- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Yok nazenincim ya allaha sukur evliyiz. senin var ki bi acin surekli bu konulari aciyosun. Ben cogu kisiye yardimci olacak cevaplar veriyorum sen denk gelmemissin bebegim. Sanirim sana ozelden attigim mesajlari da unutmusa benziyosun canin sagolsun. Istanbul'a gelirsen seni agirlamak isterim 1 gun, tanirsin o zaman.Allaha cok sukur elin evli erkeklerinin yuvalarinda gözüm yok dikkat edersenizde konuyla alakali boyle bisey yazmadim
Sunuda ilave edeyim ne kadar canimi gakmak isterseniz elinizden geleni ardiniza koymayin cunku vicdanimi rahatsiz edecek en ufak bir davranista bulunmus degilim
Ha birde merak ederseniz su var hayatimda tanidigim tek evli erkek o degil ve hayatim o insandan ibarette degil
Merak ettiginiz baskada bir soru varsa rahat rahat sorun cunku cok sukur utanilacak hic birsey yapmadim evet kalbime soz geciremedim sevdim belki ama tek birgun ne o insani ne o yuvayi incitecek bi hareketim olmadi
Benim actigim her konuya bu tarz yorumlar yapmaya devam ettiginiz surece kuyruk acisiniz varmis dusuncesi uyandiriyorsunuz bilginize
Neyse kendini gelistir yeni bir okula veya ise gir.