Biz sana buradan sadece telkinlerde bulunuruz şöle yap, böle yap diye. Profesyonel yardım alman sart. Hepimizin böle dönemleri oluyor, sebeplerine inilir, gerekli iyilestirmeler yapılır. Hayatı içinden cıkılmsz hale sokma. Sen en cok kendin için degerlisin ve zevk alarak yasamalısınMerhaba arkadaşlar, bu yazdıklarımı kimseye anlatma şansım yok. Öyle bir ruh hali içindeyim ki hayata bağlanmak için bir sebep bulamıyorum. Evliyim. Ama o kadar stresli hayatım var ki. Her gün mutsuzum. Hep stres. Bugün 5.kattaki evin balkon camlarını sizlerken bir an aşağıya baktım. İlk defa intihar etmek geçti içimden. Dedim buradan atlasam ölür müyüm? Yaşamak için hevesim yok artık. 26 yaşındayım oysaki. Bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten hiç iyi değilim.
Merhaba arkadaşlar, bu yazdıklarımı kimseye anlatma şansım yok. Öyle bir ruh hali içindeyim ki hayata bağlanmak için bir sebep bulamıyorum. Evliyim. Ama o kadar stresli hayatım var ki. Her gün mutsuzum. Hep stres. Bugün 5.kattaki evin balkon camlarını sizlerken bir an aşağıya baktım. İlk defa intihar etmek geçti içimden. Dedim buradan atlasam ölür müyüm? Yaşamak için hevesim yok artık. 26 yaşındayım oysaki. Bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten hiç iyi değilim.
stres kimin hayatinda yok ki? streslerinizi sorduk hepimiz zaten.Hep stres hayatım. Tam hallediyorum çözüyorum yenisi çıkıyor. Bir gece de başımı huzurla yastığa koyamadım
stres kimin hayatinda yok ki? streslerinizi sorduk hepimiz zaten.
maviyesiltuna 'nin yazdiklarini okudunuz mu?
maviyesiltuna rabbim acil sifalar versin.
Üstün körü anlatıp kaybolmuşsunuzHep stres hayatım. Tam hallediyorum çözüyorum yenisi çıkıyor. Bir gece de başımı huzurla yastığa koyamadım
Yani bir daha gelmeyecegim icin gelmisken bari hayattan zevk almaya bakacaksin. Ya olmek isteme sebebin can sıkıntisi mi yoksa koca mi anlayamadim bak ne kimse icin olmeye ne de hayatini maf etmeye deger. Ayni yastayiz ben 25 imdeyim ama emin ol su yasima kadar belki senin kaldiramayacgin seyler yasamisimdir. Bence olmekten vazgec sakat kalsan daha kotu oyle dusunMerhaba arkadaşlar, bu yazdıklarımı kimseye anlatma şansım yok. Öyle bir ruh hali içindeyim ki hayata bağlanmak için bir sebep bulamıyorum. Evliyim. Ama o kadar stresli hayatım var ki. Her gün mutsuzum. Hep stres. Bugün 5.kattaki evin balkon camlarını sizlerken bir an aşağıya baktım. İlk defa intihar etmek geçti içimden. Dedim buradan atlasam ölür müyüm? Yaşamak için hevesim yok artık. 26 yaşındayım oysaki. Bana yardımcı olur musunuz? Gerçekten hiç iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?