Hayata dair endişe ve sıkıntı yaratmak

Ben de kendime durduk yere sıkıntılar çıkartıyorum
Rahat batıyor galiba bana

Dipnot: Yükselenim balık

Rahat bana da batıyor Aslında hayatım dediim gibi bi çok insana göre iyi yani bütün gün evdeyim arada gezmeye çıkıyorum pc başında film izle vs geçiyor günler. İş isteyen yok aş isteyen yok

Bu durumu yenmek istemen bile bir başlangıç.
Çünkü değişmek istiyorsun.
Bunu yenebilmen için bir çok yöntem var.
Ama buna istekli olman lazım.
Kişisel gelişime yönelmelisin.
Louise Hay in kitaplarını okuyarak işe başlayabilirsin.
Olumlamalar yapman gerekiyor.
ve tabi ki meditasyon.
Kendi ruhunu ve zihnini rahatlatarak işe başlamalısın.
Önce bunları dene bakalım.

Canım hayatın mahfolmaz kafandan bunları çıkar önce.
İlahi güven gerekiyor.
Allah'ı vekil kıl her zaman hayatında.
O zaman için de çok rahat olur.
böyle olduğunda Allahtan ve meleklerinden yardım iste.
Onların varlığı sana mutluluk ve huzur verecek.

Evet gerçekten huzurlu, bugünü yaşayan bi insan olmak istiyorum.
Boğulduğumu hissediyorum sanki denizdeyim ve çırpınıyorum kimse görmüyor gibi..
O kitabı en kısa zamanda alıcam
Zaten herşey insanın kendi içinde biter mutlulukta, huzurda hepsi içimizde buna çok inanıyorum ben
Bi araştırayım meditasyonla olumlamaları teşekkürler canım

Rahat bana da batıyor Aslında hayatım dediim gibi bi çok insana göre iyi yani bütün gün evdeyim arada gezmeye çıkıyorum pc başında film izle vs geçiyor günler. İş isteyen yok aş isteyen yok

Çok evde oturunca zihin sürekli bir şeyler buluyor canım.
Sana felaket senaryoları kurduruyor, düşündürüyor.
Zihninle savaşmakta seni yoruyor.
Fazla evde oturmamaya çalış.
Farklı şeylerle ilgilenmeye çalış.
Dans et sıkıldığında evde. mutluluk hormonu salgılarsın.
Zihnin sana bu oyunu oynamaya başladığında hemen olumlamalara başla.

Ben çok günahkar oldum zaten öyle ki inancım bile azaldı biliyo musun iyice tuhaflaştım
Evet ilahi güveni hissetmeliyim . Eskiden Kuran falan okurdum huzur dolardı içim. Şimdi hiç içimden gelmiyor

Aaa demekki burcun gerçekten etkisi fazla. Aynı gün doğmuşuz doğum günümüze az kaldı hihihi
Burcumun tek kötü özelliği bununla kalsa iyi alınganlık, hassaslık ne ararsan var

evet canım ya burctan sanırım.evet az kaldı dimi dediğin gibi benimde suan aman aman bir derdim yok ama oldum olası böyleyim utangac sessiz içinekapanık ve duygusal cekinken ve bazende sinirli.aynen ne ararsan ara hepsi mevcut.psikolaga gitsem düzelecegimi bilsem gitcem inan ama oldum olası böyleyim bir yol bulursan banada söyle nolur.hiç bişeyden mutlu olamıyorumgecmişte cok üzüldüm ama simdi unutmam gerek mutlu olmam gerekken kendime sorun cıkarıyorum

Son düzenleme:

Ben kişisel gelişim kurslarına gittim. Reiki sertifikaları aldım.
ve kendimle barışmayı öğrendim canım.
Ama tabi ki benim de boş kaldığımda zihnimle savaşlarım oluyor ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hemen.
Bana reiki hocamın verdiği kitaptı bu.
Louise L. Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi
Ayrıca seversen Uğur Koşar= Allah de ötesini bırak
Bu da çok rahatlatıcı bir kitap.
Kişisel gelişim alanında çok fazla kitap okudum canım ama işin özü şu ki kendi hayatımızı cennete çeviren de cehenneme de çeviren de biziz. Her şey bizim elimizde.

Dediğin doğru evde oturmakta beni sıkıyor. Aklıma kötü bişey geldiği an şöyle neşeli bi müzik açayım, komedi filmi izleyeyim.
Geçen akşam 'evim sensin' i izledim Allahım koca gece ağladım ya bende böyle olursam diye

Burda o tarz kurslar yok olsa hemen giderdim ne güzel iyi gelirdi
Kesinlikle herşey bizde bitiyor. Kitabı bulmaya çalışayım bi de fazla düşünmemeye bakalım iyi gelecek mi :)

Ben çok günahkar oldum zaten öyle ki inancım bile azaldı biliyo musun iyice tuhaflaştım
Evet ilahi güveni hissetmeliyim . Eskiden Kuran falan okurdum huzur dolardı içim. Şimdi hiç içimden gelmiyor

Öncelikle kendini suçlama canım. Kendini sanırım kirlenmiş ve pis hissettiğin için böylesin.
Allah'ın merhameti çok fazladır ve tüm kullarını affetmeye ve kucaklamaya hazır.
Sen yeter ki ona olan inancını kaybetme.
Onunla sohbet etmeye çalış. İçini dök ona.
Sana mesaj göndermesini yol göstermesini iste.
Kesinlikle cevap gelecektir. Büyük ihtimalle de rüyaların yoluyla olacak bu.
sen de bana rüyalarını söyle yorumlıyalım.
Allah'tan uzaklaştıkça bu sıkıntıların artar. O bizi bizim annemizden babamızdan bile daha çok seviyor ve herşeyi affetmeye hazır. Yeter ki sen ondan umudunu kesme.

Bende anlattığın gibiyim aynı. Bazen böyle özgüveni yüksek , açık sözlü oluyorum ertesi gün bi kalkıyorum karamsar , asalak gibi oluyorum. Değişiriz umarım bi şekilde

Canım dediğin gibi seni üzen şeylerden uzak dur.
Ben mesela üzücü şeyler izlemem ve dinlemem.
Bilinçaltıma olumsuz şeyler yüklememeye çalışırım.
Neşeli müzik açarım hep.
Romantik komedi filmleri izlemeye çalışırım.
Gerilimden uzak dururum.
Ben de panik atak vardı eskiden ve ben kendi çabamla yendim çok şükür.
Çok eve kapatma kendini canım. Mümkün olduğunca kendini zorla ve dışarı çıkmaya çalış.

gercekten haklısıniçimizi dökmeliyiz senin yaptıgın seylerden anlatırmısın canım böyle mutsuz oldugunda

Gerçekten kendime getirdin beni Tuğçecim çok haklısın . İnanç azaldıkça insan daha da mutsuz oluyor karanlığa gömülüyor sanki. Bu gece dua edicem çok :) Eskiden rüyalarımda çok aydınlıktı mesela 3 kez cennete gittiğimi beyaz bi kapının açıldığını görmüştüm , Peygamberimizi görmüştüm. Şimdi rüyalarımda bile endişeliyim hep olaylar yaşıyorum dün akşam kuzenimi hastaneye kaldırmışız , siyah bi arabayla gidiyoduk hastaneye. hatta arabada yer yoktu bagaj gibi bi yerde gittim

ne kadar günahkar olsak da mı

gercekten haklısıniçimizi dökmeliyiz senin yaptıgın seylerden anlatırmısın canım böyle mutsuz oldugunda

Ben mutsuz hissettiğimde hareketli müzikler açarım.
Olumlu cümleler kullanırım kendim için.
Mesela;
Hayatımda herşey mükemmel.
Kendimi onaylıyorum.
Kendimi seviyorum. Mutluyum ve huzurluyum.
Herşey benim hayrıma sonuçlanır.
İlahi olarak korunuyorum ve güvendeyim.

Daha sonra dua etmek elbette;
Rabbim bu işimi sana havale ediyorum.
Sen her şeyin en iyisini bilensin.
Benim için ne iyi olacaksa sen beni ona yönlendir gibi cümleler kurarak işi Allah'a bırakırım.
İşte o zaman bir rahatlama olur.
Çünkü üstümden yük kalkar. Çünkü konuyu havale etmişimdir ve endişelenmeme artık gerek kalmaz.

Bilinçaltının karanlığı rüyalarına yansımış canım.
Maşallah ne güzel rüyalar görmüşsün.
Gene öyle aydınlık rüyalar görürsün elbette.
Dua etmek eminim seni çok rahatlatacaktır.

ne kadar günahkar olsak da mı

Tabi ki canım...
Yeter ki insanlara zulmetme ve çevreni çok üzme.
Kalbini temiz tut ve Allah'a sığın.
Allah'ın merhameti sınırsız.
Ve hepimizi çok seviyor.
Elbette biz yanlış yaptığımızda üzülüyor ama biz pişman olursak ve ona yönelirsek bizi kucaklamaya hazır.
O bize ceza vermek için beklemez canım. O, kulum iyilik yapsa da ben de onu ödüllendirsem diye bekler.
Çok şükür.
O yüzden ben günahkarım diye Allah'tan uzaklaşmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…