Hımmmm balık erkeği kadınından daha fenadır diye duymuştum ilişkiler konusunda da çok sık fikir değiştirirlermiş :)) Bulunduğum yerde bi psikolog olsa gidicemde hastanede var hap yazar sakinleştirici gönderir :/ Ama dediğin doğru merkür retrosu mu ne vardı balıklarıda baya etkileyecekti inşallah ondandırda en kısa zamanda geçer
Geçmişteki yaşanmışlıklarımıza bağlıyorum ben bunu
Sanırım farkında olmasakta atlatamadığımız bir durum var.
Beynimizde buna mantıklı telkinler vermeye, rahatlatmaya çalışıyor.
Aynen merkür retrosu kuzum . Ben inanıyorum şahsen konumların bizi etkilediğine
Balık erkeği aynen fena. Erkek ne de olsa, adı üstünde
Öyle mi diyosun kuzumAhh ahh çocuk olmak vardı şimdi
Ama benim sorunum şu da olabilir hayatımda doğru düzgün arkadaşım olmadı . Olanlarda mutlaka kazık attı bi şekilde. Dertleşecek pek kimsem yok içime atıyorum . Mesela burda sorunumu açtım ya hafif bi rahatlama oldu gibi
bende 23 yasındaım ve bu ruh halı ıcın psıkolaga gıttım..
hungur hungur agladım bırde aklına gelebılcek tum sorunları anlattm..kadın ben susar susmaz dedı kı hayatında onemlı bır degısme yasadın mı?
bende evet mezun oldum dedım sımdı mufettıslık sınavlarına hazırlanıyorum önceden hem calısıp okuyordum sımdı tum gun ders calısıyorum ve streslı bır surec dedım..
o da tek sorunun bu aslında.. sen bu sorunu baska seylere yansıtıyorsun dedı.. yoksa bırden fazla sorunun yok dedı..
harbıden dusundum sınav stresını,, odadakı dolap ustume duserde uyurken olurseme kadar(23 yıllık odamda) yansıtmıs bır ınsanım:) neden bır yıl önce degılde sımdı bunu duusnuyorsun mesela dedı sınav stresınden:)
boyle bır sey yasıyor olabılır mısın? gelecek kaygısı senı ele almıs olabılır
yaa çocuk olmak var dı değil mi
Konuşmak gerek, konuşacak kimseyi bulamadığında dediğim gibi yazıya dök hiç değilse..
Arkadaşın biri gelir diğeri gider..
Haklısın kuzum aslında yok yere sıkıyorum kendimi :) Yazmayı yarın bi deneyeyim :)
şu hayatı yaşamak için 1 kere şansımız var, onu da kaç yıl yaşayacağız bilinmez
hayatta yapılacak o kadar çok şey var kii
görülecek yerler, duyulacak müzikler, tadılacak lezzetler
bunları düşün canım, her şeye rağmen, yaşamak gerek
hayatı yaşamalıyız, mutlu olmak sanıldığı kadar kolay değil
mutluluğu kovalamaktan başka ne işimiz var
Evet bu yazdıkların biraz içimi rahatlattı gerçekten. Hayat çok kısa ve ne zaman göçüp gideceğimiz belli değil
Çok teşekkür ederim canım iyi geldi söylediklerin
rica ederim canım
filozof oldum iyice heee
ben de bu kadar iyimser bi insan değildim ne oldu bana anlamadım
2014 bana iyi geldi
Hımm..Tabi yaşadığım çok ağır şeyler oldu. Küçüklüğümden bu yana çok çok mutlu bi çocuk olmadım hiç. Dediğin doğru olabilir canım bak bu yönden bakmamıştım
Aynen burcum balık nerden bildin bütün balıklar böyle miyiz :)
Yok 24 şubat canımAslında bu son zamanlarda daha çok arttı :44: Sen misin yoksa 22 şubat doğumlu :))
Ben de kendime durduk yere sıkıntılar çıkartıyorum
Rahat batıyor galiba bana
Dipnot: Yükselenim balık
o huy. bende de mevcut..
surekli eski kotu anilarimla yuzlesirim.kafamda canlandirip canlandirip savasirim ama yenemem yine yenilirim...
bir turlu alip veremem.
buna tipta ne deniyor?
manyakoloji
o huy. bende de mevcut..
surekli eski kotu anilarimla yuzlesirim.kafamda canlandirip canlandirip savasirim ama yenemem yine yenilirim...
bir turlu alip veremem.
buna tipta ne deniyor?
manyakoloji
Bende öyle :)
Psikoloğa gidelim de çocukluğumuza insin bari.
Belki rahatlarız
bende subat balık burcuyum aynı durumdayım mutlu olmam gerekirken neden böyle mutsuz olumsuz huzursumuz.burctan dolayımı eger burctan dolayıysa nefret ediyorum burcumdan
aynı tarihde dogmusuz 24 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?