Hayata Bir Kere Geliyoruz Diye Cesur Olasım Var

Allaha cok sukur elin evli erkeklerinin yuvalarinda gözüm yok dikkat edersenizde konuyla alakali boyle bisey yazmadim

Sunuda ilave edeyim ne kadar canimi gakmak isterseniz elinizden geleni ardiniza koymayin cunku vicdanimi rahatsiz edecek en ufak bir davranista bulunmus degilim

Ha birde merak ederseniz su var hayatimda tanidigim tek evli erkek o degil ve hayatim o insandan ibarette degil

Merak ettiginiz baskada bir soru varsa rahat rahat sorun cunku cok sukur utanilacak hic birsey yapmadim evet kalbime soz geciremedim sevdim belki ama tek birgun ne o insani ne o yuvayi incitecek bi hareketim olmadi

Benim actigim her konuya bu tarz yorumlar yapmaya devam ettiginiz surece kuyruk acisiniz varmis dusuncesi uyandiriyorsunuz bilginize
Yok nazenincim ya allaha sukur evliyiz. senin var ki bi acin surekli bu konulari aciyosun. Ben cogu kisiye yardimci olacak cevaplar veriyorum sen denk gelmemissin bebegim. Sanirim sana ozelden attigim mesajlari da unutmusa benziyosun canin sagolsun. Istanbul'a gelirsen seni agirlamak isterim 1 gun, tanirsin o zaman.

Neyse kendini gelistir yeni bir okula veya ise gir.

Sanirim dediginiz gibi herkes istedigini yapmalidan kasit belkide cok uc seyler dusunmusler kimin aklindan ne gecmis acaba:)

Bana sorarsanız suan utanmadan bi arkadadimdan soz konusu arkadasimin numarasini alip arayip biz hic bir sorun yasamamisken bana karsi neden soguk davrandigini sormak isterdim

Insanlar koca bulmaya calisiyor diye dusunecekler dusuncesi aklima gelmeden arkadaslarim icin kendi ellerimle birseyler hazirlayip goturmek isterdim

Muhabbetini sevdigim erkek arkadaslarimla otururken insanlar ne der dusuncesi aklima geldigi an orda o muhabbeti yarim bolmeyip orda oturmak isterdim

Birde kim ne dusunecek diye heba olan 3 haftami hic etmemek isterdim:KK43:

Aslinda insanlar ne der doye sevdigim ne kadar cok seyden vazgecmisim
Maalesef işte ama elalem in aklı farklı çalıştığı için bizde düşünmek zorunda kalıyoruz :)

Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti burada yakindan tanidigim birisin.
Baskalari sen ne yapsan birsey der zaten tipki senin eski konularini desip alakasizca burda sana karsi kullandiklari gibi.insanlara bu kadar anlam yukleme hareket su olmali:halay:
Kimseyi memnun edemezsin herkes kendine baksin senin dogrun ne ise ki yanlis birsey zaten yapmazsin burada tanidigim nadir durust insanlardansin o sekilde davran.kendini kimse icin kasma insanlara ve olaylara gerrginden fazlada anlam yukleme :KK60:

Yok nazenincim ya allaha sukur evliyiz. senin var ki bi acin surekli bu konulari aciyosun. Ben cogu kisiye yardimci olacak cevaplar veriyorum sen denk gelmemissin bebegim. Sanirim sana ozelden attigim mesajlari da unutmusa benziyosun canin sagolsun. Istanbul'a gelirsen seni agirlamak isterim 1 gun, tanirsin o zaman.

Neyse kendini gelistir yeni bir okula veya ise gir.

Allah mutlulugunuzu daim etsin
Ha sunu soyleyeyim sadece benim konuma degil bir cok konuya alayvari yorumlarin var

Hep aklinda olsun kimin ne olacagi belli olmaz yarinin ne getirecdgini ancak Allah bilir

Dune kadar sorsan bende evli bir insandan hoslamacagimi zannetmezdim ama insanin aklina gelmeyen basina gelebiliyormus demekki(Allaha cok sukur bu mevzuyla alakali utanilacak hicbirsey birsey yapmadim )

Demem o ki birgun bakmissin birilerinin alay konusuda senin sıkıntilarin olurmus

O son cumleyide herhalde diger uyeligimdeki sıkintılarimi cok iyi bildiginden kinaye yapip canimi yakmak icin yazdin

Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti burada yakindan tanidigim birisin.
Baskalari sen ne yapsan birsey der zaten tipki senin eski konularini desip alakasizca burda sana karsi kullandiklari gibi.insanlara bu kadar anlam yukleme hareket su olmali:halay:
Kimseyi memnun edemezsin herkes kendine baksin senin dogrun ne ise ki yanlis birsey zaten yapmazsin burada tanidigim nadir durust insanlardansin o sekilde davran.kendini kimse icin kasma insanlara ve olaylara gerrginden fazlada anlam yukleme :KK60:

Sende iyiki varsin iyiki nuraya üye olmusum dememe vesile olan insansin iyiki varsin:KK36:

Iyiki tanimisim seni :KK60:ipegim bocegim

Allah mutlulugunuzu daim etsin
Ha sunu soyleyeyim sadece benim konuma degil bir cok konuya alayvari yorumlarin var

Hep aklinda olsun kimin ne olacagi belli olmaz yarinin ne getirecdgini ancak Allah bilir

Dune kadar sorsan bende evli bir insandan hoslamacagimi zannetmezdim ama insanin aklina gelmeyen basina gelebiliyormus demekki(Allaha cok sukur bu mevzuyla alakali utanilacak hicbirsey birsey yapmadim )

Demem o ki birgun bakmissin birilerinin alay konusuda senin sıkıntilarin olurmus

O son cumleyide herhalde diger uyeligimdeki sıkintılarimi cok iyi bildiginden kinaye yapip canimi yakmak icin yazdin
Evvelim bak ne dedim herkes kendine baksin bukaar takilma herkes kisiligine yakisani yapar.
Sen kendini biliyorsun sana deger verenlerde biliyor gerisi cokta tinn
Kimse icin kendini uzme rabbim temiz kalbinin karsiligini verrcektir

Evvelim bak ne dedim herkes kendine baksin bukaar takilma herkes kisiligine yakisani yapar.
Sen kendini biliyorsun sana deger verenlerde biliyor gerisi cokta tinn
Kimse icin kendini uzme rabbim temiz kalbinin karsiligini verrcektir

Agri kesivi tablet gibisin varya nasil iyi geliyosun :)

Bende artik icimden geldigi gibi hareket etmek istiyorum kim altinda art niyet aramak istiyorsan buyursun arasin diyorum beni kotu bilmek isteyen kotu bilsin diyorum

Merhaba hanimlar bi süre once benzer bi konuyla geldiysemde birebir ayni konu degil hatta mevzuyu nasıl toplayip konuya getirecegimide bilmiyorum

Konuyu biraz yuzeysrl detaylara inmeden uzatmadan anlatmaya calisicam ama ne kadar becerebilirsem

Hanimlar bazen toplum icinde rahat gorunsemde isin asli cogunda cok kasiliyorum(bunun özguvensizlikten kaynakli bir sorun oldugunun farkindayimda bi konu cok su goturur oraya hic deginmeyeyim)

Zaten gecen bi kac konumu bilen isin vehametinide biliyordur isin ozu birazda bulundugum cevreden vs kaynaklanan sorunlardan dolayi hep (ELALEM NE DER, YA REZIL OLDUYSAM,KİME NE DERİM)gibi seylere takili yasayarak kaldim örnek misal o gun bi yerde bi cumlemden dolayi yanlis anlasilma gibi bir durumum varsa o gece uykunun gozume girmedigi ve benzer bir cok ornekle uzayacak bir durum

Asil mevzuya geleyim hanımlar gecen burda konu acmistım elalem ne der diye dusunmeden yasamak istiyorum diye

Bugun dikkat ettimde yapmak istedigim bircok seye bu korkuyla hic yaklasmiyorum bile

Bi iki ornek vereyin mesela gecen burda konu actigim arkadasima mesaj atmistim facebook tan cok gec gormus mesaja dondu ama o kadar soguktu ki bi an bu mesajlari yazan acaba o mu diye bile tereddut edecektim neredeyse

Bu arkadasima mesaj atıp hayirdir bi sorun mu var istemedende olsa seni kiracak yada ne bileyim soguk davranmani gerektirecek birsey mi yaptim diyesim geldi ama ikimiz karsi cinsiz ya o ne der diye düşündum yapmadim

Yine bi is konusunda gercekten cok yardimi dokunmus birine tesekkur mahiyetinde bir hediye almak istedim ama sonra neme lazim kim ne dusunur dedim yapmadim(benzer orneklerde sıralanir)bunlar basit orndkler olsada bazen cok ciddi konulardada bu tarz ikilemlerde kaliyorum

Ama bugun dusunuyorumda biz bu dunyaya bir kere gelicez hersey icin azicik cesaretli olup her konuda o an dusundugumu yapmam mi en dogrusu olan

Yoksa yapmamak mi

Cunku konu her ne olursa olsun o isin sonunda YA REZİL OLUCAZ YA VEZIR
Bazen o an kendimi dusunmuyor olsamda karsi tarafida dusunmem gerek diye dusunuyorum

Aslinda cok iyi anlatamadim ama özetle konu her ne olursa olsun zaten olucem gozuyle cesaretle mi yaklasmak dogru olan yoksa bunun yarina var degip temkinli davranmak mi?
Önceki konularınızı bilmiyorum. Şuan şu yazdıklarınıza istinaden düşüncemi paylaşacağım.
Hayatta sağlık el verdikten sonra hiç bir şeyin yaşı yoktur. Rezil olmak vezir olmak demişsiniz. Biz insanız hatada yapabiliriz.
Rezil olmaktan korkmayın. Sizin hayatınıza bakış açınızdaki sınırlarınız, kendi ahlaki değerleriniz neyse ona göre davranın. Elalem ne der diye düşünerek zaman harcamayın. Çünkü yarın, bugün korkarak yapmaktan vazgeçtiğiniz şeyleri yapmadığınız için pişman olup üzüleceksiniz. Yapmadıklarınızın pişmanlığı, yaptıklarınızdan rezil olmanın ağırlığından daha fazla gelebilir birgün.
Bu arada siz kendinizden emin ve dik durursanız elalemde dize geliyor merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki konularınızı bilmiyorum. Şuan şu yazdıklarınıza istinadem düşüncemi paylaşacağım.
Hayatta sağlık el verdikten sonra hiç bir şeyin yaşı yoktur. Rezil olmak vezir olmak demişsiniz. Biz insanız hatada yapabiliriz.
Rezil olmaktan korkmayın. Sizin hayatınıza bakış açınızdaki sınırlarınız, kendi ahlaki değerleriniz neyse ona göre davranın. Elalem ne der diye düşünerek zaman harcamayın. Çünkü yarın, bugün korkarak yapmaktan vazgeçtiğiniz şeyleri yapmadığınız için pişman olup üzüleceksiniz. Yapmadıklarınızın pişmanlığı, yaptıklarınızdan rezil olmanın ağırlığından daha fazla gelebilir birgün.
Bu arada siz kendinizden emin ve dik durursanız elalemde dize geliyor merak etmeyin.

Son cumleniz cok etkiledi bu sefer yapicam diyorum bu dunyadan yapmak isteyipte yapmadigim seylerin pismanligiyla gitmek istemiyorum

Buyuk seyler yapma niyetinde degilim ama ne bileyim bazen birseyi yaparken icimdengeldigi icin kim ne der diye dusunmeden yapmak istiyorum

Misal bi dugune gidicem icimden kot giyinmek geliyosa kot giyineyim(evet ortama muhalefet gibi duracak)ama nasil istiyorsam oylecgiyineyik kimler beni agzina sakiz edecek korkusunu yasamadan

Son cumleniz cok etkiledi bu sefer yapicam diyorum bu dunyadan yapmak isteyipte yapmadigim seylerin pismanligiyla gitmek istemiyorum

Buyuk seyler yapma niyetinde degilim ama ne bileyim bazen birseyi yaparken icimdengeldigi icin kim ne der diye dusunmeden yapmak istiyorum

Misal bi dugune gidicem icimden kot giyinmek geliyosa kot giyineyim(evet ortama muhalefet gibi duracak)ama nasil istiyorsam oylecgiyineyik kimler beni agzina sakiz edecek korkusunu yasamadan

Sürekli baskı altında olduğum bir zamanda aynı düşünceleri paylaşıyordum. Çok salakça şeylerin çatısmasını yaşardım. İnanın o kadar düşünmek yükünüzü arttırıyor. Verdiğiniz düğün örneğinde yerinizde olsam düşüneceğim şu olurdu. Düğün yakınımın mı? Değilse salla gitsin. Abiye giysen güzel olsan dikkat çekmek istiyor derler.
Güzelse kıskanıyorlarsa güzel olmadı derler.
Paçoz derler.
Ay giyecek kıyafeti yok derler.
Halbuki senin canın o an rahat olmak istiyor onu giymişsin. Aman boşver. Kusursuz dahi olsan derler derler durmadan derler. Yani nasıl mutlu olacaksan öyle ol. Takma :)
İsyannnnnn:halay:

Merhaba hanimlar bi süre once benzer bi konuyla geldiysemde birebir ayni konu degil hatta mevzuyu nasıl toplayip konuya getirecegimide bilmiyorum

Konuyu biraz yuzeysrl detaylara inmeden uzatmadan anlatmaya calisicam ama ne kadar becerebilirsem

Hanimlar bazen toplum icinde rahat gorunsemde isin asli cogunda cok kasiliyorum(bunun özguvensizlikten kaynakli bir sorun oldugunun farkindayimda bi konu cok su goturur oraya hic deginmeyeyim)

Zaten gecen bi kac konumu bilen isin vehametinide biliyordur isin ozu birazda bulundugum cevreden vs kaynaklanan sorunlardan dolayi hep (ELALEM NE DER, YA REZIL OLDUYSAM,KİME NE DERİM)gibi seylere takili yasayarak kaldim örnek misal o gun bi yerde bi cumlemden dolayi yanlis anlasilma gibi bir durumum varsa o gece uykunun gozume girmedigi ve benzer bir cok ornekle uzayacak bir durum

Asil mevzuya geleyim hanımlar gecen burda konu acmistım elalem ne der diye dusunmeden yasamak istiyorum diye

Bugun dikkat ettimde yapmak istedigim bircok seye bu korkuyla hic yaklasmiyorum bile

Bi iki ornek vereyin mesela gecen burda konu actigim arkadasima mesaj atmistim facebook tan cok gec gormus mesaja dondu ama o kadar soguktu ki bi an bu mesajlari yazan acaba o mu diye bile tereddut edecektim neredeyse

Bu arkadasima mesaj atıp hayirdir bi sorun mu var istemedende olsa seni kiracak yada ne bileyim soguk davranmani gerektirecek birsey mi yaptim diyesim geldi ama ikimiz karsi cinsiz ya o ne der diye düşündum yapmadim

Yine bi is konusunda gercekten cok yardimi dokunmus birine tesekkur mahiyetinde bir hediye almak istedim ama sonra neme lazim kim ne dusunur dedim yapmadim(benzer orneklerde sıralanir)bunlar basit orndkler olsada bazen cok ciddi konulardada bu tarz ikilemlerde kaliyorum

Ama bugun dusunuyorumda biz bu dunyaya bir kere gelicez hersey icin azicik cesaretli olup her konuda o an dusundugumu yapmam mi en dogrusu olan

Yoksa yapmamak mi

Cunku konu her ne olursa olsun o isin sonunda YA REZİL OLUCAZ YA VEZIR
Bazen o an kendimi dusunmuyor olsamda karsi tarafida dusunmem gerek diye dusunuyorum

Aslinda cok iyi anlatamadim ama özetle konu her ne olursa olsun zaten olucem gozuyle cesaretle mi yaklasmak dogru olan yoksa bunun yarina var degip temkinli davranmak mi?
evet hayata bir kere geliyoruz fakat bir kere geliyoruz diyede mantıksız hareket etmenin anlamı yok.ben insanlar ne diye yaşamam kendi ahlak kurallarım içinde kendi mantığımla yaşarım.zaten bu hayatta kimseyi mutlu etmek mümkün değilki.kısacası herkes kendi hayatı yaşasın ölçülü çok bencil olmadan ben kendi adıma böyle yapıyorum.

O kadar tatlı ki şıpsevdi, evli adama aşık tarlıcık bir kadıncık... Ha bi de inceden ruhsal hastalıklarını dizginlemekte zorluk çeken pıtırcık...
Psikolog musunuz? Ruh hastaligi teshisini neye dayanarak koydunuz?
Evli adamla iliski yasamamis konu sahibi platonik sevmis kimseye zarar vermemis kendi icinde yasayip bitirmis.
Ne kadar acimasiz,dusuncesizce savrulmus cumleler.
Eski konulari desip isitip onune koymak hangi saglikli ruh halidir sastim bu ise

O kadar tatlı ki şıpsevdi, evli adama aşık tarlıcık bir kadıncık... Ha bi de inceden ruhsal hastalıklarını dizginlemekte zorluk çeken pıtırcık...

Ortada bilmedigim bi husumetimiz varda benim mi haberim yok

Bu arada kac konumda evli bi erkekle birlikteligim var yada benzer bi konu okudunuz da bu tarz yorumlara kalkisiyorsunuz karsinizdaki insan kim olursa olsun karakterli bi insan uslubunu bozmaz once bi onu yazin aklinizin kenarina

Pekâlâ ruhsal hastaligimda olabilir (gunumuz sartlarinda artik gayet normal) de siz bunu neye dayanarak soyluyorsunuz birde onu soyleseniz

Merak ettim hic tanimadigi bir insana ruh hastaligi teşisi koyan insanin ruh sagligi ne kadar normal

Keske insanlara dusmanca tavirlarla saldirmadan once aynaya donup kendinize özelestiri yapma cesaretiniz olsa

Eger yaptigim sey hataysa ben hatami kabul ediyorunda sahi merak ediyorum sizin hic mi hataniz kusurunuz yok

Sanirsiniz bu sekilde yorum yapan herkes gökten yere inmis hatasiz kusursuz melekler

Psikolog musunuz? Ruh hastaligi teshisini neye dayanarak koydunuz?
Evli adamla iliski yasamamis konu sahibi platonik sevmis kimseye zarar vermemis kendi icinde yasayip bitirmis.
Ne kadar acimasiz,dusuncesizce savrulmus cumleler.
Eski konulari desip isitip onune koymak hangi saglikli ruh halidir sastim bu ise

Bosver be ipegim bunlar yuxunden dusecen mapus damlarinada ven vicdan azabi cekicem

Sanirsin birisine bile isteye zarar vermisimde hinclarini almak icin siraya dizilmisler

Pişman olmak istemiyorum,pişman ölmek istemiyorum laflarınız nedense bana da aynı şeyi düşündürdü.evli adama mesaj atmak, açılmak gibi bir niyetiniz olduğunu düşündürdü. Sizi yargılamak için yazmiyorum. Bu tamamen bilincaltinizla ilgili.. Aklınızda,kalbinizde o..Suan da asik birinin dusunecegi tek pisman olacagi olay budur.,sevdigini soyleyemeden gitmek.her hareketiniz ona yönelik gibi.siz ne kadar kabul etmesenizde Dışardan çok iyi farkediliyor.Lütfen evli adamlardan uzak durun.Kimsenin ağlayarak kaybettiğini, gülerek kazanamazsiniz.

Back
X