Hayat !

Ya senin konunla ne kadar alakali bilmiyorum kusuruma da bakma lütfen ben hayatimin en mantiksiz zamanlarini yasiyorum. Hata yapiyorum isin tuhaf tarafi bu hatayi yapmak bana iyi geliyor cunku cok aptalca ve bombos bir ruh halinin icindeyim.
Yardimci olabileceğim bir durum.varsa konuşabiliriz malesef bizim goremediklerimizi bazen disardakiler goruyor. Seni biraz anladim ama emin degilim neden bahsettiginden ama suda bi gerçek senin yasadiklarinda benm hayat dedigim denizin icinden boş akıntılara kapilip suruklenmeni istemem. Seni ferahliga iyilige ulaştıracak bi yön belirle

Hayat gercekten cok tuhaf cok garip. Dedigin gibi bos bi akinti bu. Sürüklenir miyim hayir bir yerden sonra şu an devre disi biraktigim mantigim zaten devreye girecek. Ama sorun su ki bazen insanlar hata yapar ama yasadiktan sonra anlar bunu. Ben öncesinden biliyordum bunu.

Suanda senin ne tur bir hata da olduğunu bilmiyorum ama bazen o hata bizim.avunmamiza.yardimci olur kendini eger bununla avutuyorsan bi an önce çek cikar kendini yasanmis gunlere baktığında ilerde ne olacagim deme ben o zarardan döndüm diyebilmelisin. Ama burada seni cok baglayan bir husus veya bir insan varsa bu hatayi sana gore iyi hale cevirebilecek adimlar at

Yook öyle adim atilabilecek bir durum degil zaten. Benim sorunum su ki hayatini hep duygularini bastirarak mantigiyla yasayan biri oldum. Ama bir o kadar da duygusalim. Simdi artik degisiyorum mantigimin yerini duygularim aliyor ve bu da asla yapmam dedigim seyleri yaptiriyor bana. Sonra kendimi taniyamiyorum. Hala hayata karsi nasil durmaliyim bilmiyorum duygularimla mi hareket etmeliyim mantigimla mi? Yoksa ikisi birden mi?

Konu eger seni mutlu eden bir insan ise kalbinle, ama gunluk yasantidan meseleler ise önce mantiginla bu durumu gözden geçirip daha sonra kalbinle sorgulamalisin ikisi uyuşuyor ise problem yok ama gonlunun istediğine mantigin el vermiyorsa bu isin sonucunu dusunerek hareket etmeni tavsiye ederim

Insallah bende bu isin icinden cikabilirim. Tavsiyene uyycam mantikki düsünüp duygularimla sorgulayip sonucuna göre karara baglicam. Umarim dogruyu bulurum ..

Insallah bende bu isin icinden cikabilirim. Tavsiyene uyycam mantikki düsünüp duygularimla sorgulayip sonucuna göre karara baglicam. Umarim dogruyu bulurum ..
Eğer bu yolu secersen emin ol bulursun ben butun çıkmazlardan boyle ciktim. Allah yardimcin olsun

Eğer bu yolu secersen emin ol bulursun ben butun çıkmazlardan boyle ciktim. Allah yardimcin olsun
Aminn canim hepimizin. Hayatin icinde tuhaf sinavlar var ve bazilari öyle zorluyor ki kendini ve ne oldugunu unutturuyor sana. Ve tabi ki neye, kime öfkeli olursan ol hirsini aldigin sadece kendin oluyorsun..

İşte böyle böyle mekanikleşiyoruz işte. Hayat resmen tornasından geçiriyor bizi. Bir süre sora yaş aldıkça, canımızın yanması azalıyor ve kabul etmeye başlıyoruz. Gittikçe duygularımız köreliyor, soluğumuz kesiliyor. Çevremizde kendimizden başka güvenecek kimse kalmıyor ve susuz çiçekler gibi soluyoruz. Sonra kendimizi kurutup bi şeylerin arasına sıkışmış saklıyoruz. Çöpe gideceğimiz zamanı sessizce bekliyoruz. Bazen kendimi kökümden söküp atmak istiyorum. Işık yok, su yok, bağlanacağın bir toprak yok.. senin de dediğin gibi kısaca.. hayat..

Aww anne olmayanla kadin sayilmiyor mu.... Yaziniz cok guzeldi. Tesekkurler.

O isigi biz yaratmak zorundyiz. Yolu biz acmak zorundayiz. Engellerin etrafindan biz dolanmak zorundayiz.
Asla sikayet etme luksumuz yok. Kurban sendromu kendine acima yok!
Begenmedigimiz seyler varsa degistirecegiz.
Eger hayati istedigimiz gibi yasayamazsak yasamayalim daha iyi!

Herseyi yonlendirmek bizim elimizde, hayat dumenine gelip gucsuz olduguna kanmak yok, dumen bizi değil biz dumeni cevirmeliyiz

Evet canim hayat. Ama tum yasadiklarina ragmen yılma, umitsiz olma, o bahsettigin çiçekler gibi solma. hayat sana yon vermesin sen hayata yon ver meydan oku. Evet ne kadar meydan okusakta basimiza yine beklenmedik seyler gelebiliyor iste o zamanda SİL BAŞTAN baslamayi bilmeli ve bundan korkmamali

Sizinle ayni dalga boyundayiz, yazdiklariniza katiliyorum, cok guzel sozler bunlar! Cok cok tesekkurler!

Yerin üstünde herşeye rağmen şansımız, umudumuz varda altında ne yapacağız beni korkutan bu..

Yerin üstünde herşeye rağmen şansımız, umudumuz varda altında ne yapacağız beni korkutan bu..
Ben suna inanıyorum bizdeki merhameti bize bagislayan Allahta ne kadar merhametlidir ondan niyeti bozuk olmayana zarar gelmez diye düşünüyorum. Birseyler gorsek bile O bagislayandir. O'ndan umit kesilmemeli ölüm de de kalimda da

Ben suna inanıyorum bizdeki merhameti bize bagislayan Allahta ne kadar merhametlidir ondan niyeti bozuk olmayana zarar gelmez diye düşünüyorum. Birseyler gorsek bile O bagislayandir. O'ndan umit kesilmemeli ölüm de de kalimda da
Ümidimiz olmasa nasıl katlanırdık bunca şeye. İyi ki inancımız var. Çok şükür.

Ümidimiz olmasa nasıl katlanırdık bunca şeye. İyi ki inancımız var. Çok şükür.
Aynen oyle hergunumuz bi olay çocukken hayat nedir bilmezdik oyunlar oyuncaklar kavga gurultu guven güvensizlik nedir bilmezdik omzuna başımızı yasladigimiz bi akrabamizdi belki bize guven huzur veren keske diyor inssn keske cocuk kalsaydim. Cocuk kalmadığımiza göre dünyanın yukunu ya omuzlanip yürüyeceğiz yada kendimiz kendimize yuk olup yasayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…