Ne yasamadin daha dogru bir soru olurdu:)) ama cok şükür yilmadik yikilmadik eski konularim biraz size bilgi verir ama o sadece bir kismi anlatsam kk ya sigmaz hayat iste :)Yazdiklarini herkes biliyor da sen ne yasadinda bu kadar doldun onu deseydin
Aynen oyle olmek icin yasayanlardaniz biz canlilar:) ama isin sonuna bakmak icin bu hayatida yasamak o sinavlari atlatmak gerekiyorYaşam herkesten yana olmasa da ölüm tarafsizdir .... isin sonuna bak...
Bugun butun konulara bunu yazmak istiyorum'' isin sonuna bakkkk '' cokda saapma o kismi ... bosver valla bazen diyorum olsek iyi kafa rahat olur en azindan onune ne gelecegini bikiosun osledigin gunah sevap belli bi an once sinav kismina gecmemiz gerekiyor yasam kismi cok uzadi ....Aynen oyle olmek icin yasayanlardaniz biz canlilar:) ama isin sonuna bakmak icin bu hayatida yasamak o sinavlari atlatmak gerekiyor
Sürukleniyoruz o akintida iste farkinda olmadan ama onu tam yasam denizinin ortasında kaybolmayınca rark edemiyoruz sonra buluyoruz kendimizi o kargasanin icindehayat hakikaten ne ilginc bir seydir. Asla yapmam dedigin seylerin ortasinda buluyorsun kendini bir anda. Sonra dönüp ben mi yaptim bunu diyorsun. Of off!
Bu sinav kismi beni cok endiselendiriyor bugünlerde. Bile bile hata yapiyorsak ve yapmak istiyorsak o hatayi üstelik. Ne korkunc..Bugun butun konulara bunu yazmak istiyorum'' isin sonuna bakkkk '' cokda saapma o kismi ... bosver valla bazen diyorum olsek iyi kafa rahat olur en azindan onune ne gelecegini bikiosun osledigin gunah sevap belli bi an once sinav kismina gecmemiz gerekiyor yasam kismi cok uzadi ....
Anlasilan bikmissin. Kendini birakma dayanmak icinde mucadele etme birak hersey olacagina varsın demeyecegim istediğin gibi sekillendir hayatini. Bir kere yasiyoruz biz bir daha donup bazı şeyleri keske su zaman yapsaydim dememeliBugun butun konulara bunu yazmak istiyorum'' isin sonuna bakkkk '' cokda saapma o kismi ... bosver valla bazen diyorum olsek iyi kafa rahat olur en azindan onune ne gelecegini bikiosun osledigin gunah sevap belli bi an once sinav kismina gecmemiz gerekiyor yasam kismi cok uzadi ....
Yok ben bikmadim hicbiseyden bunlari yazmadan once bdv da geziodum icim sikildi milletin derdinden kiyamet kopsada millet yalan dunyadan uyanda dedim bi an ... o an da senin konuna denk geldi ....Anlasilan bikmissin. Kendini birakma dayanmak icinde mucadele etme birak hersey olacagina varsın demeyecegim istediğin gibi sekillendir hayatini. Bir kere yasiyoruz biz bir daha donup bazı şeyleri keske su zaman yapsaydim dememeli
Sürukleniyoruz o akintida iste farkinda olmadan ama onu tam yasam denizinin ortasında kaybolmayınca rark edemiyoruz sonra buluyoruz kendimizi o kargasanin icinde
Iste sorun burada bir kere yasiyoruz bu hayati ya insan durduramiyor bazen kendinu. Bir deli cesaretiyle atlayiveriyoruz atesin üzerine ya. Hah iste bir de verecegin hesabin korkusu var..Anlasilan bikmissin. Kendini birakma dayanmak icinde mucadele etme birak hersey olacagina varsın demeyecegim istediğin gibi sekillendir hayatini. Bir kere yasiyoruz biz bir daha donup bazı şeyleri keske su zaman yapsaydim dememeli
Dertsiz olmamak munkun değil ki menfaatci anne baba arkadaşlar veya esler olduğu sürece daha cok bdv konusu açılacak ama bunlara mahal vermeyelim artik yaa bende okudukça sıkılıyor icim artik dur demek icin once kendi hayatimiza bakmanin zamani gelmiştir hayati baskalarina göre değil de kendimize gore yasamali birazdaYok ben bikmadim hicbiseyden bunlari yazmadan once bdv da geziodum icim sikildi milletin derdinden kiyamet kopsada millet yalan dunyadan uyanda dedim bi an ... o an da senin konuna denk geldi ....
Atese atlamaktan kastin cesaret galiba ama cesareti olmayana hersey zor ezilp buzulmemek icin oda sart. Onemli olan dogru secimmi degilmi yaptigimiz. Arkamiza dondugumuzde içimiz rahatsa hesabi verilmeyecek birsey yoktur! Ama varsa zararın neresinden donulse kar tovbe kapisi herkese aciktirIste sorun burada bir kere yasiyoruz bu hayati ya insan durduramiyor bazen kendinu. Bir deli cesaretiyle atlayiveriyoruz atesin üzerine ya. Hah iste bir de verecegin hesabin korkusu var..
Secim dogru degil, yapilanlar da dogru degil. Ama o an ihtiyacin olan ve kendine iyi gelen seyi yapiyorsun ama yaptigin yanlis biliyotsun da yine de yapmak istiyorsun ne olacak o is..?Atese atlamaktan kastin cesaret galiba ama cesareti olmayana hersey zor ezilp buzulmemek icin oda sart. Onemli olan dogru secimmi degilmi yaptigimiz. Arkamiza dondugumuzde içimiz rahatsa hesabi verilmeyecek birsey yoktur! Ama varsa zararın neresinden donulse kar tovbe kapisi herkese aciktir
Canim benim sorumluluk almadan yasamak artik cok zor zaten onemli olan o sorumluluklarla birlikte istenilen yasantiya ulasmaktir.Hayattaki sorumluluklardan yüklerden siyrilip kendin icin biseyler yasamak istersin sonra isler b.ka sarar!
Dedim ya zararın neresinden donsen kardır. Ama vazcegemeyecegin birşeyse o dedigin o zaman onunla o yuk dedigimiz sorumlulukları aynı anda nasil yurutursun veya o hayata o istedigini nasil cekersin onu dusuneceksnSecim dogru degil, yapilanlar da dogru degil. Ama o an ihtiyacin olan ve kendine iyi gelen seyi yapiyorsun ama yaptigin yanlis biliyotsun da yine de yapmak istiyorsun ne olacak o is..?
Ya senin konunla ne kadar alakali bilmiyorum kusuruma da bakma lütfenDedim ya zararın neresinden donsen kardır. Ama vazcegemeyecegin birşeyse o dedigin o zaman onunla o yuk dedigimiz sorumlulukları aynı anda nasil yurutursun veya o hayata o istedigini nasil cekersin onu dusuneceksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?