- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Demek istediğinizi çok iyi anladım.Başkalarının ne düşündüğünü umursamamaya kararliysaniz öyle yapın.Hediye almak yerine yemek ismarlamak daha iyi olur bence.Çünkü hediye begenilmeyebilir fakat yemeğe kimse hayır demez.Yalnız cesaretli olacağım derken bu cahil cesareti olmasın.Çünkü insan düşünmeden hareket edince hata yapabiliyor.Inşallah ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.Merhaba hanimlar bi süre once benzer bi konuyla geldiysemde birebir ayni konu degil hatta mevzuyu nasıl toplayip konuya getirecegimide bilmiyorum
Konuyu biraz yuzeysrl detaylara inmeden uzatmadan anlatmaya calisicam ama ne kadar becerebilirsem
Hanimlar bazen toplum icinde rahat gorunsemde isin asli cogunda cok kasiliyorum(bunun özguvensizlikten kaynakli bir sorun oldugunun farkindayimda bi konu cok su goturur oraya hic deginmeyeyim)
Zaten gecen bi kac konumu bilen isin vehametinide biliyordur isin ozu birazda bulundugum cevreden vs kaynaklanan sorunlardan dolayi hep (ELALEM NE DER, YA REZIL OLDUYSAM,KİME NE DERİM)gibi seylere takili yasayarak kaldim örnek misal o gun bi yerde bi cumlemden dolayi yanlis anlasilma gibi bir durumum varsa o gece uykunun gozume girmedigi ve benzer bir cok ornekle uzayacak bir durum
Asil mevzuya geleyim hanımlar gecen burda konu acmistım elalem ne der diye dusunmeden yasamak istiyorum diye
Bugun dikkat ettimde yapmak istedigim bircok seye bu korkuyla hic yaklasmiyorum bile
Bi iki ornek vereyin mesela gecen burda konu actigim arkadasima mesaj atmistim facebook tan cok gec gormus mesaja dondu ama o kadar soguktu ki bi an bu mesajlari yazan acaba o mu diye bile tereddut edecektim neredeyse
Bu arkadasima mesaj atıp hayirdir bi sorun mu var istemedende olsa seni kiracak yada ne bileyim soguk davranmani gerektirecek birsey mi yaptim diyesim geldi ama ikimiz karsi cinsiz ya o ne der diye düşündum yapmadim
Yine bi is konusunda gercekten cok yardimi dokunmus birine tesekkur mahiyetinde bir hediye almak istedim ama sonra neme lazim kim ne dusunur dedim yapmadim(benzer orneklerde sıralanir)bunlar basit orndkler olsada bazen cok ciddi konulardada bu tarz ikilemlerde kaliyorum
Ama bugun dusunuyorumda biz bu dunyaya bir kere gelicez hersey icin azicik cesaretli olup her konuda o an dusundugumu yapmam mi en dogrusu olan
Yoksa yapmamak mi
Cunku konu her ne olursa olsun o isin sonunda YA REZİL OLUCAZ YA VEZIR
Bazen o an kendimi dusunmuyor olsamda karsi tarafida dusunmem gerek diye dusunuyorum
Aslinda cok iyi anlatamadim ama özetle konu her ne olursa olsun zaten olucem gozuyle cesaretle mi yaklasmak dogru olan yoksa bunun yarina var degip temkinli davranmak mi?
Allaha cok sukur elin evli erkeklerinin yuvalarinda gözüm yok dikkat edersenizde konuyla alakali boyle bisey yazmadimEvet sen karsi tarafi dusun ona gore hareket et. Elin evli erkeklerinin basini yakma.
Demek istediğinizi çok iyi anladım.Başkalarının ne düşündüğünü umursamamaya kararliysaniz öyle yapın.Hediye almak yerine yemek ismarlamak daha iyi olur bence.Çünkü hediye begenilmeyebilir fakat yemeğe kimse hayır demez.Yalnız cesaretli olacağım derken bu cahil cesareti olmasın.Çünkü insan düşünmeden hareket edince hata yapabiliyor.Inşallah ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.
Rica ederim.O zaman içten bir teşekkür bile yeter bence.Dusuncenizi paylasgiginiz ve fikir verdiginiz icin cok tesekkurler ama su an yine kim ne der dusuncezi devreye giriyor benim bulundugum yerde bi kiz ve erkegin basbada yemek yemesi pek normal karsilanmiyor diye hediye dusunmustum
Burdada konu ayni yere deginiyor belki ortada bi dedikodu olacaksa kendim icin kabullenebilirimde benim icin bi baskasinin rahatsiz olmasini goze alamiyorum
Ben sizin bu durumunuza benzer dost meclisinde bir görüş bildirdim. Bu dünyaya bir kere geliyoruz yasa başa takılmadan insan her istedigini yapabilmeli dedim.Herkes aaa "ahlak edep var, öyle her aklına geleni yapma " dediler. Böyle olunca o insanların akLina ne geliyor merak ettim. (Benim aklima kitap yazmak, dans etmek falan geliyor :) )Sizin konuyu görünce bu anim aklima geldi. :)Merhaba hanimlar bi süre once benzer bi konuyla geldiysemde birebir ayni konu degil hatta mevzuyu nasıl toplayip konuya getirecegimide bilmiyorum
Konuyu biraz yuzeysrl detaylara inmeden uzatmadan anlatmaya calisicam ama ne kadar becerebilirsem
Hanimlar bazen toplum icinde rahat gorunsemde isin asli cogunda cok kasiliyorum(bunun özguvensizlikten kaynakli bir sorun oldugunun farkindayimda bi konu cok su goturur oraya hic deginmeyeyim)
Zaten gecen bi kac konumu bilen isin vehametinide biliyordur isin ozu birazda bulundugum cevreden vs kaynaklanan sorunlardan dolayi hep (ELALEM NE DER, YA REZIL OLDUYSAM,KİME NE DERİM)gibi seylere takili yasayarak kaldim örnek misal o gun bi yerde bi cumlemden dolayi yanlis anlasilma gibi bir durumum varsa o gece uykunun gozume girmedigi ve benzer bir cok ornekle uzayacak bir durum
Asil mevzuya geleyim hanımlar gecen burda konu acmistım elalem ne der diye dusunmeden yasamak istiyorum diye
Bugun dikkat ettimde yapmak istedigim bircok seye bu korkuyla hic yaklasmiyorum bile
Bi iki ornek vereyin mesela gecen burda konu actigim arkadasima mesaj atmistim facebook tan cok gec gormus mesaja dondu ama o kadar soguktu ki bi an bu mesajlari yazan acaba o mu diye bile tereddut edecektim neredeyse
Bu arkadasima mesaj atıp hayirdir bi sorun mu var istemedende olsa seni kiracak yada ne bileyim soguk davranmani gerektirecek birsey mi yaptim diyesim geldi ama ikimiz karsi cinsiz ya o ne der diye düşündum yapmadim
Yine bi is konusunda gercekten cok yardimi dokunmus birine tesekkur mahiyetinde bir hediye almak istedim ama sonra neme lazim kim ne dusunur dedim yapmadim(benzer orneklerde sıralanir)bunlar basit orndkler olsada bazen cok ciddi konulardada bu tarz ikilemlerde kaliyorum
Ama bugun dusunuyorumda biz bu dunyaya bir kere gelicez hersey icin azicik cesaretli olup her konuda o an dusundugumu yapmam mi en dogrusu olan
Yoksa yapmamak mi
Cunku konu her ne olursa olsun o isin sonunda YA REZİL OLUCAZ YA VEZIR
Bazen o an kendimi dusunmuyor olsamda karsi tarafida dusunmem gerek diye dusunuyorum
Aslinda cok iyi anlatamadim ama özetle konu her ne olursa olsun zaten olucem gozuyle cesaretle mi yaklasmak dogru olan yoksa bunun yarina var degip temkinli davranmak mi?
Cok iyi niyetli birine benziyorsun ama yanlis yoldasin. Actigin konulara goz attim. Bir evil adamdan hoslaniyorsun ve bana bu konun nedense onunla alakaliymis gibi geldi. Lutfenn vazgec bu sevdadan.
Kim ne der diye dusunmeden yasayanlari goruyoruz. Uclarda yasamakta iyi degil. Herkes haddini bilerek yasamak zorunda. Herkes kadar dusunmelisin tabii ki yapacaklarini, soyleyeceklerini.
Sakin sakin yanlis yola sapma. Bunu yapmandan korkuyorum. Evde cok oturmanla alakali oldugunu da dusunuyorum. Durup durup biseylere takiliyorsun.
Calismaya basladin mi?
Hayata bir kez geliyoruz denecek durum var, denmeyecek durum var.
Sinik, sönük olmayayım derken komik ya da hadsiz olmak da var.
Bunun ayırdında olma probleminiz varsa çizginin ötesine geçmeyin, hem alışkın olmadığınız için huzursuz olursunuz hem de insanların sizi kızdırmalarına ve kırmalarına zemin hazırlarsınız, ille de cesaret göstermek istiyorsanız özgüven sorununuzu aşmak için kendinize geniş çaplı yatırım yapacak kadar gözünüzü karartın ki herkes bunu yapmalı.
Hatta geniş düşünelim, keşke herkes hayata bir kez geldiğinin farkına varıp coşmak yerine kendine hakim olmayı öğrenebilse...
Öncelikle suclamadan düsünup ikaz ettiginiz icin tesekkur ederim evet boyle bkr durum soz konusu ama inanin bu konunun o mevzuyla alakasi yok ondan oncede ondan sonrada ben hep boyleydim ve git gidr bu davranisim yuzunden hep incinip kaybediyorum diye ne yapabilirim nasil degisebilirimin cabasindayim
Ve sunuda soyleyeyim her actigim konuda alakali alakasiz hep konum o mevzuya cekiliyor evet haklisiniz ve diger herkes hakli evli bi insandan hoslanmam hatali bi davranis evet belki kalbime soz geciremedim ama inanin tek bir gun ne bu duygumu belli edecek ne o insana nede evliligine zarar verecek bir davranista bulunmadim bulunmamda ki o insanlada gorusmuyorum tek baglantimiz isimdi isim bitti gorismemiz de bitti
Yinede anlayisiniz icin nasihatiniz icin suclar tavirlarla yuklrnmediginiz icin gercekten tesekkur ederim
Öyle rezil olacak şeyler de yapmıyorsundur zaten. Kendini çok sıkıyorsun belli ki. Şu "elalem" yok mu, insanı yer bitirir. Yerine ve vaktine göre davran yeter. Zaten bu yaşına kadar ne zaman nerede nasıl davranacağını eminim ki biliyorsundur. Olayın özü bu. Ayrıca sana yardım eden arkadaşına hediye almana gerek yok, teşekkür yeterli diye düşünüyorum.
Ne yazik ki evdeyim ve belkide dediginiz gibi bosluktan kaynakli bir sorunRica ederim.
Yine de bence dusunmemeye calis. Eski konularina bu konunu gordugumden degil, baksa bir konuya yorumunu okuduktan sonra bakma geregi hissettim. Hemen bi mesguliyet bul bence, evde durma, insanlara karis. Daha ne guzel gunlerin olacak senin.
Ben sizin bu durumunuza benzer dost meclisinde bir görüş bildirdim. Bu dünyaya bir kere geliyoruz yasa başa takılmadan insan her istedigini yapabilmeli dedim.Herkes aaa "ahlak edep var, öyle her aklına geleni yapma " dediler. Böyle olunca o insanların akLina ne geliyor merak ettim. (Benim aklima kitap yazmak, dans etmek falan geliyor :) )Sizin konuyu görünce bu anim aklima geldi. :)
Bence takılmadan içinizden geleni yapın.
Desteginiz icin tesekkurlerBen diğer konulari bilmiyorum hiç. İnsanın duyguları elinde değil. Kendinizi suçlamayin. Uzak duruyorsaniz sorun yok. Burada evli erkeklerin başını yakma diyen bir yorum gördüm ne acimasiz. Evli erkekler in akli fikri beyni var nasıl davranıyorlar bilmiyorlar ise onlarin sorunu. Siz Kafanızı meşgul edecek şeyler bulun, bu hayat sizin, yiyip içip gezin. Kolaylıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?