Hayata dair endişe ve sıkıntı yaratmak

Aynen merkür retrosu kuzum . Ben inanıyorum şahsen konumların bizi etkilediğine
Balık erkeği aynen fena. Erkek ne de olsa, adı üstünde

Geçmişteki yaşanmışlıklarımıza bağlıyorum ben bunu
Sanırım farkında olmasakta atlatamadığımız bir durum var.
Beynimizde buna mantıklı telkinler vermeye, rahatlatmaya çalışıyor.

Hımm..Tabi yaşadığım çok ağır şeyler oldu. Küçüklüğümden bu yana çok çok mutlu bi çocuk olmadım hiç. Dediğin doğru olabilir canım bak bu yönden bakmamıştım

Aynen merkür retrosu kuzum . Ben inanıyorum şahsen konumların bizi etkilediğine
Balık erkeği aynen fena. Erkek ne de olsa, adı üstünde

Hihihihi Ayyyy şu retro bi bitse kurtulsak valla . Şubat sonuna kadardı sanırım bi bakıyım

bende 23 yasındaım ve bu ruh halı ıcın psıkolaga gıttım..

hungur hungur agladım bırde aklına gelebılcek tum sorunları anlattm..kadın ben susar susmaz dedı kı hayatında onemlı bır degısme yasadın mı?

bende evet mezun oldum dedım sımdı mufettıslık sınavlarına hazırlanıyorum önceden hem calısıp okuyordum sımdı tum gun ders calısıyorum ve streslı bır surec dedım..

o da tek sorunun bu aslında.. sen bu sorunu baska seylere yansıtıyorsun dedı.. yoksa bırden fazla sorunun yok dedı..

harbıden dusundum sınav stresını,, odadakı dolap ustume duserde uyurken olurseme kadar(23 yıllık odamda) yansıtmıs bır ınsanım:) neden bır yıl önce degılde sımdı bunu duusnuyorsun mesela dedı sınav stresınden:)

boyle bır sey yasıyor olabılır mısın? gelecek kaygısı senı ele almıs olabılır

yaa çocuk olmak var dı değil mi

Konuşmak gerek, konuşacak kimseyi bulamadığında dediğim gibi yazıya dök hiç değilse..
Arkadaşın biri gelir diğeri gider..

Evet olabilir tabi.. Ölümü aynen bende düşünüyorum ama bende tam tersi etki yaptı . Mesela eskiden ölümden çok korkardım şimdi hiç korkmuyorum ölsem ne iyi olur diye aklıma geliyo Demekki doğal bi durum bu geçici yani dmi

yaa çocuk olmak var dı değil mi

Konuşmak gerek, konuşacak kimseyi bulamadığında dediğim gibi yazıya dök hiç değilse..
Arkadaşın biri gelir diğeri gider..

Haklısın kuzum aslında yok yere sıkıyorum kendimi :) Yazmayı yarın bi deneyeyim :)

Haklısın kuzum aslında yok yere sıkıyorum kendimi :) Yazmayı yarın bi deneyeyim :)

şu hayatı yaşamak için 1 kere şansımız var, onu da kaç yıl yaşayacağız bilinmez
hayatta yapılacak o kadar çok şey var kii
görülecek yerler, duyulacak müzikler, tadılacak lezzetler
bunları düşün canım, her şeye rağmen, yaşamak gerek
hayatı yaşamalıyız, mutlu olmak sanıldığı kadar kolay değil
mutluluğu kovalamaktan başka ne işimiz var

Evet bu yazdıkların biraz içimi rahatlattı gerçekten. Hayat çok kısa ve ne zaman göçüp gideceğimiz belli değil
Çok teşekkür ederim canım iyi geldi söylediklerin

Evet bu yazdıkların biraz içimi rahatlattı gerçekten. Hayat çok kısa ve ne zaman göçüp gideceğimiz belli değil
Çok teşekkür ederim canım iyi geldi söylediklerin

rica ederim canım
filozof oldum iyice heee
ben de bu kadar iyimser bi insan değildim ne oldu bana anlamadım
2014 bana iyi geldi

Hımm..Tabi yaşadığım çok ağır şeyler oldu. Küçüklüğümden bu yana çok çok mutlu bi çocuk olmadım hiç. Dediğin doğru olabilir canım bak bu yönden bakmamıştım

Bende öyle :)
Psikoloğa gidelim de çocukluğumuza insin bari.
Belki rahatlarız

Aynen burcum balık nerden bildin bütün balıklar böyle miyiz :)

bende subat balık burcuyum aynı durumdayım mutlu olmam gerekirken neden böyle mutsuz olumsuz huzursumuz.burctan dolayımı eger burctan dolayıysa nefret ediyorum burcumdan

Ben de kendime durduk yere sıkıntılar çıkartıyorum
Rahat batıyor galiba bana

Dipnot: Yükselenim balık

Ben de kendime durduk yere sıkıntılar çıkartıyorum
Rahat batıyor galiba bana

Dipnot: Yükselenim balık

o huy. bende de mevcut..
surekli eski kotu anilarimla yuzlesirim.kafamda canlandirip canlandirip savasirim ama yenemem yine yenilirim...
bir turlu alip veremem.
buna tipta ne deniyor?
manyakoloji

o huy. bende de mevcut..
surekli eski kotu anilarimla yuzlesirim.kafamda canlandirip canlandirip savasirim ama yenemem yine yenilirim...
bir turlu alip veremem.
buna tipta ne deniyor?
manyakoloji

aynen ya bu durum bi ömürnasıl gecicek:26:

bende subat balık burcuyum aynı durumdayım mutlu olmam gerekirken neden böyle mutsuz olumsuz huzursumuz.burctan dolayımı eger burctan dolayıysa nefret ediyorum burcumdan

aynı tarihde dogmusuz 24 subat

Aaa demekki burcun gerçekten etkisi fazla. Aynı gün doğmuşuz doğum günümüze az kaldı hihihi
Burcumun tek kötü özelliği bununla kalsa iyi alınganlık, hassaslık ne ararsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…