belki daha güzel günlerin olacak topla kendini bundan sonra önüne bak.

Bunu bir son olarak düşünme eminim çok zor bir durumdur ama bi başlangıç olarak düşün daha güzel daha mutlu günler yaşayacağını düşün bence kötü bir sayfayı kapatabilmekte bir başarıdır osayfalar arasında yok olup gitmektense

İyi bir psikolog eşliğinde 6 ay içinde kendini topluyor insan, 6 ayda ilaçlarla çok rahat geçiyor. Uyşykluk, miskinlik yada hayattan kopmana neden olacak yan etkisi olmuyor. Bence dene, faydasını göreceksin. Ben gördüm :66:

Back
X