bekarım, ilişkim yok. üniversite son sınıf öğrencisiyim 22 yaşındayım. gelecekten beklenti içine giremiyorum, hayal bile kuramaz oldum. Sabah uyandığımda çok kötü bir hisle uyanıyorum ve günlerin geçip gitmesini bekliyorum. yaşamaktan zevk almıyorumÇok muallak yazmissiniz.
Medeni durumunuz nedir?
Üniversite okudunuz mu?
Yaşınız kaç?
Ne istiyorsunuz da olmayacağını düşünüyorsunuz?
Gelecekten umutsuz olma sebebiniz nedir?
herkese merhabalar,
normalde sahip olduklarına şükreden hayata minnetle bakan teslimiyetçi ve neşeli biriyimdir. son 1-2 aydır hayata olan umudumu kaybettim, her ne kadar kendimi toparlamaya pozitif olmaya itsem de başaramıyorum. spesifik bir derdim problemim yok çok şükür. İnançlı biriyimdir, kadere inanırım bazı şeyleri buna yorarak kendimi rahatlatabiliyordum. son zamanlarda ne gelecekle ilgili hayal kurabiliyorum ne herhangi bir şeyi yapma isteğim var ne de doğru düzgün bir şey düşünebiliyorum. kısacası mutsuzum ve garip bir şekilde bir mucize bekliyorum hayatımda çok büyük değişiklikler oluşturacak bir mucize. sizden ricam hayatta başınıza gelmiş, hayatınızı değiştirmiş olan bir mucize varsa anlatıp bana umut olmanız veya bir tavsiyeniz, öneriniz varsa almaya çok ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler
özel değilse sıkıntınız neydi ve nasıl bir mucize gerçekleşti anlatabilir misinizMucize can sıkıntısı anında gelmiyor. Benim mucizem başka hiçbir çıkış yolu kalmadığında, deneyebilecegim başka bir yol kalmadığı zaman gelmişti.
Günlük rutinlerinizi değiştirin, sizi mutlu eden şeyler ekleyin.
mutlaka araştıracağım çok teşekkürlerBu aralar astrokartografiye merak saldım. Astrokartografiyi araştırmanı öneririm. İmkanın varsa şehir hatta ülke değişikliği bile iyi gelebilir.
evet okuduğum bölüm gelecek vaat etmiyor fakat kendi bölümümü devam ettirmeyeceğimBölümünuz mu gelecek uyandırmiyor
Senin yaşlarında bendede olmuştu bölümüm gelecek vaat etmiyordu
Nasıl atanacagim vs takiyordum.
Gecici süre olabilir.
yorumunuz için çok teşekkürler fakat merak ettim sevgilim olsaydı bir fark oluşur muydu sevgisiz kaldığımı mı düşündünüzHenüz yaşın küçük ve sevgilinde yoksa bu tür gel gitler olur... Biraz arkadaşlarınla vakit geçir öğrencilik yıllarının tadını çıkar sonra çok özleyeceksin...
evet çok haklısınız fakat benim çabalamak için önümde bir sebep yok kendime sebep bulamıyorumo mucize kimseye gökten zembille inmiyor.
güzel bir hayat sürebiliyorsak dişimizle tırnağımızla çabaladığımız içindir.. kendimizi geliştirmek için didindiğimiz içindir.. kimseden bir şey gelmesini beklemeden basit veya değil bir hedef koyup o hedef için ne gerekiyorsa yaptığımız içindir.
böyle beklemeye devam ederseniz mucize değil ama bir sabah gregor samsa nın kendini hamamböceği olarak bulması gibi bir kısır döngüye girmiş olarak bulabilirsiniz kendinizi..
Enazindan başka yol cizmissiniz kendinize bu da bir adım.evet okuduğum bölüm gelecek vaat etmiyor fakat kendi bölümümü devam ettirmeyeceğim
teşekkür ederim :)Şuan da en büyük mucizeniz gencliginiz. Ortamınızı değiştirin yeni aktiviteler sosyal ortamlar bulun. Nesenize neşe katacak günler görürsünüz ins
evet hayalim bu değildi ama çok şükür en azından bi işim varEnazindan başka yol cizmissiniz kendinize bu da bir adım.
evet çok haklısınız fakat benim çabalamak için önümde bir sebep yok kendime sebep bulamıyorum
Ayy hayır öyle düşünmedim tabiki deyorumunuz için çok teşekkürler fakat merak ettim sevgilim olsaydı bir fark oluşur muydu sevgisiz kaldığımı mı düşündünüz
her şey gönlünüzce olsun inşallah :) şu an mutlu musunuz bu sizi tatmin etti miyıllar önce liseden meznum çalışmıyorum sıkıntılı bir ilişki bazen var bazen hiç yok gibi ,
ne yapıyorsun nasılsın dediklerinde
allah için yaşıyorum diyordum öyle bomboş , sonra bir değişikilik olsun dedim üniv sınavına girdim ,
sevmedigim bir bölümde ama dereceyle bitirdim ,
güneş hergün bizim için doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?