hayat...

misslara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
27
9
1
Sonsuz guvenebildiginiz dostunuz yada sizi gercekten sevdigine inandiginiz sevgiliniz,esiniz... herseyi anlatabildiginiz anneniz yada babaniz , ruh ikiziniz caniniz kizkardesiniz... kendi dogrularinizi kurdugunuz kendi hayatinizi yasadiginiz istediginiz zaman iatediginiz yerde olabildiginiz ve istediginiz zaman geri donebilginiz bi hayatiniz... laf anlatabildiniz birileri yada iyi bi kariyeriniz varsa; Cok sanslisiniz ...gidin sarilin o insanlara yada sukredin hayatiniza sizin bu belki basit sandiginiz seylerin tek birine sahip olmayi isteyen benim gibi niceleri vardir...

Sonsuz guvenebildiginiz dostunuz yada sizi gercekten sevdigine inandiginiz sevgiliniz,esiniz... herseyi anlatabildiginiz anneniz yada babaniz , ruh ikiziniz caniniz kizkardesiniz... kendi dogrularinizi kurdugunuz kendi hayatinizi yasadiginiz istediginiz zaman iatediginiz yerde olabildiginiz ve istediginiz zaman geri donebilginiz bi hayatiniz... laf anlatabildiniz birileri yada iyi bi kariyeriniz varsa; Cok sanslisiniz ...gidin sarilin o insanlara yada sukredin hayatiniza sizin bu belki basit sandiginiz seylerin tek birine sahip olmayi isteyen benim gibi niceleri vardir...

Derdiniz işlerin yolunda gitmeyişi belli ki ama detaylı anlatırsınız daha sağlıklı yorumlar alırsınız, yardım edilmese bile hafiflersiniz paylaşınca.

Bir de ben saydığınız unsur ve kişilerin sadece şans eseri olduğunu düşünmüyorum.

Aile belki ama eş ve arkadaş seçiminde bilinçsiz davranan ya da çevresine kulak tıkayanlar bu sorunlu yalnızlığı ve berbat hayatı kendileri seçip sonra suçu kadere atıyor ve bol bol şikayet ediyorlar.

Umarım tercihlerinizle bundan sonra mutlu olursunuz.

Kati kurallari olan elestiriye kapali bi aileye sahipseniz arkadas secimi yada hayatinizin akisini kendinize gore ayarlayamiyorsunuz kisacasi sahip oldugunuz hayati baskalari yonetiyor ve sizde oyunu kurallarina gore oynamak zorunda kaliyorsunuz hayatiniz gencliginiz akip gidiyor ilginiz icin tesekkur ederim bazi seyleri kabullenecek olgunluga ulastim ama hani bazen herseyin fazla geldigi durumlar olur ya oyle iste ... Yazip rahatlamak istedim

Son düzenleme:
kayra66, post: 46502459, member: 476330"]Belkide sizin sahip olduğunuz şeylere ,sahip olmak isteyenler vardır, siz bunun farkında değilsiniz[/QUOTE]
Kimbilir belkide ... Herkes farkli bi hayata sahip ve eksik yonlerinin ozlemini ceker haklisiniz ... Tesekkur ederim

elestiriye kapali bi aileye sahipseniz arkadas secimi yada hayatinizin akisini kendinize gore ayarlayamiyorsunuz kisacasi sahip oldugunuz hayati baskalari yonetiyor ve sizde oyunu kurallarina gore oynamak zorunda kaliyorsunzu hayatiniz gencliginiz akip gidiyor ilginiz cin tesekkur ederim bazi seyleri kabullenecek olgunluga ulastim ama hani bazen herseyin fazla geldigi durumlar olur ya oyle iste ... Yazip rahatlamak istedim

Tatlım yaşını bilmiyorum ama gençsiniz ,malum ortalık nasıl herkese güvenilmez , bizler bile kaç yaşına geldik halen taniyamıyorz insanları, asla yapmaz dediğimiz kişiler neler yapıyor, 70 yaşında annem bile halen karışıyo

Param dışında her bişeyim var çok şükür.Ona da , işim var diye avuntu sebebi bulabilirim.

Kati kurallari olan elestiriye kapali bi aileye sahipseniz arkadas secimi yada hayatinizin akisini kendinize gore ayarlayamiyorsunuz kisacasi sahip oldugunuz hayati baskalari yonetiyor ve sizde oyunu kurallarina gore oynamak zorunda kaliyorsunuz hayatiniz gencliginiz akip gidiyor ilginiz icin tesekkur ederim bazi seyleri kabullenecek olgunluga ulastim ama hani bazen herseyin fazla geldigi durumlar olur ya oyle iste ... Yazip rahatlamak istedim
Kaç yaşındasınız? Okul durumunuz nedir, mesleğiniz var mı?
Her çaresizliğin bir çözümü vardır yine de bazen zaman gerekir, bazen göremediğimiz bir çözüm yolunu sonradan görürüz. Umutsuz olmayın lütfen. İnsanın hiç bir şeyi olmasa bile umudu varsa o bile bir şeydir, çoğu durumda çıkışı bulması için umut yeter.

Aile çok önemli. O kötü olunca insan kötü bir başlangıç yapıyor. Pek çok şey de buna bağlı gelişiyor eğitim, çevre gibi. Ama pek çok insan da güçlü olup kendi ayakları üzerinde duruyor, güzel bir hayata sahip oluyor. Yolunuz açık olsun.

Hayat işte... Kimi şükürle sinanir kimi sabırla...

Aslında bakma herkes yalniz.. Gece olunca herkes kendi kabuğuna çekiliyor ve kendiyle başbaşa..

Back
X